Vrlo dobro 7,8
na temelju 1043 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1043recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

CHEW od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Premier apartman s 2 spavaće sobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Recenzirano 15 rujna 2016

HUNG od Malezija
Solo putnici
Premier Studio
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Recenzirano 14 rujna 2016

Yee od Malezija
Grupe
Premier apartman s 2 spavaće sobe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Recenzirano 14 rujna 2016

mohd od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Recenzirano 14 rujna 2016

TEO od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Premier Studio
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
good location clean room nice staff
the hotel is opposite shopping mall and the location is very centre , room very clean and the staff is helpful
Recenzirano 13 rujna 2016

CC od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Dvosobni premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good Stay
highly recommended for those travelling in group! Fully equipped room just like your home.
Recenzirano 13 rujna 2016

Yusriman od Bruneji Darussalam
Solo putnici
Premier Studio
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Short Get Away
Excellent place to stay and nearby the spring and vivacity (new mall).
Recenzirano 12 rujna 2016

Adi od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Jednosobna deluxe executive
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Okay
Okay okay only
Recenzirano 10 rujna 2016

michael od Singapur
Poslovni putnici
Premier Studio
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Unprofessional duty manager
The duty manager was so unprofessional in handing problem with my reservation. Keep pointing the fault lie with 3rd party (agoda). FYI Agoda is a representative of the hotel and all confirmation from agoda ....the hotel have to honor. It is the hotel job to iron out the issue with Agoda and not with the guest. The hotel Sales manager (Mei) have to step in to resolve the issue.
Recenzirano 10 rujna 2016

Hon od Malezija
Poslovni putnici
Premier Studio
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Clean and tidy
Clean and tidy
Recenzirano 08 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: