Vrlo dobro 7,6
na temelju 673 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 673recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Léa od Australija
Parovi
Superior double soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Very good
Very good accomodation
Recenzirano 24 travnja 2016

Shu od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Not bad
Not bad
Recenzirano 13 travnja 2016

zhang od Kina
Parovi
Superior double
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
good!
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
Recenzirano 27 ožujka 2016

Maria od Filipini
Grupe
Superior twin
Boravili ste 7 noći u ožujak, 2016
Feels like you're home!
Excellent staff, excellent service, very clean facilities and surroundings - very very helpful people especially Budi!
Recenzirano 27 ožujka 2016

Maria od Čile
Grupe
Superior twin
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
Love the enviroment, all the staff was very kind
Staff, pool, rooms, food
Great
Recenzirano 02 veljače 2016

Johan od Nizozemska
Poslovni putnici
Superior double
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Good hotel for a cheap price
Just very satisfied about the hotel and it s price
Recenzirano 27 siječnja 2016

karen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior double
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
Nice pool but does need an update
pool, shuttle bus, staff
Nice hotel for the money. Pool is lovely but the hotel does need an update and i would say it is a 2 or 3 star by uk standards
Recenzirano 18 siječnja 2016

Morgan od Kanada
Solo putnici
Superior twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Great Value
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
One of the better hotels at this price range. Wifi good, location is farthest tip of south Ubud so you have to walk about 15 min to yoga barn and another 20 to market and hub of activities. Nice restaurants close by, Taco Casa. Breakfast included. Pool was clean. Sheets were clean but stained and bathroom smelly. With all this humidity it is a problem in all hotels (I checked reviews on the million+ rentals). Great value for $30 CAD. I woukd recommend for a day of two.
Recenzirano 16 siječnja 2016

Shu od Malezija
Parovi
Superior double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Friendly staff
Friendly staff
Not bad
Recenzirano 12 siječnja 2016

Joanna od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior double
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Your Home away from Home
Comfortable, Location, Great Value
I thought I'd try a different place so I went next door to Agung Raka- terrible mistake! Wish I'd stayed at Casa Ganesha. Much more value at Casa Ganesha! Friendlier staff, better room. Great breakfast if you love me pancakes ;)
Recenzirano 11 siječnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: