Dobro 7,5
na temelju 763 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 763recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

izzah od Pakistan
Solo putnici
Standard double ili twin soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
conference stay
it was good experience to stay here
Recenzirano 07 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arif od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Great place to stay...very nice pool... Easy to locate...
I think if the hotel management prepare muslim foods, maybe will more muslim people will stay here...bcoz, all people from any religion can eat muslim food...
Recenzirano 12 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wilson od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Nice hotel for the budget traveler
Nice location but yet close enough to the nightlife. Lots of explore if you walk towards the seaside, plenty of restuarants, beer bars and massage place.
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

feng od Malezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
birthday trip celebration
a bit disappointed with staff service upon arrival. we arrived hotel around 1200noon and requested if can arrange for early check in but been rejected by front counter staffs immediately without offer help like checking if there any room available on that day. Air-cond not cold and checked by house keeping staff, nothing getting better. We also found laundry service for this hotel but when we sending our dirty/ wet clothes to front office, they said they do not provide laundry service and get us send to others shop to wash. It's songkran festival and almost all of our clothes are wet yet we have to purchase new clothes just because hotel not able to provide laundry service as "service /facilities" show in hotel room.
Recenzirano 20 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

matthew od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Decent hotel
Nice place to stay in Patong beach area . About 15-20 min walk from bangla road area , so a bit quieter which was nice , decent breakfast included , lovely pool area , would stay here again if in Phuket
Recenzirano 12 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

GERLI od Estonija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2016
Loved it!
Great pool, clean rooms and very friendly staff.
Recenzirano 09 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hemanth od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Standard
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Good
Very good staff, quiet and pleasant area..
Recenzirano 29 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dayana od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Clean rooms and nice pool
The hotel is located at the far end of Patong Beach. Close enough to the shops but not noisy at all. Beach is 5mins walk down. Kids simply love the slide and playing with the balls in the pool. Good that we are also allowed to swim up till 9pm. Pool bar always open and play nice music, unlike some hotels where they don't even open at all. We got the premier suite on ground floor. Aircon and shower work fine but the water is yellowish. Breakfast was very simple so don't expect anything fancy. Service was great. Staff always smiling and very friendly. It is about 15mins walk to Bangla road and it's even further if you walk back from Jungceylon. Tuk tuk costs 200baht each trip to and from Jungceylon/Bangla road. I'd come back again to this hotel for sure.
Recenzirano 23 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Glenn od Kanada
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Leisure
Relaxing
Recenzirano 23 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sanketh od Indija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Absolute Worthless Choice
Bad experience Very very rude staff Will not recommend to my friends
Recenzirano 17 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: