Vrlo dobro 7,6
na temelju 132 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 132recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

Goh od Malezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Recenzirano 28 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

pierre od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Recenzirano 03 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ivana od Indonezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Recenzirano 29 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ivana od Indonezija
Grupe
Jednokrevetna soba
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Recenzirano 29 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shannon od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Recenzirano 31 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nyoman od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Recenzirano 04 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Henno od Nizozemska
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Recenzirano 11 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Claude od Francuska
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Recenzirano 01 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Widianto od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Recenzirano 17 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rathendra od Indonezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Recenzirano 22 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: