Vrlo dobro 7,8
na temelju 3792 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3792recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Hoi od Kina
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Too close with the next building
Too close with the next buildings
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Derrick od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Good
Value for money
Recenzirano 18 kolovoza 2016

christina od Filipini
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
it would be nice if they have breakfast in the hotel
everything is nice, it would be nice thought if they have a breakfast service . their hotel is a pokemon go stop haha
Recenzirano 08 kolovoza 2016

verity od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 8 noći u srpanj, 2016
Rooms need attention
Staff excellent. Had to be moved twice due to problems with room then following large rain full our third room got soaked with rain water coming in through poor maintenance so we had to use our towels to try to soak up but carpet sodden!! Staff put clean towels down for the remaining 3 days of our stay which was not satisfactory but I was not offered another room so this ruined our stay but cannot fault staff.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Susan od Singapur
Grupa
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good
I have been to Hongkong many times, but this is my first time staying in Butterfly on Morrison Hotel. It's value for money and very convenient, just a short walk to MTR.
Recenzirano 04 kolovoza 2016

CHAN od Hong Kong
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
nice location, a it old
the location is good and it takes 10 mins walk to Times Square.
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Janina-Maria od Njemačka
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Nice place to stay for young couples and singles
It was very nice and clean. Personal was helpfull too But if you have a lot electronic devices there might not be enough plugs. Or rather on very unprofitable places.
Recenzirano 28 srpnja 2016

Marc od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
x
Xx
Recenzirano 25 srpnja 2016

J od Australija
Obitelj sa malom djecom
Pure Air Deluxe Room with Handy Phone
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Nice interior with great view
Had a very good experience when we checked in. The staff were cheerful and attentive. We had a great view and love the complimentary mobile phone and mobile wifi. Lots of scratches in the lift and room. That just a minor issue. To get to the subway, we have to pass though a local market which was wet and smelly in hot summer. Other than that, it was a nice and pleasant place.
Recenzirano 23 srpnja 2016

ANDREA od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Great Value for Money
Will recommend this place if you are staying in Hong Kong. Very near the shopping areas and what I liked the most is that it has a lot of nearby restaurants and groceries. The free use of handy phone is also a plus.
Recenzirano 23 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: