Rezerviraj sada: Century Kuching Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 1790 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,0

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (1790)
7,0
Vrlo dobro
Temeljeno na 1790 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,9
Objekti5,2
Lokacija7,3
Udobnost sobe i kvaliteta7,7
Usluga6,9
Vrijednost za novac6,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
日本語
više
Vrsta sobe
Comfort soba
Premier Apartman
Premier Deluxe Apartman
Junior Apartman
Sortirano prema
Prikazuje se 1527 komentara potvrđenih gostiju
3,6
Joyce od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
Prihvatljivo”
please to improve on your hotel environment and utlities in the room matter.
Recenzirano 29 siječnja 2018
6,0
MAS od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Iznadprosječno”
Various choices of food during breakfast. Hotel condition needs to be improved. overall not bad
Recenzirano 25 siječnja 2018
8,0
Odlično
Corine od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Tv channel”
The channel available is only TV3, for room 746.
Recenzirano 25 siječnja 2018
2,0
Ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
No comment”
I didn't even check in after reading the scary review. Maybe the hotel should do improvement if they want to stay in the business.
Recenzirano 21 siječnja 2018
6,8
Dobro
tiong od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Dobro”
facilities need to be inprove as some of them are too old and not maintence well
Recenzirano 17 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
YING od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
convenient”
convenient
Recenzirano 17 siječnja 2018
3,2
Marcellinus od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
GHOST HOTEL”
Do not come to this hotel ! Terible ! its like rundown place. as the four point leave the building, the place really bad. lots of facilities out of services, and no bell boy ??!??!?!? oh ! Man
Recenzirano 16 siječnja 2018
3,2
Ng od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Worst experience in this hotel”
Look like abandon premises , no WiFi in room as advertise in Agoda
Recenzirano 11 siječnja 2018
5,2
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Middle”
Not maintain
Recenzirano 05 siječnja 2018
8,0
Odlično
Markderron od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Value for money! ”
Location near to airport, comfortable room with good rate..lack of basic amenities. Overall, a good hotel
Recenzirano 05 siječnja 2018
2,8
Muhamad od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
Room was great. Huge. Short on amenities. No body shampoo. Conditioner looked like someone had used some of it. TV remote was not working so tried to call the operator, but no one answered. Called for about 5 times. Gave up. Ended up listening to the radio alarm clock that was in the room. Called for room service, no one answered too. Receptionist was rude when being asked if there was any room facing the city. Lobby was dark and aircond was switched off. Lift was smelly and dusty. Hallway carpet were smelly and dirty.
Recenzirano 04 siječnja 2018
5,2
Hazilah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Swimming pool very dirty”
Swimming pool very dirty,facilities very poor
Recenzirano 04 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
zal od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
Aircond not cold..really hot Good and warm receptionist staff Excellent food Big rooms.
Recenzirano 02 siječnja 2018
2,0
Frans od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Deluxe Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Smelly and very old”
I booked Premier Deluxe Suite, the most expensive room. Very smelly, looks very old. FO is not kind. I booked 2 rooms @3 adults, but they did not want to give me extra beds and breakfast for the third pax. I complained and showed agoda voucher. Only then they want to give me. Is this called hospitality? Is this called 4-star hotel?
Recenzirano 02 siječnja 2018
6,8
Dobro
Faizin od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Improvement on food and lighting”
Selection during breakfast can be further improved and lighting at the parking bays (lower ground) has to be better.
Recenzirano 02 siječnja 2018
6,0
Kok od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Poor swimming pool maintenance ”
The four point furnitures still remaining. Ssome of them was quite old and in poor condition already. Just need take care of them they will be in good condition. I was swimming in a pool of dirty water filling with algae... Room towel got something smelly when get wet
Recenzirano 02 siječnja 2018
2,0
JACQUELINE od Malezija
Grupa
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Dont Even Think To Stay Here”
One word. Pure rundown. Swimming pool full with algae. Room full of ants, no basic amenities, limited TV channels, air conditioning wasnt cool enough, very dirty glass during breakfast. The lists goes on. Poor the employees had to put up all sorts of complaints.
Recenzirano 01 siječnja 2018
5,2
keh od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Iznadprosječno”
Sleeping bed was comfortable but the air in the room was bad with strong smoking smell.
Recenzirano 01 siječnja 2018
5,6
Humaira od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Iznadprosječno”
Value for money breakfast spread. Excellent location. Poorly managed hotel-facilities are either run-down or faulty. AC is not cold, very limited tv channel, no other towels beside body towel. Dim lights, dirty eating area and no wifi in the rooms.
Recenzirano 26 prosinca 2017
3,6
KOK od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
Check in late (midnight) , Hotel entrance was dark , Autodoor was off need to slide the door manually.upon checking in, was told that their reservation counter was off for 2 days .that was ok.. Showed her my reservation detail on my HP .when We entered the room, was shocked that only 1 bath towel, 1 bottle of complimentary drinking water, no face towel, no hand towel , no freeze , only 1 bin in the toilet.... I was like WTH ... is that a 4star hotel or what ... 😡😡really speechless
Recenzirano 23 prosinca 2017
2,0
BABU od Indija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Worst hotel”
A haunted place
Recenzirano 17 prosinca 2017
2,0
Ching od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Room for Improvement”
There is no wifi in the room and when asked the hotel counter staff their response was I cannot do anything the server is down. Don't care.
Recenzirano 16 prosinca 2017
6,4
Dobro
Kok od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste 4 noći u studeni, 2017
Dobro”
Hotel is clean. Good location. WiFi not available in the room.
Recenzirano 15 prosinca 2017
3,6
yah od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
Paid for comfort room but was given a single room. Breakfast was terrible; vegies in salad are rotten
Recenzirano 08 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
JENNIFER od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
The facilities and the room was so dirty”
The facilities that was provided not enough and room not clean at certain area.. anyway, the room was spacious.. tq
Recenzirano 03 prosinca 2017
6,8
Dobro
ahmad od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Near Airport”
This hotel is very near to airport but a bit far from town centre. Breakfast is satisfactory. Outside the hotel area not much food centre or restaurant for muslim
Recenzirano 02 prosinca 2017
3,2
Jun od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
very run down and poor management”
immediate review n change of management
Recenzirano 30 studenog 2017
10,0
Izvanredno
Eddie od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
nice”
nice
Recenzirano 30 studenog 2017
6,8
Dobro
Khang od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Huge hotel, Big Room, but run down”
near airport, maintenance needed
Recenzirano 28 studenog 2017
6,0
Ho od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
SWIMMING POOL”
THE SWIMMING POOL IS DIRTY AND WITH GREEN FUNGUS.
Recenzirano 27 studenog 2017
5,2
Amalina od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Rundown”
Big point - near to airport. Still need to upgrade the place to the previous hotel.
Recenzirano 22 studenog 2017
4,8
Alfred od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Bad Maintenance ”
1. TV not functioning. 2. There are few bulb not functioning. 3. Hotel room and lobby low brightness.
Recenzirano 20 studenog 2017
2,0
Tan od Singapur
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
The haunted hotel ”
The first impression of this hotel is like a haunted hotel, If you happen to pass by this hotel you won't even feel the atmosphere of the hotel, there is no label and logo of the hotel. Also the lights are dim and the whole walk way is empty , Moreover there is no wifi in the room ,When we check in, the receptionist also give us two single bed instead of a queen bed. When we requested to change the service staff said is full because of the promotional rates. Service can be improve.
Recenzirano 13 studenog 2017
6,8
Dobro
Calven od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
Good hotel”
Just nice..
Recenzirano 12 studenog 2017
4,0
Eugenia
Par
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Prihvatljivo”
Stayed here for 2 nights. Booked this hotel as recommended by my friend. However, such a disappointing place to stay. The main entrance door cant even open widely. It's just fit for 1 person to go in. It's supposed to be an automatic door. The room is quite spacious, but facilities in the room wasn't functioning well. Safety box, fridge in failure. TV just can view channel 1, 2 , 3 and ntv7. In the toilet, only have 2 towels. No more than that. Dont expect for face towel, hand towel or toilet mat. No toiletries. Overall, the maintenance for the hotel really bad. Really disappointed staying there.
Recenzirano 06 studenog 2017
6,4
Dobro
Nur od Malezija
Grupa
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
A creepy place to stay.”
No security guard to take care of your vehicle, certain area of the hotel was not illuminated.
Recenzirano 06 studenog 2017
2,0
Shin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Really big ghost house”
what the hell with no lamp? like a ghost house! no lamp anywhere!
Recenzirano 02 studenog 2017
Hi Shin, Thank you for your feedback.We will look into that. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
3,6
Kai od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Disappointed”
Has been quite a while from last stay in this hotel which was known as Four Point. When I arrive, notice the hotel is a bit rundown. No air-conditioning at the lobby. Maintenance to the lift is quite poor too. Even d amenities in room is no longer it used to be.
Recenzirano 31 listopada 2017
Hi Shin, Thank you for your feedback.We will look into that. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
2,0
Doris od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Worse!”
Woooorrrseeee!!! Not recommended!! Creepy n deemed hotel.
Recenzirano 30 listopada 2017
Hi Shin, Thank you for your feedback.We will look into that. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
3,2
cheong od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Awful Place”
Run down abandon hotel.
Recenzirano 24 listopada 2017
Hi Shin, Thank you for your feedback.We will look into that. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
10,0
Izvanredno
MD od Malezija
Par
Comfort soba
Boravili ste 3 noći u listopad, 2017
satisfied”
i enjoy stay here, will come again next time...
Recenzirano 24 listopada 2017
Hi MD, Thank you for your feedback.Happy to hear your enjoy your stay with us!Have a pleasant day ahead. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
2,8
Gayathri od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Very bad service ”
Staff really bad... We booked for king size with single bed plus one extra bed, but the room given only with king bed.. When we ask the receptionist, they said, they dont provide extra bed.. When we ask for refund, they said CANNOT.. And the staff very rude..
Recenzirano 23 listopada 2017
Hi Gayathri, Thank you for your feedback. Kindly be inform that the bedding size is either Kingsize bed or Twin bed, howerver if you wish to add an extra bed ther will an extra charge for that.Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
8,4
Odlično
Vui od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good location”
Near to airport, easy to find food
Recenzirano 18 listopada 2017
Hi Vui, Thank you for your feedback. Hope you see you here again. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
2,4
Beh od Malezija
Solo putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Haunted hotel”
SUPER NOT RECOMMEND THIS HAUNTED HOTEL, when I check in my room, I heard that some chatting sound in my room, once I open the door, the sound no more! When that moment I think I wrong heard, after that I realise the room very dirty, after half hour I lying on bed, I saw that my luggage was moving itself around two human step on the carpet! My luggage was 25kg but it move itself??? WTF this haunted hotel make my day. True story I won’t stay this hotel anymore
Recenzirano 18 listopada 2017
Hi Beh, Thank you for your feedback.We will look into that. Sorry for the bad experience. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
2,8
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Suck...”
Suck...
Recenzirano 18 listopada 2017
Hi Mohd, Thank you for your feedback.We will look into that. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
4,8
Lui od Singapur
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
you can give this hotel a miss”
Old, dark and dingy hotel, poorly lit lobby, and looks like a 1 star place with little upkeep. Lifts not responsive, breakfast lousy.
Recenzirano 15 listopada 2017
Hi Lui, Thank you for your feedback.We will look into that. Thank you
Odgovoreno 03 studenog 2017
Century Kuching Hotel
3,2
tan od Singapur
Par
Premier Deluxe Apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2017
Century hotel”
Hotel staffs were slow and not ready. Facility are old and not updated. Room cleaning is miss out and drinks not replenish.
Recenzirano 27 rujna 2017
5,2
Dessari od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Indah khabar dari rupa...More bad than good”
1.Agoda described wrongly. Supposed to get 2 single beds and 1 queen bed but only get 1 bed. Fought with the receptionist so lastly the supervisor gave 2 super single beds. 2. No aircond at the lobby so got all sweaty while checking in and handling the agoda issue. 3. The room smelled mouldy and there were stains on the bedsheet. i doubt they even changed them. 4. There were only 2 towels,1 soap and 1 shampoo. The least is they should give 2 soaps. I dont mind sharing the shampoo. 5. The swimming pool is the most frustrating item. The only reason for us to choose the hotel so that the kids could swim but it was VERY dirty and oily. The toilet/changing room was filthy. THE GOOD of the hotel was there was a bathtub so instead of the swimming pool, they played in the tub. and then the Breakfast was ok too. Although not all was delicious but there was plenty of choices provided. Love the Sarawak Laksa. The receptionist was OK too. They preferred Sarawak dialect to converse better.
Recenzirano 25 rujna 2017
2,0
Lim od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
no”
no
Recenzirano 19 rujna 2017
5,6
WEI od Malezija
Poslovni putnik
Comfort soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Iznadprosječno”
the hotel only switch on the minimum lighting, the hotel ambient is too dark.
Recenzirano 15 rujna 2017