Vrlo dobro 7,7
na temelju 977 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 977recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Mark od Filipini
Solo putnici
Executive Deluxe Soba s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Wonderful Stay Over Rainy Days
It's wet season in the Philippines and while we had a dreary time in the beaches, we were glad we chose this hotel instead of others. No floods and so close to the city, which has become super important because traffic seems worse than usual. It's great value considering how inexpensive the rooms are for what you get. Wonderful views, good restaurants nearby, and Rockwell center just a walk away. This is definitely a good deal.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Carl od Filipini
Poslovni putnici
Superior Executive
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Poor shower
Almost perfect stay but with the shower always hot. You cant do anything. Also they lack staff service quite slow.. hope they can inprove more
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Seng od Singapur
Poslovni putnici
Executive Deluxen Soba Queen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Poor shower conditions
Bathtub was damaged.
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Jacques od Filipini
Solo putnici
Executive Deluxe Soba s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great staff made it a great stay
I want to give thanks to Jerous, Vanesa, and the rest of the front office team. Very stellar group here. They helped us with our airport arrangements, figuring out traffic, spending a nice day in Makati, and falling in love with the city. The room was clean and wonderful and the hotel was perfectly situated.
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Maria od Australija
Grupe
Executive twin
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
The most polite and helpful people
They always say: yes Ma'am
Recenzirano 20 kolovoza 2016

jason od Australija
Parovi
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great
Great
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Scott od Australija
Solo putnici
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Beautiful
This was my last night in The Philippines and by far the nicest stay of the trip. I only wish I had longer, 1 night wasn't long enough
Recenzirano 18 kolovoza 2016

mohammed od Saudijska Arabija
Grupe
Executive twin
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
It's ok hotel
It's good but the value of money for this hotel high
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Marga od Filipini
Parovi
Executive Deluxe Soba s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
We had a blast in Poblacion!
The hotel was in a nice place for younger folks, called poblacion. Plenty of bars, and a lot to do in the area. The area is fairly walkable and crowded all the way until the night so it feels fairly safe. The hotel seems like a world away from the neighborhood though! Clean rooms, friendly service, and 24/7 room service was fantastic -- all appreciated through the stormy weather.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Katrina od Filipini
Poslovni putnici
Executive Deluxe Soba s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Enjoyed my stay
It was a short but great stay. It was in the center of the city, which is very nice, and yet so inexpensive and clean! Very good value, especially if you have a lot to do in Makati or Fort Bonifacio or BGC
Recenzirano 12 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: