Rezerviraj sada: Clover Hotel

Dobro
Temeljeno na 420 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,7

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (420)Booking.com recenzije (869)
6,7
Dobro
Temeljeno na 420 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,7
Objekti5,7
Lokacija7,5
Udobnost sobe i kvaliteta6,5
Usluga6,7
Vrijednost za novac6,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Deluxe soba
Obiteljska soba
Superior Soba
Superior Soba bez Prozora
više
Sortirano prema
Prikazuje se 301 komentara potvrđenih gostiju
6,0
Chendra od Malezija
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Punctuality and room size ”
1. Check in should be at 3.15pm, but I have to wait til 4pm ++ for housekeeping to finish. 2. The room size is too pack and small for 3. 3. Aircond water leaking inside the room. As compared to other hotel with same price, this hotel need to improve a lot. Anyway, thanks for one night stay, still can rest and sleep well.
Recenzirano 24 siječnja 2018
8,4
Odlično
Raisah od Malezija
Solo putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Odlično”
Affordable hotel with clean room. Near to eateries, shop lots and mall. Also near to the bus terminal.
Recenzirano 19 siječnja 2018
6,8
Dobro
JiaYing od Malezija
Par
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Dobro”
Budgeted hotel with value for money instead great location, whereby convenient looking for food.
Recenzirano 16 siječnja 2018
6,4
Dobro
Ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice hotel and valuable with money.”
Nice location on night time cause can bring child walk at water front with lighting, but bit far from beach to bring child...
Recenzirano 08 siječnja 2018
8,4
Odlično
Syarifah od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Good for budget trip”
Strategic location. Got Wi-Fi. Near to the beach, mall and 24/7 fast food restaurant. Easy to get food, public transport and basic things. No laundry and room service everyday. But the customer service is excellent. All my problem solved immediately.
Recenzirano 04 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
ismesali od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Value for money”
A satisfactory hotel. value for money. location is good where it is away from town but still have may facilities at its surrounding. unfortunately, the hotel is under renovation during my stay and they are not aware that i am staying beside the renovation area. however, we manage to switch room to lowest level, in order to avoid the harsh and loud noise due to the renovation.
Recenzirano 20 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Dg od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2017
Recommended ”
It is recommended for those who only stay at the hotel for a good night sleep. quite tiny room n toilet. can hear people in the next room chichating (not that clear). BTW, it is not so bad for the price offered. Im staying in superior room.
Recenzirano 19 prosinca 2017
6,8
Dobro
Syafuan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
The hotel is nice with basic facilities..”
Hard to find stall near the hotel, but the coffee shops like starbucks, paparich is opposite the hotel..
Recenzirano 15 prosinca 2017
4,4
AUGUSTINE od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Advertised photos are deceiving. ”
Checking in took us more than three hours waiting. Due to unexperienced counter staffs.
Recenzirano 14 prosinca 2017
4,8
TEVAGI od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Prihvatljivo”
okay
Recenzirano 05 prosinca 2017
6,0
banumathy od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
worth money but quite small room”
Indian staff were very friendly. Location is strategic & there are ample of parking. Our room was on the ground floor so is very near to the car park. However, the room was quite small & there is no cupboard allocated. Our room was quite smelly( cigarette smell).There are no lift in the hotel so get ready to climb the stairs. Overall its worth it.
Recenzirano 02 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Risz od Malezija
Par
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Checked in 1.30am. Front desk said the rooms fully booked and they not received my booking.”
My booking already confirmed and payment has been made. But the time I want to check in at 1.30am (bit late), instead of good expectation my room is ready, receptionist said the room are fully booked and they not received any booking under my name. I'm waiting about 30min, they want me to pay for another room with normal rate. After I said I'll call Agoda to confirm about this. They give me a room said that is superior room with window. But all I git was a superior room without window and the remote control of air-cond damaged. How come they said that night was fully booked room but suddenly got 1 room for me??
Recenzirano 13 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Ahmad od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Good room and great location”
Good enough for me to get budget hotel near to the PD waterfront. Easy to park and room are nice and tidy.
Recenzirano 11 studenog 2017
4,4
Tan od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Prihvatljivo”
very noisy
Recenzirano 01 studenog 2017
4,8
Kean od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
budget hotel”
not value for money , pay higher price for a small budget room
Recenzirano 31 listopada 2017
5,2
Nurul od Singapur
Par
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Looking for budget to stay for one two night. ”
Tv no much channel. No lift. Door using a key. No room service. No make up room. No soundproof. Room is dirty. Near to restaurant and mall. Have a water heater. Deposit for RM 50.
Recenzirano 25 listopada 2017
3,2
Ain od Malezija
Solo putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Regret”
Very noisy, can hear people from other room close their door..the wall thin, could hear neighbours laughing, talking. The aircond so noisy..cannot sleep at all noisy everywhere. Room so small. Not comfy. What nice is maybe it is locate nearby to foods like mcdonald..but very far to teluk kemang. So far, not worth with what im paying. Sincerely, I wont stay w this hotel anymore next time..so regret and wasted my money. I hope the management can do something about this instead of dissappointed your customers and keep losing ur customers. Thanks
Recenzirano 03 listopada 2017
9,6
Izvanredno
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good budget hotel”
As we have a small child with us, the choice was ok. Nice and quiet for us. Nearby to supermarket and beach. Regretfully the funfair was no longer there.
Recenzirano 29 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
YU od Malezija
Par
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Still Ok”
Room is clean. All are well except far away from Pantai Teluk Kemang and other attracting places..
Recenzirano 08 rujna 2017
3,2
fadila od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
not satisfied”
i have many place went. but this is the among the worst.
Recenzirano 05 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Louis od Sjedinjene Američke Države
Par
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
wifi speed only 5mb”
tv channel need more and room soundproof need to improve. overall is ok for a budget hotel.
Recenzirano 03 rujna 2017
4,4
SOH od Malezija
Par
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Prihvatljivo”
convenient to PD waterfront and nearby convenience stores. worth to stay a night or two!
Recenzirano 30 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Wee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Dobro”
Good for relax vacation.
Recenzirano 04 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Wee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Dobro”
Good for relaxing vacation.
Recenzirano 04 kolovoza 2017
4,4
mohammadazrul od Malezija
Par
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Not recommended”
Just simple hotel and not recommended to others
Recenzirano 13 srpnja 2017
10,0
Izvanredno
hadamasharizan od Malezija
Par
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
very clean”
recommended
Recenzirano 05 srpnja 2017
9,6
Izvanredno
Ammira od Malezija
Par
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
value for money”
Overall facilities is nice and near to mall and mcd and etc.. it is value for money for a budget hotel.
Recenzirano 16 lipnja 2017
4,0
Prakas od Malezija
Par
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Bad experince”
The room very smelly and the bed in very bad condition. My all family get neck pain because of bed. The room in very bad condition.
Recenzirano 12 lipnja 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Near McDonald, Papparich & market”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 04 lipnja 2017
4,8
Avinash od Malezija
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Ensure what you book online.”
Booked a triple sharing room online; however after arriving at hotel, they told me we didn't close the rooms availability. So managed in a 2 bedroom with mattress provided on floor.
Recenzirano 30 svibnja 2017
8,0
Odlično
Angela od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
No breakfast facilities.
Recenzirano 24 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
Amaa od Malezija
Solo putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Super clean, above my expectations”
cheap hotel but very clean, toilet so clean, fresh towels, room smells good, bed smells good. everything looks and feel new. they do change the comforter and towels. higher than my expectation. too clean until i scream inside the room. so happy with their service. nice !!!!
Recenzirano 23 svibnja 2017
7,2
Vrlo dobro
praba od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Value for money”
Good location, friendly staff, fairly clean. Faucet in the bathroom sink broken, bathroom fittings can be improved. There is an extra rm10 charges for every hour after 12noon on check out day, i was not informed about that - they should inform the customer during check in..
Recenzirano 09 svibnja 2017
8,8
Odlično
glena od Filipini
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
clean, location, value for money”
Clean and good location, not bad will stay here again
Recenzirano 08 svibnja 2017
8,0
Odlično
NURUL od Malezija
Solo putnik
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Affordable room rates with good location near town”
An affordable price room with good location near eateries, mall etc. I was allowed to checkout later at 1pm without extra charge.
Recenzirano 26 travnja 2017
8,0
Odlično
Woon od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good for budget stay”
Everything was worth the value of the money, clean room, nice and friendly staff, we woke up late and checked out 30 mins late but we did inform earlier and they allowed us without any further charges. Except for night time it would be a little bit noisy if there was some punks playing loud music at the waterfront area. Near to mcd and starbucks.
Recenzirano 31 ožujka 2017
8,0
Odlično
Eng od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
The best budget hotel at that area”
This is the most clean budget hotel at that area. We refer to the price, I am satisfied with everything that the hotel is providing.
Recenzirano 12 ožujka 2017
3,2
THANABALAN od Malezija
Par
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Waste of money”
Room very small, not worth for your money. Only the location is good.
Recenzirano 01 ožujka 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 01 ožujka 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 01 ožujka 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 01 ožujka 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
So far ok.”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 01 ožujka 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papprich & market
Recenzirano 01 ožujka 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 22 veljače 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 22 veljače 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
So far ok”
Near McDonald, Papparich & market
Recenzirano 22 veljače 2017
6,0
Karyn od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Soba bez Prozora
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
near market”
near MacDonald, market & papparich
Recenzirano 18 veljače 2017
4,4
Grace od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Hygiene and Staff Need Attention”
The team were friendly and very very obliging. But establishment lacked forward planning. At about 8ish a request for xtra hangers was met with 'I don't have the key. Wait till 11pm'. Hygiene needs improvement. Fungus spotted in between the lines of bathroom wall tiles, shower rod, soap holder and toilet roll dispenser. Discovered that they had only two cleaners to handle son 30 rooms. Chair in room broken. Leftover water in electric kettle. Hallway floor littered with sweet wrappers, paper...nothing smelly though. Front of this shoplot hotel was also littered with rubbish. Highly recommended, a bin for guest convenience.
Recenzirano 13 veljače 2017
5,6
Phoebe od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Not Worth it”
Room: Small, light is very dim (only one light bulb), bad sound proofed, heard people walking and open their doors, bed is bad quality spring bed-spring is like poking my backbones Service: Just fine. Location: Very near to 7-eleven, hypermarket, lots of shops and restaurant. Ample of parking lots. Just felt the room is not worth the money, perhaps the only good thing is the location.
Recenzirano 07 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
Salasiah od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
1 night stay is OK”
Easy to assess the city.Near water front and Food restaurant
Recenzirano 03 veljače 2017