Vrlo dobro 7,9
na temelju 3643 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3643recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

Chan od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good location, good for shoppings and close to train station
close to MTR, clean room and quiet environment.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kim od Kanada
Grupe
Standard double
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
old tired hotel
dissapointing
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuk od Singapur
Parovi
Standard twin
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
social visit
Sure will stay again
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Connie od Singapur
Grupe
Standard double
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good location
Recommended. Good location - 3 to 5 min walk to MTR Yau Ma Tei, access by airport bus A21.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Connie od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good location, Big room, Big Toilet.
Good location, 3-5 min walk to MTR station and easy access by airport bus A21. Recommended for family with kids
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Liying od Singapur
Parovi
Standard double
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Nice hotel
Situated slightly off the busy Nathan road, the size of the rooms for this hotel is pretty big and comfortable. There's a fridge provided in the room, which came in very handy during the hot summer and we could buy our own beverages to chill. =) Overall, it was a pleasant stay and would highly recommend this hotel for travellers to Hong Kong.
Recenzirano 03 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elaine od Malezija
Parovi
Standard twin
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
BED BUGS!!
This is the worst hotel that i ever stayed in! Stayed here for 5 days 4 nights and the first 2 nights was just satisfactory and they did change the towels, cleaned the bathroom ( but still got yellowish stain at it )and rubbish bin. one thing i am sure was they did not changed the bedsheet but i did not complaint as we are too tired after a long day outing in HK. nightmare begin when i saw red dots start to appear on my leg, but i didnt take it seriously as i thought is was just mosquito bites. it getting worse in my last 2 days in HK and it appear bigger and swollen. went back to my country to see doctor and says it was bitten by bed bug. the scars still remain on my legs till now. please think twice before book this hotel as i am one of the unfortunate who encounter this awful experience. would never book this hotel ever again. Please do something to upgrade your cleanliness services.
Recenzirano 26 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jing od Malezija
Parovi
Standard double
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
location, big room, ok
close to MRT, and airbus (a21). quiet and consider big room in HK.
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oi od Novi Zeland
Solo putnici
Standard double
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Very nice place
Would come back again.
Recenzirano 14 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ria od Filipini
Grupe
Standard twin
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Great Value
The hotel room is spacious and clean. It is close to MTR and bus stop.
Recenzirano 13 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: