Fantastično 8,6
na temelju 110 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 110recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

kylie od Australija
Parovi
Suite u toplicama
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Fantastic Getaway
Peter & I had the best time at Coral Sea Resort Airlea Beach.....The views from our apartment were amazing....Food,Staff,Location could not complain at all....we will diffidently be back and let our family and friend know that this is the place to stay...The only recommendation for the Coral Sea Resort would be an up dated renovation as the views and location are just priceless...Kylie & Peter Stephens
Recenzirano 29 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Tajland
Poslovni putnici
Soba s pogledom na vrt
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Perfect Location
Fantastic pool & bar area, perfect location
Very good
Recenzirano 17 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suzanne od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Coral Spa Apartman sa Saunom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Christmas break
The staff location and the pool
The continental breakfast was awful for what we paid we would have expected more the coffee nachine was terrible and so was the selection
Recenzirano 28 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dawn od Mauritius
Parovi
Suite u toplicama
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Great location
Location, view, tropical fruits
Relaxation only 5 minutes away from town
Recenzirano 25 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WANG od Kina
Obitelji sa malom djecom
Suite u toplicama
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Lovely view
Great view, close to town, have basic kitchen utensils
This hotel got fantastic view not only from room also from pool side and breakfast place. A short 10 mins walk to places to eat and a supermarket. Room has a jacuzzi bath, which is a bonus for us. Downside, breakfast is very very basic, toast and croissants, tea and coffee. Fresh fruits all turned bad,( sour smell and taste), canned fruit seems fine. You can order cooked breakfast like pancakes on extra cost. One thing I can't stand is the 10am check out. It didn't give guests any time to finish packing after breakfast, it was so rush I the morning, almost gave me a heart attact.
Recenzirano 23 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vikki-Lee od Australija
Poslovni putnici
Suite u toplicama
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Beautiful
Location, Staff, Pool
Absolutely wonderful :-)
Recenzirano 19 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hazel od Australija
Parovi
Coral Spa Apartman sa Saunom
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
Honeymoon heaven
Views, location & value for money
Fantastic our room was beautiful With amazing views
Recenzirano 22 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NADIA od Australija
Parovi
Soba s pogledom na vrt
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
It's A Keeper !
Location, location,location
Great place to relax and unwind. Excellent customer service. Rooms clean and practical.The location of the Coral Sea Resort is amazing, overlooking the stunning Whitsundays. It's also only a 5 to 7 minute walk to town.Highly recommend !
Recenzirano 12 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wayne od Australija
Solo putnici
Soba s pogledom na vrt
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Lovely location and view
View,location and food
Too short!
Recenzirano 11 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KC od Kanada
Parovi
Soba s Pogledom na Ocean
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
It is abnormally that the check-out time is at 10
the view only
Actually the hotel is good , however the breakfast is bad and the early morning check-out time is awesome.
Recenzirano 21 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: