Rezerviraj sada: Comfort Hotel Shah Alam

Ocjena
Temeljeno na 56 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
5,8
85% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (56)
5,8
Ocjena
Temeljeno na 56 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:5,8
Objekti5,2
Lokacija6,3
Udobnost sobe i kvaliteta5,8
Usluga5,5
Vrijednost za novac6,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Indonesia
Bahasa Malaysia
日本語
Vrsta sobe
Standard Soba
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Sortirano prema
Prikazuje se 42 komentara potvrđenih gostiju
4,0
Bhumiswariputri od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2012
poor staff service”
quite clean room, but the staff service is poor, no elevator
Recenzirano 30 svibnja 2013
6,7
Dobro
Rendy od Indonezija
Grupa
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2012
Great rates”
Near klinik medical herbal cik man
Grat rates and location if yall want to take herbal medical at "cik man"
Recenzirano 23 srpnja 2012
7,7
Vrlo dobro
Rendy od Indonezija
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2012
Cheap price hotel.. Great value”
Cheap price
I was going to shah alam, to go to medical center overthere. And i was stayed at comfort hotel, i choose this hotel because the rates is cheap, and very near from the medical center i used to go. This hotel is clean enough, lots of eating places. But the places is in the suburb area.
Recenzirano 23 srpnja 2012
8,0
Odlično
william od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2012
Great location but wifi often failed”
Surround with shops, easy to access to food and supermarket
excellent to stay in but the wifi often failed to detect. food and transport easily get.
Recenzirano 27 lipnja 2012
6,7
Dobro
SHAMSUL od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2012
Room is basic”
convenience
I didn't like my room. There is no window and the room is very dull. I stayed there for a night and couldn't sleep all night. I decided to change to another room the next morning with a window.
Recenzirano 25 svibnja 2012
6,0
william od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2012
Budget stay”
Clean
The wifi is not stable and often cut off. The management requires to rectify. The hotel is clean and the staff was friendly to serve.
Recenzirano 17 svibnja 2012
6,3
Dobro
nicole od Malezija
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2012
Lovely hotel and service with a smile”
location of the hotel is good
location of hotel-comfort hotel shah alam has a strategy location. it is very convenient to having our meals and buy necessity. it will be my first choice when stay at shah alam hotel. price-it has a reasonable price but the shompoo for hotel is not satisfy. it do not clear to state which one is shampoo & shower. seocnd is the water heater is not hot. the air-conditioner has water come out when i turn on the air -conditioner. third is the tv without remote control. but overall, i feel still ok for me. the environment quiet comfortable.
Recenzirano 23 ožujka 2012
4,0
LAU od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2012
Great location but small rooms”
a lot of eateries outlet near the hotel
The hotel receptionist is not friendly. Bathroom is quite run down.
Recenzirano 22 ožujka 2012
4,0
Rendy od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2012
cheap hotel with a bad service”
stay at this hotel because it was near to the doctor id like to come
First time I arrived at this hotel, it was very diaspointed, because the concierge was very very unfriendly, I am as their customer treated very bad, the is no smile at all. Room condition is good, worth with the price.
Recenzirano 10 ožujka 2012
6,0
NOOR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2011
comfort hotel”
just liked
the hotel is okay but dont have iron. luckily my sister brought the iron. but the bedroom is okay, big room...
Recenzirano 08 prosinca 2011
3,7
LAU od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2011
great location but small rooms”
near food court
this hotel is easy to acess to eating outlet convinent and good for business traveller
Recenzirano 01 listopada 2011
5,7
Narziah od Singapur
Par
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2011
Good clean room but reception/ guest sofa was bad.”
Room & bed sheets clean.
It was good stay. The chinese indonesian receptionist also vey helpful.
Recenzirano 30 rujna 2011
7,0
Vrlo dobro
PHAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2011
Great Hotel”
relax n fun
Firstly I feel relax n fun coz stay here more near to my all ex-fren......as last time i stay at this area as well. Room is comfortable since i travel v my 2 small kids. The room quiet enough space for my family. Just air-cond not enough cold.... might need to service......hahahah. Even the hotel near restaurent but during we stay there we din't hear any noisy sound...... Overall is good ....
Recenzirano 11 rujna 2011
7,0
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Nice”
Aircond , bathroom shower , tv
Comfortable
Recenzirano 12 studenog 2015
7,3
Vrlo dobro
HOSNI od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2011
Tenang dan senang”
Parking
Layanan pertanyaan baik.Kehidupan di hotel memuaskan cuma sekali sekala kedengaran suara penginap lain dilaluan menyebabkan sedikit gangguan mungkin kerana bilik agak sempit. Disamping itu kemudahan parking mudah, cuma dari segi keselamatan perlu kepada penambahbaikan kerana sepanjang saya berada di hotel ini tiada kelihatan pengawal keselamatan.
Recenzirano 28 listopada 2011
6,7
Dobro
Jarred od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2011
Lokasi hebat tetapi bilik kecil”
harga yg murah.
harga yang murah dan lokasi yg hebat.Ini dapat menjimatkan wang saya semasa percutian. Tenang fikiran dan hanya berjalan makan angin saja!!!!!
Recenzirano 01 rujna 2011
6,0
Endang od Indonezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2013
lumayan, untuk keperluan tidur saja.”
750 m dari terminal sri muda, dekat dg pasar grosir dan pasar tradional n restoran
mengagetkan krn daerah tersebut ternyata daerah rawan. bahkan ada rambu2 yg mengingatkan u berhati2 thd jambret. banyak pemabuk jika sudah pukul 22. malam pertama tdk bs tidur krn teriakan orang mabuk. kendaraan umum hrs dicapai dg jalan kaki ke halte dan hanya ada sampai pukul 21. taxi kebanyakan tdk mau menggunakan argo.
Recenzirano 28 kolovoza 2013
8,0
Odlično
Lilys od Indonezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2012
Hotel dengan layanan terasa vip”
Layanan yang ramah
Hotel yang bersih , nyaman, dan ramah Saran : Free breakfast for 2 person. free wifi internet in room
Recenzirano 28 prosinca 2012
7,0
Vrlo dobro
STEVEN od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2012
Clean room and nice services”
Clean and spacy room
Hotel yamg sangat baik. Bisa melayani check in sampai larut malam, pelayanan yang sangat baik dan ruangannya baik dan luas. Hanya saja hotel ini tdk memiliki lift.
Recenzirano 03 kolovoza 2012
6,7
Dobro
STEVEN od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2012
Lovely hotel with a spacy room”
Spacy and clean room
Hotel yang nyaman, dekat dengan jajanan makanan dan minuman disekitarnya, memang tidak ada tempat hiburan didekat sana tapi biasanya hotel ini digunakan umtuk bermalam bagi org yang mau berobat di selangor.
Recenzirano 03 kolovoza 2012
7,3
Vrlo dobro
IBNU od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Sobe s Bračnim Krevetom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2012
lokasi yang strategis”
ruang kamarnya bersih
letak kamarnya jauh di lantai 3. seharusnya kamarnya dekat di lantai 1 atau 2 karena sudah lama di pesan kamarnya. lain kali kl sudah pesan lama kamarnya di prioritaskan yang strategis tempatnya...
Recenzirano 09 lipnja 2012
3,0
ueda od Japan
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2011
出張者向け”
宿泊費を安くあげたい人にお勧め
宿泊費がとにかく安い。ホテルは2つ星レベルだが近所に食事出来る場所たくさんあり選択肢も多い。しかしそれ以外は周りに何もなく観光には向かない。出張者向けでシャーラム近辺に用事がありホテルは寝るだけの方にはお勧めです。ホテルフロントはあまり英語が通じません。
Recenzirano 28 rujna 2011