Rezerviraj sada: Chariton Hotel Butterworth

Vrlo dobro
Temeljeno na 284 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,0
/
10
81% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (285)Booking.com recenzije (438)
7,0
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 285 recenzijama
Čistoća:7,0
Objekti6,5
Lokacija6,9
Udobnost sobe i kvaliteta6,5
Usluga7,5
Vrijednost za novac7,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (285)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 136 komentara potvrđenih gostiju
6,4
Dobro
Bernard od Singapur
Poslovni putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Dobro”
Location is relative good if you are looking for Chinese food, in particular 7 village nearby
Recenzirano 19 svibnja 2018
3,2
BOON od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
thank for bed bugs ”
room smells old , and bed bugs bites us.
Recenzirano 13 svibnja 2018
5,6
Kok od Singapur
Par
Standard King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
The bottle water in the hotel rooms are expired a year ago.”
The bottle water in the hotel rooms are expired a year ago.
Recenzirano 08 svibnja 2018
6,0
Kok od Singapur
Par
Standard King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Many facilities spoil, and the bottle water in the hotel rooms are expired a year ago.”
Many facilities spoil. Door lock was broken, smoke came out from the water heater. Shower handle was not there because it was broken. There was hammering noise from upstairs early in the morning. The bottle water in the hotel rooms are expired a year ago.
Recenzirano 08 svibnja 2018
6,4
Dobro
Felicity od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
good place to rest, but the towels and the toilet looks dirty. The door lock is damaged.”
pro: many pillows, the bed is comfortable to rest. cons: dirty, security, no hair dryer.
Recenzirano 16 travnja 2018
8,8
Odlično
MUHAMAD od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Clean, staff friendly”
No food/restaurant nearby, need to pay for the key deposit,
Recenzirano 28 ožujka 2018
4,8
Elvin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Prihvatljivo”
quite far from town.
Recenzirano 23 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Lee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Beautiful Boutique Hotel”
This is a very well run property. Staff was so courteous and helpful. She handled every request that I had with ease. My room was clean, spacious and with good rates. If you are looking to visit Bworth anytime soon, you should check into Chariton Bworth.
Recenzirano 18 veljače 2018
8,4
Odlično
Farah od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Outstanding customer service”
I arrived pretty late,exhausted and the receptionists are really nice accommodating to my requests with sincere smiles
Recenzirano 12 veljače 2018
3,2
Tee od Malezija
Poslovni putnik
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Lousy”
Family room 4ppl onyl give one card. Bed is lousy, small and shaking. Hotel room quite old.
Recenzirano 11 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
NURUL od Malezija
Par
Standard King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
clean”
hotel are clean and tidy
Recenzirano 10 veljače 2018
8,0
Odlično
Aida od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Super Deluxe
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Strategic location”
I'm travelling with my parents, 2 sisters and 1 brother in law and 2 little nieces. We are happy with the room except for below. But overall, we are happy with our stayed there. 1) bathroom is not fully clean 2) there is 1 towel rip 3) we requested for a room service and yet the towels are not been changed. called front desk to have it changed, promise to send the new ones however we've to wait until late at night after my second call.
Recenzirano 06 veljače 2018
4,8
ENG od Malezija
Poslovni putnik
Super Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
WORTH FOR STAY”
WORTH FOR STAY
Recenzirano 01 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
Learn od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Everything was good except the table for you to work”
nothing to complain really, it is quite near to the ferry terminal, and by driving across the street to another opposite end, you get tons of eateries. The only problem was there is no power point for the place near the table, so you will have to move the TV to somewhere and use that cabinet as the working table.
Recenzirano 25 siječnja 2018
5,6
Kien od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Ok and basic for business travel”
Ok and basic for business travel
Recenzirano 17 prosinca 2017
9,2
Izvanredno
Wan od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Graet hotel ”
Very saticfiction with service
Recenzirano 10 prosinca 2017
3,2
SYAFIQ od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Bad room”
This hotel room was badly maintained. Ceiling was leak, aircond remote not function and cannot control the temperature. Wifi available but very bad coverage. Water heater also nut function. Counter staff not friendly and pleasure guest. In overall this hotel was not deliver good service to customer. Agoda please remove this hotel please. This kind hotel not worth it to stay
Recenzirano 07 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
LIM od Malezija
Par
Standard King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
everything is ok”
value for money
Recenzirano 04 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Satisfied”
Clean room & bathroom.. just nice to stay.. frendly reception.. worth the value
Recenzirano 03 prosinca 2017
8,4
Odlično
Ansari od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Nice room”
Nice n clean room. Good selection of tv channels for budget hotel. Have water dispenser close to room. A lot of parking available
Recenzirano 03 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
AWANG od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
location inconvenience”
when we use GrabCar to this hotel, the apps cannot detect the exact location. So, we have to search the nearest landmark and use name of that area which is Taman Jermal Indah. Luckily, we managed to see this hotel from the road side. The room size is just average. Overall our stay is just okay (with that kind of price, what do you expect?).
Recenzirano 02 prosinca 2017
8,0
Odlično
Paramesh od Malezija
Grupa
Standard King
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Was Ok !”
Everthing was fine as we stayed only for 6-7hrs.. Aircond was super best.. More than expected.. Overall Good!
Recenzirano 24 studenog 2017
6,8
Dobro
Ryan od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good But Need Improvement”
Could Have Been Better If My Bed At That Time Didn't Have A Small Stain. Maybe Encourage In Room Dining Or Some Food Facilities Would Be Better
Recenzirano 23 studenog 2017
5,6
Loo od Malezija
Par
Standard King
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Not so good”
Big room, but facilities no good.
Recenzirano 13 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Ammar od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Nice room ”
The room is bigger than I have imagine. But the only problem is the wall painting at some part of the room is blistering and looks ugly. Overall is still ok and good value for money.
Recenzirano 12 listopada 2017
10,0
Izvanredno
nazrol od Malezija
Grupa
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
cheap”
easy parking and clean
Recenzirano 29 rujna 2017
10,0
Izvanredno
nazrol od Malezija
Grupa
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
easy park and clean”
easy parking and clean
Recenzirano 29 rujna 2017
8,4
Odlično
Tak od Hong Kong
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 3 noći u rujan, 2017
Great service”
Clean room, Staffs are great service for the customer. Good value for money
Recenzirano 27 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Ahmad od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Vrlo dobro”
The staffs are very helpful and friendly to their customer. For example they had helped to print out my bus e-ticket from me. The location of the hotel also very convenient for me. The only issue was my room had no chain lock at the door. it was damaged and worried someone would easily break into my room.
Recenzirano 21 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
MUHAMMAD od Malezija
Grupa
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Spacious super deluxe room”
I have booked super deluxe room which was spacious and comfortable. However, the hotel management must pay extra attention on the dusty window. Thick dust trapped on the window frame. Overall, the hotel is great, and will be greater if the hotel can provide breakfast
Recenzirano 05 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Md od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Not bad”
We stayed at high floor facing the rear view. Can see skycrapers on the penang at the background, and container port at the foreground. Good view from where our room was.
Recenzirano 07 srpnja 2017
9,6
Izvanredno
Phaik od Malezija
Grupa
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
nice stay”
overall very good stay here... big room, clean, friendly staf... good!!!
Recenzirano 04 srpnja 2017
9,2
Izvanredno
Phaik od Malezija
Grupa
Super Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
nice stay”
value for money with big space room... suitable for family or small group trip.. friendly staff thumps up^^
Recenzirano 04 srpnja 2017
5,6
brinda od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Average”
The place is nice but it took some time to find it
Recenzirano 26 lipnja 2017
8,0
Odlično
au od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
satisfactory”
very cozy
Recenzirano 20 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Ryan od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Good But Need Improvement”
Room Big and Spacious But Bedsheet and Overall Cleanliness Was 1/10 Cause Bedsheet When i Stayed Had A Small Stain But I Didn't Know What Stain It Was So It Grossed Me Out. The Best Is The Membership Where Can Get Flat Rate and no Deposit For Future Direct Booking To Hotel. Looking Forward For More Stays After Improvement
Recenzirano 17 lipnja 2017
6,4
Dobro
Azhar od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Just A Nice Budget Hotel”
Pro...Staff were friendly and quite efficient...ample parking Con...Key deposit required- RM50. Room only
Recenzirano 30 travnja 2017
4,4
Law od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
not good at all”
aircon was leak, corridor very dark, a lot door look like broken have hole. If you enjoying in adventure time,then this is good for you
Recenzirano 14 travnja 2017
8,8
Odlično
Mohd od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good”
Good.
Recenzirano 31 ožujka 2017
8,4
Odlično
Mohd od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good.”
Good.
Recenzirano 31 ožujka 2017
7,6
Vrlo dobro
SHEAU od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Room big & comfortable”
everything was fine for this room. just the wifi is very weak.
Recenzirano 27 ožujka 2017
7,6
Vrlo dobro
SHEAU od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Room big & comfortable”
I booked a deluxe triple room. 3 towels also got stain (lipstick & black spot) on it. I just don't like the wash room. toilet seat cover is broken and water heater shower also broken. Please upgrade it.
Recenzirano 27 ožujka 2017
8,0
Odlično
Wong od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Comfortable”
Room are clean and comfortable
Recenzirano 24 ožujka 2017
9,6
Izvanredno
Ahmad od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Izvanredno”
Excellent customer service. Well done to Frontliners team
Recenzirano 20 ožujka 2017
8,8
Odlično
MOHD od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
overall the best”
Nice
Recenzirano 19 veljače 2017
6,8
Dobro
Gary od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Not bad ”
As I said, it's not bad.
Recenzirano 14 veljače 2017
8,0
Odlično
AHMAD od Malezija
Poslovni putnik
Super Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Awesome Room”
Super Deluxe Room is awesome, connecting rooms with sofa
Recenzirano 05 veljače 2017
2,0
Sing od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Bad smell”
Isolated
Recenzirano 05 veljače 2017
6,8
Dobro
nabilah od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
selesa”
Pls give some improvement for cleanliness..tq
Recenzirano 02 veljače 2017
8,4
Odlično
SEE od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
none”
None
Recenzirano 01 veljače 2017