Rezerviraj sada: Cabana Inn

Dobro
Temeljeno na 376 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,4

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (376)
6,4
Dobro
Temeljeno na 376 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:5,7
Objekti5,4
Lokacija8,1
Udobnost sobe i kvaliteta5,8
Usluga6,3
Vrijednost za novac6,7
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
日本語
한국어
više
Vrsta sobe
Superior Soba
Deluxe Queen soba
Deluxe Twin Soba
Sortirano prema
Prikazuje se 211 komentara potvrđenih gostiju
2,8
Niket od Singapur
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Worse hotel ever. Dont stay here.”
This is worse hotel ever i have seen, very very bad. - Room was stinking - Room was dirty - Room phone was just for show piece, not working - Staff was very bad, when i told staff that room is stinking, she replied with very weird face, this is the only budget hotel in this area. I said , does it mean all budget hotels room should stink like this. Experience was very bad. Please dont choose this hotel at all.
Recenzirano 12 siječnja 2018
8,4
Odlično
Analyn od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
going back again for holiday next time”
Its near to Klcc tower and nice location just near pavillion bukit bintang transportation very easy.Food can easily access to near places.love the place andcan match your budget
Recenzirano 08 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Peter od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
1.2 km to klcc. staff is friendly and helpful
Recenzirano 06 siječnja 2018
6,0
Muchlis od Indonezija
Solo putnik
Deluxe Queen soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
valuable and good location”
valuable and good location
Recenzirano 04 siječnja 2018
4,8
Raheleh od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
All area was dirty and had smoke smell.the fan was very high and we didn't access to control.the room was dark and didn't have any view because they covered the windows.
Recenzirano 01 siječnja 2018
5,6
Muchlis od Indonezija
Solo putnik
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
parking car problem”
parking car problem
Recenzirano 26 prosinca 2017
3,6
majid od Malezija
Par
Deluxe Queen soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Worst hotel ever”
Room dirty, towel so smelly, toilet have leaking all time, limited facilities, old furniture
Recenzirano 10 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Xia
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
The location is good but the facility is not ”
We had a room at the corner , with lots of windows but somehow all covered with stickers which means we can’t even get proper sunlight in the room , it’s not really dirty but it’s also not really clean . Downstairs there is a bar/club , very noisy until late night .
Recenzirano 06 prosinca 2017
5,6
John od Australija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Location good!”
Rooms are in need of a good renovation and the rooms smell bad of smoke, the aircon is preset and is usually freezing, very loud all day and night as just on the highway, a lot of furnishings was missing and had price tags ok then so just take note other then that the location is great for nightlife and the towers :)
Recenzirano 23 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
ELOISA od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Lovely place. Busy street but not that noisey. ”
Busy street and near to lots of fun place especially in Night life. Easy access to train station too. Value for money and just right for what we paid if you are going to look at its place.
Recenzirano 20 studenog 2017
5,2
Carl od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
Pros and cons for solo travelers ”
Pros: great location: in city center near night life and a couple skyscrapers, also near a short stretch of inexpensive Indian street food, and close to big mall. Cons: This hotel is showing its are
Recenzirano 14 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
surayya od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
GREAT LOCATION, FREE PARKING, BUT THAT'S ALL”
+ free parking + very cheap + walking distance to KLCC - smelly corridor - hard to open the door without know how - very old hotel - hard bed - flat pillows - room dusty
Recenzirano 11 studenog 2017
6,4
Dobro
Shit od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Dobro”
Don't expect much from a cheap budget hotel with a good location so near to KLCC
Recenzirano 10 studenog 2017
5,2
Thanh od Vijetnam
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Good location but facility is poor”
Good location and easy to get around Old cloth, can’t adjust aircon so it was freezing Receptionist was cold too!
Recenzirano 01 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
leesianhui od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Vrlo dobro”
Facility can improve. I think can attractive more guest to log in. Such As indoor slipper, bed sheet, TV,
Recenzirano 14 listopada 2017
5,2
Ezaddin od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Run down place”
Great location
Recenzirano 12 listopada 2017
4,0
ahsan od Pakistan
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Worst place to stay”
Too Noisy , poor hygiene due to old blanket and pillows.....well location is perfect thanx
Recenzirano 08 listopada 2017
10,0
Izvanredno
Analyn od Filipini
Grupa
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Highly recommended”
The hotel is very clean..staffs are good and the most important is the location..its just 8 minutes going to twin tower.
Recenzirano 08 listopada 2017
8,0
Odlično
Bui od Vijetnam
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2017
thats good hotel”
perfect location, for budget and central hotel
Recenzirano 02 listopada 2017
8,0
Odlično
Bui od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Best trip in KL”
The hotel is very good for the location, budget and foods around
Recenzirano 30 rujna 2017
2,0
ahmed od Egipat
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Bad experience ever”
Central Air Cond very cold without control unit in the room. Can't sleep and staff are not helpful to solve my issue at all. I need to checkout immediately and go another hotel
Recenzirano 27 rujna 2017
8,4
Odlično
Justin od Australija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
lovely receptionist ”
we had a cancelled flight and had to stay over night in KL and I booked a room for the following night but the receptionist was lovely and called up agoda and switched the days for me.
Recenzirano 21 rujna 2017
8,8
Odlično
Tan od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Great location...”
Quite old looking, but everything works well and the bed is pretty comfortable. Location is right in the middle and 6mins walk to klcc. For this price, it's quite good.
Recenzirano 21 rujna 2017
8,4
Odlično
Mike od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Odlično”
Nice reasonably priced hotel located close to Petronas Towers and many other major attractions in KL. Staff was friendly and helpful.
Recenzirano 20 rujna 2017
6,8
Dobro
arthur od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe Queen soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2017
Good location great orice”
Minutes to twin towers. Restaraunt's on the block. Can walk to built bintang
Recenzirano 06 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Bui od Vijetnam
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good hotel for budget”
We stayed there for 1 night for a music event in KL Live, the hotel is good enough for the location , near Twin towers, just minute walk to Bukit Bintang, but Wifi is bad
Recenzirano 30 kolovoza 2017
9,6
Izvanredno
isma od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Great”
Satisfactory... Clean.. nice staff.. Near to klcc and shangrila hotel.. But aircorditionalnis centralize, so i cant adjust..ots too cool:)..otherwise..great
Recenzirano 22 kolovoza 2017
7,2
Vrlo dobro
LAI od Malezija
Grupa
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Live Center Event Most Suitable Place”
If there any live center event for any nearby location such as Pavillion or KLCC. You might consider this stay. It is a walking distance.
Recenzirano 06 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Nurul od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Decent”
The room is big,I mean I just went there by myself.The furniture tho,looks old af XD.Big shower room i guess.Cleanliness okay lah. There was this weird smell in the room,dun like that one for sure.Thank goodness I got room at pretty much high floor so I slept wo any noise disturbances what so ever..Nice walking distance from KLCC,yup open up your app and youre good to go!
Recenzirano 29 srpnja 2017
4,4
Sin od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2017
Poor Room Condition”
Hairs on the bed like bedsheet not changed. Lipas on the bed
Recenzirano 20 srpnja 2017
4,4
Sin od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Hairs on bedsheet. Roach on pillow.”
Our employees were so disappointed on cleanliness of the room.
Recenzirano 17 srpnja 2017
8,0
Odlično
Mohamad od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Good”
Good
Recenzirano 17 srpnja 2017
6,8
Dobro
Peter od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good location next to bars”
Pretty handy if you want to go to Thai club or Beach Cafe bar
Recenzirano 16 srpnja 2017
8,4
Odlično
Karthikeyan od Indija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Good Location and worth of money”
Location was good. But the Extra bed provided for Kid is not good and it has lots of stain mark in it.
Recenzirano 14 srpnja 2017
3,6
Tobias od Njemačka
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
BEDBUGS !!!!!!”
I already killed a dozen of bedbugs - but still had countless bites on my arms and back ...
Recenzirano 10 srpnja 2017
6,0
Goh od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2017
Advertisement on agoda saying wifi in everyroom but the wifi is not working during our stay, ”
Great location but lousy service, me, my wife and son only give us two towels until I made the point of three person ! We paid for an extra bed but were given only a mattress ! If only mattress is available it should be clearly stated in the agoda writeup for this hotel similarly for nonexistent wifi it should also be stated, otherwise it will be consider as misleading info !
Recenzirano 01 srpnja 2017
3,2
angela od Indonezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Prihvatljivo”
Not comfort, very poor house keeping level
Recenzirano 06 lipnja 2017
6,4
Dobro
BENEDICT od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Good location. Value for money. ”
Good location. Value for money.
Recenzirano 01 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
RICARDO od Filipini
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Izvanredno”
No complain for the hotel location and staff. But except for the internet connection very poor.
Recenzirano 22 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
dinesh od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Nice location ”
Recommended if you are attending any event at KL Live. Don't give your car to the jockey. I saw the jockey guy smashed his customers car while parking
Recenzirano 18 svibnja 2017
3,2
Herman od Singapur
Grupa
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Horrible experience ”
It's been one of my worst stay so far. Woke up with many bites caused by bed bugs and couldn't sleep with peace.
Recenzirano 14 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
Josephine od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Good location and clean room”
very near to KLCC and clean room. We had a good sleep although short vacation. Will book again to next holiday.
Recenzirano 14 svibnja 2017
6,8
Dobro
MARDIN od Indonezija
Grupa
Deluxe Twin Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Low budget hotel”
Very standar budget hotel. No breakfast
Recenzirano 07 svibnja 2017
6,0
Aprille od Filipini
Grupa
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2017
Location is ok as it is near to the Petronas twin towers but...”
Location is ok because it's near the Petronas twin towers, short walk. There is enough space in the room and toilet. There is a Japanese restaurant across, pricey but 👌. There is a 7-11 store beside the hotel. My sister tried the complimentary wifi, connection was good according to her. Negative feedbacks: I can hardly sleep at night because vehicular noise from the road are very very audible 24/7. There is a kettle but there are only 2 cups and we are 3 in the room. Only 2 towels for 3 guests. Complimentary tea and water is only on the first day, tissue roll wasn't replenish on the first day. There's a vintage TV that can only access 5 channels and not even clear . There's only one socket, we use it to heat drinking water and charge our phones and powerbanks. It's difficult because we are 3 in the room and our phones usually get empty battery because we use them to take photos when we go out.
Recenzirano 26 travnja 2017
3,6
ha od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
You get what you paid”
Cleanliness very bad..... I doubt they didnt change comforter after few customer stay in.
Recenzirano 26 travnja 2017
10,0
Izvanredno
annisa od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Twin Soba
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2015
Niceeee”
Niceeee place and location
Recenzirano 24 travnja 2017
8,4
Odlično
RONNAKRIT od Tajland
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
One of the best in the middle of the town!”
best for saving money
Recenzirano 23 travnja 2017
8,4
Odlično
Thi od Vijetnam
Grupa
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Worth value of money, good location, helpful staff”
Worth value of money, good location, helpful staff Room were not really clean but I highly appreciated the customer servise when reported. Wifi in some floor was not working well. Should stay at 8th & 9th floor.
Recenzirano 26 ožujka 2017
4,4
Charles od Singapur
Par
Deluxe Queen soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Is a central air con so you cannot change any the room temperature and is too cold for us.”
There is also no Hair dryer and a bit noise because there is a construction going on besides the building. No shopping around the place.
Recenzirano 26 veljače 2017
4,0
John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Poor Hotel”
Hotel is located next to a tacky bar (or two). Music played most of the night. Room was very very dated and damp. Won't be back.
Recenzirano 25 veljače 2017