2015
Fantastično 8,1
na temelju 6668 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6668recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Kenneth od Novi Zeland
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great
Fantastic location
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wan od Singapur
Grupa
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
recommended
Good location and easy to find. Staff are helpful and rooms are clean. Would definitely consider staying here again if i revisit Hong Kong.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

zong od Kina
Solo putnik
Superior
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2011
great
great
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Siak od Singapur
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Very nice rooms and great location
The staffs very friendly and the rooms are clean
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

zheng od Makao
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Good Location. Excellent Staff service.
Booked it at "better price". Thus, Value for $. Later found out prices had increased tremendously especially (the result of ..? due to many positive reviews perhaps) With the increase in price, I will not say it is Value for $ anymore. WILL ONLY STAY IF PRICE IS RIGHT : ) However, must really commend the staff service is very good. Excellent staff service.
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Australija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good Location, Close to all amenities, friendly staff
Will definitely stay again
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kuan od Singapur
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Great Location
Great location, in the middle of TST. Room is a tat old...
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Methilda od Filipini
Par
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good boutique hotel, value for money
Very efficient, helpful staff. We asked all kinds of questions and they were all answered: nearest Catholic church, how to go to Macau ferry terminal/The Peak Tram/Ocean Park/airport, nearest yumcha, etc. Request for late checkout and printing of boarding passes granted. Staff even helped to weigh our bags albeit the portable weighing scale was off 😊. Location is very good. Humphrey's MTR exit nearby. We walked to the Symphony of Lights and to the airport shuttle bus stop across Park Hotel along Cameron Street. Hotel is surrounded by eateries, 7-11 and another grocery store K circle. I just wish hotel would address the musty smell which is noticeable on the first day but I got used to the next few days. I also think the carpet needs more cleaning.
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leck od Singapur
Par
Superior
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Great Stay! Value for Money!
Location is definitely a plus point, friendly staff as well. Room a little small but they upgraded us from superior to deluxe which came as a surprise, thank u! Will definitely stay agn!
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: