2015
Fantastično 8,3
na temelju 2376 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2376recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Wang od Kina
Poslovni putnici
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
not qualified for the 5 star
not good enough , especially the public area . small swimming pool . not good service .
Recenzirano 13 siječnja 2015

Bernadete od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
We enjoyed our stay.
1) The area is quiet, a great place to stay for relaxation. Clean and great landscapes. 2) Friendly staffs. 3) Great activities.
Its a quiet place. Its a good place to relax. My kids liked the place. They enjoyed the activities, everyday. I'm happy that they enjoyed the food too. Tho, they haven't enjoyed much on the beach area cause the shore was too short. I liked the buffet but didn't enjoyed that much. As I've been dining a lot to 5 star hotels, for me the price was expensive, and lil choices of foods and desserts. I liked the Azure club, a great place to dine and great food. Thumbs up. The staffs are really friendly. They got a rate of 10 out of 10 for that.
Recenzirano 12 siječnja 2015

Yong od Južna Koreja
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Not Bad
Beach, Staff Performance, Location
THe hotel is aged - will need a major renovation
Recenzirano 10 siječnja 2015

Dajung od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Nice service
Good Servie, breakfast buffet, location
Good Servie, breakfast buffet, location
Recenzirano 10 siječnja 2015

ODD od Norveška
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2014
Nice
food, cleanliness, nice staff
over all stay was ok.. But the location of the resort is a little bit far from mall... We stay her for 5 days with my wife we are bored because nothing else to do
Recenzirano 06 siječnja 2015

Ana od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
A great way to start th year!!!
1) The staff were very helpful & accmmodating (upgraing our rooms as well) 2) The facilities were great especilly for the kids, 3) Excellent location!!!
We had a great time in our short stay!!!
Recenzirano 06 siječnja 2015

Corazon od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
a good place to relax
the staff excellent. the bar site is beautiful. a good place to spend a relaxing time.
we enjoyed our stay at Crimson. the staff very cordial & helpful. the place beautiful.
Recenzirano 06 siječnja 2015

Theresa od Novi Zeland
Obitelji sa odraslom djecom
Privatna Vila s Bazenom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Amazing!
Service is amazing
stayed in a pool villa
Recenzirano 05 siječnja 2015

Arto od Finska
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Good facilities
Facilities, pool, staff
Recenzirano 04 siječnja 2015

CHUA od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
A great resort for family bonding
Great hideaway location. Very well -trained and courteous staff. Excellent Infinity pool
We were very impressed with the friendly, extremely courteous and well-trained staff. The food selection could be improved though. Prices were a bit on the high side. Other than the exorbitant price for the para-sailing, the stay was very pleasant and relaxing.
Recenzirano 03 siječnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: