Fantastično 8,3
na temelju 626 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 626recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

KOK od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Obiteljski, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Area is a bit rundown
Ares is too rundown.
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HUEY od Malezija
Parovi
Obiteljski, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Comfortable room
The room is comfortable but bathroom need to be touched up.
Recenzirano 17 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAI od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Trokrevetna, akcijska ponuda
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Value for Money
The space in CHI Residences is decent and clean. Staff were friendly and helpful. The place looks new. It's 5-6 mins walk away from Yau Ma Tei MTR Station (Exit C). There is everything you need in the room. There's night market and a lot of food places nearby but the hotel is a little away from them so it's quiet at night. Only thing is that the bed is slightly hard. But this service apartment hotel is definitely very value for money!
Recenzirano 29 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Addtapron od Tajland
Grupe
Obiteljski, akcijska ponuda
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Nice room
Quite a lot of space for a room in Hong Kong. Very comfy bed and very clean room.
Recenzirano 27 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MICHAEL od Singapur
Parovi
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good Location to MTR, Food
This hotel is located in a quiet street, a street away from Nathan Road. Its a service apartment style accommodation. Overall the room is cleaned and we enjoyed the stay.
Recenzirano 10 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Kanada
Solo putnici
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great area. Good value. Friendly staff.
I love staying at Chi residences. Clean, location, friendly staff.
Recenzirano 06 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

To od Vijetnam
Grupe
Obiteljski, akcijska ponuda
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
What we see is what we get
Read some comments of people who were surprised and disappointed of what they got. But for us is not. Enjoyed staying within the locals with stores, street foods and the fruit whole sale market round the corner. Will come back!
Recenzirano 26 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Singapur
Parovi
Obiteljski, akcijska ponuda
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
More than just a hotel
Spacious room, high speed wifi,light cooking and easy excess to great food, entertainment and shopping (great value)
Recenzirano 22 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wee od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni suite, akcijska ponuda
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good location
Near to YMT MTR, multiple good eateries within 1KM radius.
Recenzirano 14 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michel od Luksemburg
Parovi
Jednosobni suite - min. 3 noćenja
Boravili ste 7 noći u ožujak, 2016
.
.
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: