Vrlo dobro 8,0
na temelju 453 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 453recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

WONG od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nice Hotel and Strategy Location
located at the Cuba street in the central of the city with shopping surrounding and food Shop. Well satisfied
Recenzirano 29 lipnja 2016

Myk od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Weekend away
Excellent, friendly, helpful staff always make stays at the CHW a pleasure. Some issues this visit with a toilet cistern that kept filling up and a bathroom extractor fan that didn't work. Both items reported to Reception who apologised and took note so hopefully fixed for the next guests
Recenzirano 27 lipnja 2016

Maree od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Great value and location
Perfect if you want a hotel but on a bit of a budget. Really close to everything and staff were super helpful.
Recenzirano 20 lipnja 2016

Nick od Novi Zeland
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
CQ Comfort
.
Recenzirano 31 svibnja 2016

Dale od Novi Zeland
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good location and clean hotel
We enjoyed our overnight stay here this week and the price per night is very reasonable. We were also given two free breakfasts. Staff were friendly as well. Will stay with them again when I'm back in Windy Welly.
Recenzirano 27 svibnja 2016

Stephen od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
We Always Look Forward to Staying Here
Brilliant staff, fab accommodation, excellent location.
Recenzirano 25 svibnja 2016

Jenny od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Location & Shopping
Very strategic located at the Cuba street with eatery and shops surrounding
Recenzirano 23 svibnja 2016

Jenny od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Location & convenient
Very good staying in this hotel
Recenzirano 23 svibnja 2016

Debbie od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Comfort
Didn't really enjoy the restaurant. Told blue warahau for the fish....it was monkfish also pesto left off dish. Otherwise enjoyed our stay although a fridge would have been nice seeing as we were 3 night.
Recenzirano 22 svibnja 2016

Lyudmila od Rusija
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Fine stay at CQ Comfort Hotel
I liked the room very much. It was clean and quiet, and there was a selection of coffee and tea in the room, as well as a nice kettle, and a good shower. The staff is also very friendly. Thank you!
Recenzirano 21 svibnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: