Budget Hotel Tourist Inn
Budget Hotel Tourist Inn
Vidi sve 41 fotografije
Basic single soba sa zajedničkom kupaonicom - Soba za goste Budget Hotel Tourist Inn
Basic single soba sa zajedničkom kupaonicom - Soba za goste
Vidi sve 41 fotografije
Predvorje Budget Hotel Tourist Inn
Predvorje
Vidi sve 41 fotografije
Interijer hotela Budget Hotel Tourist Inn
Interijer hotela
Vidi sve 41 fotografije
Kupaonica Budget Hotel Tourist Inn
Kupaonica
Vidi sve 41 fotografije
NA KARTI Budget Hotel Tourist Inn
NA KARTI
Odlično
Lokacija
8,8
Vidi sve 41 fotografije Budget Hotel Tourist Inn
Vidi sve 41 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog

Budget Hotel Tourist Inn

Odlična lokacija
- u centru grada
- Pogledajte čega ima u blizini
Vrlo dobro
Temeljeno na 155 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,9
/
10
Odlično usluga
8,3
92% korisnika bi preporučilo prijateljima
Vrijednost za novac7,6
Udaljenost do centra grada0.4 Km
Ocjena lokacije8,8
Najbliža zračna lukazračna luka Amsterdam Schiphol (AMS)
Udaljenost od zračne luke12,1 km
  • 460 m do javnog prijevoza

  • Nalazi se u srcu Amsterdam

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

  • Klima-uređaj

Izbor soba
6 osoba upravo gleda ovaj smještajni objektRezervirajte smještaj dok nije kasno!
Četverokrevetna soba s vlastitom kupaonicom (Quad Room Ensuite)
Četverokrevetna soba s vlastitom kupaonicom (Quad Room Ensuite)
...
  • Površina sobe: 10 m²/108 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 1 Krevet na kat
Unesite datume za pregled cijena
Trokrevetna soba s vlastitom kupaonicom (Triple Room Ensuite)
Trokrevetna soba s vlastitom kupaonicom (Triple Room Ensuite)
...
  • Površina sobe: 16 m²/172 ft...
  • Balkon/terasa
  • 3 Single kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Osnovna Trokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama (Basic Triple room with shared facilities)
Osnovna Trokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama (Basic Triple room with shared facilities)
...
  • Površina sobe: 12 m²/129 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 1 Single krevet i 1 Krevet ...
Unesite datume za pregled cijena
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima (1 Person in Dormitory with Shared Facilities - Mixed)
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima (1 Person in Dormitory with Shared Facilities - Mixed)
...
  • Površina sobe: 13 m²/140 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 1 Krevet na kat
Unesite datume za pregled cijena
Soba s Zajedničkim Sadržajima za 5 Osoba (5 Persons Room with shared facilities)
Soba s Zajedničkim Sadržajima za 5 Osoba (5 Persons Room with shared facilities)
...
  • Površina sobe: 14 m²/151 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 1 Single krevet i 1 Krevet ...
Unesite datume za pregled cijena
Single Soba (Single Room)
Single Soba (Single Room)
...
  • Površina sobe: 7 m²/75 ft²
  • Sobe za nepušače
  • 1 Single krevet
Unesite datume za pregled cijena
Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom (Double Room En suite)
Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom (Double Room En suite)
...
  • Površina sobe: 12 m²/129 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 1 Double krevet
Unesite datume za pregled cijena
Osnovna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu sa Zajedničkim Prostorijama (Basic Twin room with shared facilities)
Osnovna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu sa Zajedničkim Prostorijama (Basic Twin room with shared facilities)
...
  • Površina sobe: 7 m²/75 ft²
  • Sobe za nepušače
  • 1 Krevet na kat
Unesite datume za pregled cijena
Soba s 2 odvojena kreveta s privatnom kupaonicom (Twin Room en suite)
Soba s 2 odvojena kreveta s privatnom kupaonicom (Twin Room en suite)
...
  • Površina sobe: 14 m²/151 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 2 Single kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Osnovna Četverokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama (Basic Quad room with shared facilities)
Osnovna Četverokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama (Basic Quad room with shared facilities)
...
  • Površina sobe: 14 m²/151 ft...
  • Sobe za nepušače
  • 1 Krevet na kat
Unesite datume za pregled cijena
Imate pitanje za Budget Hotel Tourist Inn?
Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

Prijavi se sada
Više o smještajnom objektu Budget Hotel Tourist Inn

Više o smještajnom objektu Budget Hotel Tourist Inn

Opis

Pokaži više

Udaljenosti i osnovno

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Prikaži manje

Postavke

Prikaži manje

Što je u blizini

Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
Pokaži više

Uvjeti boravka gostiju u objektu

Prikaži manje

Korisne informacije

Pokaži više

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (155)Booking.com recenzije (2335)
Čistoća:7,8
Objekti7,4
Lokacija8,8
Udobnost sobe i kvaliteta7,1
Usluga8,3
Vrijednost za novac7,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (155)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 99 komentara potvrđenih gostiju
12345
10,0
Izvanredno
Phoebe od Malezija
Solo putnik
Soba s 2 odvojena kreveta s privatnom kupaonicom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Superb”
The location and the staff is awesome.
Recenzirano 09 studenog 2018
7,6
Vrlo dobro
Shinsuke od Japan
Par
Osnovna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu sa Zajedničkim Prostorijama
Boravili ste 2 noći u rujan, 2018
Vrlo dobro”
Great location!! Room is a bit small but there is no problem.
Recenzirano 21 rujna 2018
7,6
Vrlo dobro
SEBASTIEN od Tajland
Solo putnik
Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Bien!”
Rien exubérant, simple, propre. Un peu cher pour utiliser "Budget" en guise de nom d'hôtel.
Recenzirano 24 kolovoza 2018
10,0
Izvanredno
Sin-Yi od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Trokrevetna soba s vlastitom kupaonicom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2018
Modern and stylish.”
Staffs are nice, welcome and helpful, and the location is wonderful, it is close to the main shopping area, the train station and public transport. Also, it's a surprise there's a huge balcony in our room. However, the wifi is poor on top floor.
Recenzirano 15 kolovoza 2018
8,0
Odlično
Naruemon od Tajland
Solo putnik
6 osoba - Spavaonica
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
Too small bedroom and Some people do not press the toilet.”
I went to Budget Hotel Tourist Inn in high season and coincidentally match LGBT festival. So i spend for 66 euro per night!! This is the first time for me with hostel. The bed room(for 6 person) and the locker is very small. It is impossible for 6 people to stand in the same room. The toilet is quite smell sometime. Some people do not press the toilet. However undeniable that they have a nice location and nice reception , and I love their breakfast.
Recenzirano 14 kolovoza 2018
6,0
Soh od Malezija
Solo putnik
6 osoba - Spavaonica
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2018
Iznadprosječno”
Only staff not friendly.
Recenzirano 04 kolovoza 2018
9,6
Izvanredno
Ya-Chu od Tajvan
Grupa
Trokrevetna soba s vlastitom kupaonicom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good location, friendly service, delicious breakfast ..........”
There’s two buildings in this hostel. I went there with my parents. At first, we stayed at the main building with private room. Including our own shower room. The room was small which could only open our two big luggages and one small luggage hardly. The shower room was small but enough to use. Provide shower gel, hand gel and towel. We booked for the next two days. The only room that we left was a two floor room which had two beds on the first floor and another on second floor. It was in the other building behind the main building. Don’t be surprised to see the red light building when you open the door at the back to go the next building. ( Our hostel is two building beside)The room was on the first floor, sharing shower room and toilet. The room, towel, bed sheet, toilet and shower room are clean. The service was really good. The best thing we think is the delicious breakfast. We really love it!
Recenzirano 29 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Genevieve od Katar
Solo putnik
6 osoba - Spavaonica
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Good enough for the price.”
Very good location,near to everything,but washroom and shower room is very small but its okay for the price and if your not that much sensitive.Breakfast is good and staffs are good as well.
Recenzirano 23 travnja 2018
8,8
Odlično
Natdanai od Tajland
Solo putnik
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Perfect location, Good breakfast, a bit expensive if staying during tulip season”
Location can't be any better. Close to everything. 10-minute walk from train station (Amsterdam Centraal) and also 10-minute walk to Dam Square. It's also just next to Jordaan area, so no problem with food at all. Great selection of breakfast (included in the room rate) with high-quality stuff unlike many other cheaper hostels. Perfectly clean everywhere in the hotel. There are two drawbacks. First, not a place to hang out or meet new friends as there's no bar. Second is the price during tulip season. Quite higher than expected - but that also happens to any hotels in Amsterdam too.
Recenzirano 17 travnja 2018
8,8
Odlično
Tien-Jen od Tajvan
Grupa
Osnovna Trokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
High value choice”
Everything is good, except the triple-room is too small. We can't open 2 luggages at the same time.
Recenzirano 16 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Chelsee od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
6 osoba - Spavaonica
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Izvanredno”
excellent
Recenzirano 29 ožujka 2018
3,6
jonathon od Australija
Solo putnik
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2018
Prihvatljivo”
Rip off when u book online u have share with people they one domitery not shared when u book arrive u have to pay extra for u own room $130 ripp off want be staying here again
Recenzirano 01 veljače 2018
3,2
Ahmed od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Horrible clientele and service”
Was put in a room with horrible people, and staff refused to provide another bed even after being treated in a disgusting way by the people sharing my room.
Recenzirano 04 siječnja 2018
5,6
Amr od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima
Boravili ste 5 noći u listopad, 2017
Trip to Amsterdam”
The hotel location is great to the center of the city and center station. However, it is over crowded and booking is somewhat misleading where it states "one person in a room" instead of "one bed in a room". Having too many people and shared facility, the facility gets cleaned once a day which is not sufficient. The most important thing, when it comes to sleep time at the end of the day, is noisy back street and window has to be opened to allow 6 people to breath in 10'x10' room!!
Recenzirano 01 studenog 2017
Dear sir, madam, Thank you for your stay at Tourist Inn Hotel and for leaving a review. It gives us great pleasure reading that you have enjoyed our wonderful central location during your stay in Amsterdam. Your review is of great importance to us, while this gives us the possibility to improve our service and standard. I will ensure to investigate the booking site you have made your reservation on, to confirm that all information is stated more correctly. I thank you for bringing this to the staff attention. I can assure you that during the day our shared bathrooms, and showers, are cleaned three times- early morning, mid day, and 3pm. We are sorry to read you have experienced discomfort due to this. We hope to welcome you back in the near future at Tourist Inn, Amsterdam. Should we be able to offer you any assistance or question any queries, please do not hesitate to contact us. Thank you once again and we wish you a very pleasant afternoon. Kindest regards, Tourist Inn Tea
Show more
Budget Hotel Tourist Inn
3,6
Zhiwen od Kina
Par
Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Prihvatljivo”
My room is facing the street which is quiet noise. When I request to change, they told me have been fully booked. The room key is out of working, when I went to reception to change the key. They did help me but gave me a "shit face". Very nice location,good for the bag packer or young traveler. But We spent around 200CHF for the couple room, it is quiet small.
Recenzirano 26 rujna 2017
Dear sir, madam, Thank you very much for staying at Tourist Inn Hotel and taking the time to leave a review. Since your opinion is of great importance to our hotel, I kindly would like to ask you to inform me about your experience in more detail. While your experience and your opinion matter to us, your review will help us to improve our service in the future. We are sorry to read you have experienced discomfort due to the size of your room, and that there was no possibility to move your room during the stay. Unfortunately it is still peak season in Amsterdam, and we have limited double rooms. We are sorry to read you believe the service has been unsatisfactory. Looking forward to your respond and please do not hesitate to contact us, should you have any further queries. Kindest regards, Tourist Inn Team Amsterdam
Show more
Budget Hotel Tourist Inn
10,0
Izvanredno
Andrea od Filipini
Grupa
Osnovna Četverokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
great value for money”
great value for money. staff are very helpful & friendly. perfect location. we had a great stay
Recenzirano 22 rujna 2017
Dear sir, madam, Thank you very much for your stay at Tourist-Inn Hotel and for leaving us this great review. Thank you for your nice comments on our friendly staff, and central location. It was a pleasure having you here as our guest,a nd we take great pride in reading you have enjoyed your stay with us! Feel free to contact us again, should you have any queries in the future. We wish you a wonderful day and we hope to see you again in the near future. Kind regards, Tourist-Inn Team
Odgovoreno 30 rujna 2017
Budget Hotel Tourist Inn
9,6
Izvanredno
Prashanth od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
1 Krevet u Zajedničkoj Spavaonici s Zajedničkim Sadržajima
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Great staff, clean place, great location”
Clean place, helpful staff, trust me breakfast will be more expensive outside. Bed was clean and comfortable. Amsterdam is expensive, and their pricing was average for awesome location. 7 min walk to Amsterdam central.
Recenzirano 20 kolovoza 2017
Dear sir, madam, Thank you for your stay at Tourist Inn Hotel and for leaving a nice review. It gives us great pleasure reading that you have enjoyed your stay with us, especially your comments on our kind staff, tasty free breakfast and super central location! We take great pride in this, and are happy to read you have enjoyed your time in Amsterdam. We hope to welcome you back in the near future at Tourist Inn, Amsterdam. Should we be able to offer you any assistance or question any queries, please do not hesitate to contact us. Thank you once again and we wish you a very pleasant afternoon. Kindest regards, Tourist Inn Team Amsterdam
Odgovoreno 27 kolovoza 2017
Budget Hotel Tourist Inn
7,2
Vrlo dobro
Wong od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Osnovna Četverokrevetna Soba sa Zajedničkim Prostorijama
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Good location”
A simple buffet breakfast. no lift but the staffs offer their help. It is good too.
Recenzirano 25 srpnja 2017
8,4
Odlično
Daryl od Hong Kong
Solo putnik
6 osoba - Spavaonica
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Clean, Convenient, & Reasonable Value - Rare For Amsterdam”
Accommodations are expensive in Amsterdam, even for shared dorms, making this place a gem given the fact it was located 7-8 min from Centraal Station and was unexpectedly clean and tidy (I even took a shower without flip flops). It's an acceptable price point relative to the market and the gratis breakfast helps with the value. Bedding, lockers, are all reasonable as well. Not the best place to meet backpackers though so you might want to look somewhere a bit more lively (i.e. Flying Pig) if that's what you're seeking
Recenzirano 02 srpnja 2017
9,2
Izvanredno
Nualwan od Tajland
Grupa
6 osoba - Spavaonica
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Very nice location”
It's very happy to stay in this hotel. Very good location. If I have a chance to go there again, will stay there, certainly. All of staffs are very nice.
Recenzirano 29 lipnja 2017
12345
Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

Natrag na rezultate pretrage

Natrag na izbor soba

|

Odbaci