Rezerviraj sada: City Hotel Chinatown

Dobro
Temeljeno na 393 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,9
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (393)Booking.com recenzije (351)
6,9
/
10
Dobro
Temeljeno na 393 recenzijama
Čistoća:6,8
Objekti6,3
Lokacija8,1
Udobnost sobe i kvaliteta6,8
Usluga6,8
Vrijednost za novac7,3
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (393)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 327 komentara potvrđenih gostiju
5,2
christine od Indonezija
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good location. bad staffs”
good location. only few steps from petailing. But they charged us more for late check out. we check out on 12.30. room a bit stinky. won't go there again
Recenzirano 12 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Ungku od Malezija
Grupa
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Vrlo dobro”
location ok
Recenzirano 30 kolovoza 2017
4,8
FITRI od Malezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Not recommended”
Try to search & stay in other budget hotel
Recenzirano 08 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
Hasanur od Bangladeš
Poslovni putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Izvanredno”
good one
Recenzirano 12 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
Hasanur od Bangladeš
Poslovni putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Izvanredno”
Unbelievable nice and friendly hotel
Recenzirano 12 lipnja 2017
5,2
Khoo od Malezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Location ”
Location good for travel but when I search directions at google map and the location is wrong.
Recenzirano 03 lipnja 2017
8,4
Odlično
Kwanpapatsorn od Tajland
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Odlično”
The hotel is clean and Receptionists are nice. Good for Loso Traveler. Close to Central Market 600 M.
Recenzirano 28 svibnja 2017
5,2
sara od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Early check in but Have to pay full including tax n service charge”
There were 2 old uncle who are friendly n helpful. But still I won't go for 2nd times as not worth of value...I can stay in other better hotel inn if using the prices given by city hotel
Recenzirano 22 svibnja 2017
9,2
Izvanredno
John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Great for China Town and pasar bus and train station”
Great location this is our 3rd time here. Hand for everything we needed good food nearby clean modern rooms. Won't be back again for a while but would definitely recommend staying here. Only comment is no windows in rooms, but probably too late to fit them.
Recenzirano 06 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
sharon od Australija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 3 noći u listopad, 2016
great location”
location was great, quick walk to China town. room was fine everything I need as I live out of the back pack. I would stay again
Recenzirano 04 veljače 2017
8,4
Odlično
John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
China town budget hotel.”
2nd time we have stayed here, great budget hotel, clean good size rooms we have been on 3rd and 4th floors only, the rooms are well decorated a good size with ac and hot showers. There is a lift to all floors and reasonable wifi on these floors can't speak about the others. There is free hot and cold water dispenser in hallways. It's very close to China street night market, Pasar mono rail and bus station with good links to the rest of KL. Only comment and I know others have said is that there is no windows but at least it's quiet. We are back in a few days time on our way to Langkowi.
Recenzirano 02 veljače 2017
6,4
Dobro
RAKKISH od Malezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
just nice”
just nice
Recenzirano 23 siječnja 2017
9,6
Izvanredno
John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2017
Nice clean hotel on edge of China Town ”
City hotel was a bit confusing to find on maps before we arrived in KL as there are a lot of very similar named hotels. It is 100ft from edge of China town market if you need to find on map. To get to from airport use train or bus from KLIA to KL Sentral we the got a Taxi but if you take line 5 on LRT 1stop to Padar Seni then walk up uphill to China town about 3 mins and there are some signs or just ask. We had a room on 4th floor it had been redecorated recently and was nicely done, my only complaint would be the air con needed a service. Room was quiet whether because no windows not sure. Loads of food places nearby in China town or near central market where there are Indian restaurants. Overall a nice stay would happily come back again.
Recenzirano 13 siječnja 2017
3,2
Natalina od Indonezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
65”
Not to good to stay
Recenzirano 10 siječnja 2017
5,6
Andriana od Indonezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2016
Good value for money”
Everything was ok..its value of money..
Recenzirano 06 siječnja 2017
8,0
Odlično
JIE od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
good value money”
It is my second time stay there,near Chinatown and maharjarela monorail. will stay again when I go KL.
Recenzirano 04 siječnja 2017
10,0
Izvanredno
John od Australija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
My City Hotel - value for money”
In Cghinatown. Surrounded by cheap food. Clean. Friendly helpful staff. And it is not expensive!
Recenzirano 24 prosinca 2016
6,8
Dobro
TAM od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good”
great. nearby stadium merdeka.
Recenzirano 07 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
Manreet od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Value for money”
Located a minute walk from the end of china town(petaling street). The staff were friendly. Wifi signal not so good, depends on which room you are in perhaps. Good place to stay if you are on a budget.
Recenzirano 02 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
JEFFRYANDI od Indonezija
Grupa
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
nice budget hotel”
ok
Recenzirano 30 studenog 2016
8,0
Odlično
Ai od Malezija
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Good”
Helpful staff, good location(near to Petaling street and Stadium merdeka), Near to climb 5 floor due to lift break down,low water pressure in shower , weak Wi-Fi signal
Recenzirano 24 listopada 2016
8,0
Odlično
Daisy od Filipini
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u listopad, 2016
Good Location”
Hotel is well situated near Chinatown Flea Market, and Pasar Seni MRT Station and GoKL Bus stop.
Recenzirano 13 listopada 2016
8,8
Odlično
Nurul od Malezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
comfortable room for solo traveller”
This hotel location is very near to Petaling Street. You can just walk around 5-7mins to Maharajalela monorail station and Stadium Merdeka. Good value for money. Friendly staff. Room is clean, nice and comfortable for me since I just wanted to sleep not staying in the room 24hours. However, WiFi is not strong/ no coverage at high floor, air-cond taking time to cool.
Recenzirano 03 listopada 2016
6,0
Ho od Malezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
is value”
location is good if take public transport, but if drive car there, is not convenient to park, less carpark and parking fee expensive at private carpark.
Recenzirano 08 kolovoza 2016
8,4
Odlično
ELENA od Rusija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Good location”
A small hotel, cozy, great location, friendly staff
Recenzirano 29 srpnja 2016
6,4
Dobro
Hong od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good location”
No packing place for car.
Recenzirano 28 svibnja 2016
3,6
Ai od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Conclusion”
Bad and dirty hotel.
Recenzirano 21 svibnja 2016
5,2
Chong od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
I was get a room make me so disappointed ”
I was expected I will get a room with good condition,because of we too tired on that day and we didn't change the room when we check in
Recenzirano 13 svibnja 2016
8,8
Odlično
Thanh od Vijetnam
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good hotel”
Near MRT, bus and monorail. Our room is small, but very clean and nice. Friendly staff. Wifi is not strong when you stay in room. Anyway, this hotel is a good place to stay during travel.
Recenzirano 05 svibnja 2016
9,6
Izvanredno
Lee od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Pleasant Stay”
comfortable bed, nice staff, let us place our luggage at the hotel even though we check out The only issue facing was the air-con cooling was slow, have to wait for half an hour, other than that, everything was good, will come back next time :)
Recenzirano 03 svibnja 2016
8,8
Odlično
Azlan od Malezija
Grupa
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Highly recommended”
Good services, polite & friendly staff
Recenzirano 30 travnja 2016
7,7
Vrlo dobro
Suwanto od Indonezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
good n clean hotel helpful staff”
location clean n good staff
Even for 1 night I'm satisfied, I can check in early Helpful staff, location near food n shop
Recenzirano 18 ožujka 2016
6,0
vrieda od Indonezija
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Ok”
Ok
Recenzirano 04 ožujka 2016
7,0
Vrlo dobro
Enrico od Njemačka
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Clean hotel in a nice location”
Cleanliness, location, quite
Pleasant.
Recenzirano 02 ožujka 2016
2,8
Tham od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Difficult to get taxi ”
We had difficulty directing taxis to our location. The staff cant help you to get a taxi, so you are required to either give great directions or flag at the road side.
Recenzirano 12 veljače 2016
4,0
Tham od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Good location if you like Chinatown”
Walking distance to Chinatown. Very crowded and difficult for taxis to find this place as there is no prominent signboard.
Recenzirano 12 veljače 2016
9,0
Izvanredno
Ngoc od Vijetnam
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Ok”
Clean
Lovely
Recenzirano 11 veljače 2016
6,3
Dobro
Ihsan od Malezija
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Affordable place to stay”
Good location, value for money and suitable for city visit.
Recenzirano 10 veljače 2016
2,3
Monica od Indonezija
Grupa
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
worst hotel service ever!”
worst services, rude receptionist, we've made our reservation confirmed days before the check-in, but on the actual day they said there's no book are made, they blame us for the wrong booking date, rudely. we'll never book this hotel ever again..!!
Recenzirano 09 veljače 2016
9,0
Izvanredno
Desiree od Filipini
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
very good hotel”
comfortable rooms, staff are accommodating, good value for money
the hotel is nearby the train and bus stations. our room is clean and comfortable. it has hot/cold shower. the staffs are very accommodating and friendly. it was a little bit hard to find in chinatown but all in all the hotel is great especially if you just need a place to rest after your tiring day touring around the city.
Recenzirano 27 siječnja 2016
5,7
Robin od Australija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
City Hotel Chinatown Good Location”
Location, Cleanliness and Helpful Reception
I have stayed in the City Hotel 6 times now over a 3 year period. Over that time the cleanliness has improved, and they have recently done up all the rooms. The staff in some cases are very helpful and friendly, in other cases they demonstrate a lack of interest in their jobs, and their customers. For instance it should not be necessary to ask 3 times to have the room made up. As was the case during my last stay. However, the price paid on Agoda and the location proximity to Chinatown and public transport make up for the shortfalls in service.
Recenzirano 05 siječnja 2016
8,3
Odlično
Ayut od Tajland
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Comfortable and good value for money”
Location. Comfort
Great
Recenzirano 04 siječnja 2016
2,7
Mabel od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
no more next time!!! seem like ghost room”
only the location acceptable
~ the photo and the actual hotel are totally difference. The actual room are dark n feel dirty. ~ the bedsheet with a mutiple hole n have a few blood mark at the bedsheets. ~ room without any electronic door while other room have no standardize at all. ~ the room are smelly the staff give us some charcoal to put inside the room and give the perfume. This is the first time i have to make my own hotel room feel better. ~ i will never recommend my family or friend to stay this hotel anymore . I think tropic hotel much better and the price are cheaper. I book triple but my damily not dare to stay cause is semm like a ghost room instead of 2 star hotel.
Recenzirano 04 siječnja 2016
7,3
Vrlo dobro
Francesca od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Fulfills basic needs”
Next to China market bazaar, 24 hour reception, English channels
Bit far from klcc, taxi costs around 15myr to get into the centre, lots of street food in the China market. Helpful staff. Had to sit in the lobby for wifi, 5th floor wifi didn't reach our room. Good movie channels in room.
Recenzirano 17 prosinca 2015
2,7
clarissa od Malezija
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
horrible”
NOT pet-friendly as stated. charged half day extra for checking in earlier by 2hours. got scolded by the staff for bringing a pet despite already called up to confirm that i am bringing a cat prior to booking. it was horrible. i left after 6 hours.
Recenzirano 12 listopada 2015
8,7
Odlično
Hoang od Vijetnam
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Good deal”
Staff, location, cheap price
Satisfactory, cheap price with good location, clean room which look exactly like picture posted in agoda. The staff is really friendly & helpful in assist us to find direction. However, the only minus thing is the bathroom shower, consistence leaking if you turn the wrong knob.
Recenzirano 17 rujna 2015
7,7
Vrlo dobro
Lim od Malezija
Par
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Room facilities too bad”
No toilet paper, water pressure low and shower bath not able to disperse water
Recenzirano 06 rujna 2015
8,3
Odlično
YOU od Malezija
Grupa
Obiteljska Trokrevetna ( 3 odrasle osobe )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
GREAT LOCATION, ROOMS”
LOCATION, ROOM ITSELF, CONVENIENCE
Me and my friends had a pleasant experience staying in this hotel, the room is clean except the floor is slippery, staff's friendly, overall we had a good night stayed there. Totally value for money for a budget hotel. Will come back to stay in here again if my friend wants to come down to town.
Recenzirano 31 kolovoza 2015
6,7
Dobro
Benjamin od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Decent location - On pealing ”
location price
Good location and near to the main shopping street market/food/dring area. Staff nice particularly the night staff. 24 hour security. Close to station for access to KLCC and Sentral stations
Recenzirano 27 kolovoza 2015
9,0
Izvanredno
Mariel od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe (maksimalno 2 osobe)
Boravili ste 5 noći u travanj, 2015
Thumbs up”
Cleanliness, hospitality and safety
Thumbs up
Recenzirano 08 svibnja 2015