2015
Fantastično 8,3
na temelju 2376 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2376recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

fredrich od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
its really homy..
the food, the rooms,the smiling staff
friendly, rejuvinating, peaceful
Recenzirano 02 srpnja 2014

stein od Norveška
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Great hotel nothing more to say about that 😉
Pool and The staff and The food 👍
Recenzirano 01 srpnja 2014

Paige od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Very good! Excellent service!
Service, atmosphere and rooms
Recenzirano 01 srpnja 2014

Johannes od Austrija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Nice relaxing on the beach
The beachThe gymThe activities
More of a overpriced 4 star resort. The service is to slow but the stuff are all very friendly and serviceminded..
Recenzirano 30 lipnja 2014

Luningning od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Superb.
Clean, beautiful, and paradise on earth
It was awesome . I would love to stay again and again .
Recenzirano 27 lipnja 2014

YONG od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
very goooooooooood
swimming, staffs, clean
very goooooooooood
Recenzirano 26 lipnja 2014

Rosario od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Commendable rooms, good for families with children
rooms, childrens activity and swimming pool
The rooms are always impressive, it is big and can luxuriously accomodate a family with 2 children. The kids have a good time in the swimming pool and activity area.
Recenzirano 23 lipnja 2014

Gina od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
We had great fun as a family in our vacation.
beach with the activities - island hopping, parasailing, jet ski. Marine life taken cared of so one of the best for snorkeling when you go to the other islands.
Spacious room with nice garden completes the perfect place for a family vacation. Nice pool when you can no longer explore the beach. Go island hopping so you can see the preserved marine life and do snorkeling, diving. We had so much fun and we will do this again as a family.
Recenzirano 20 lipnja 2014

ELVIRA od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Relaxing
Friendly staff, quiet ambience, spa was great!
Recenzirano 17 lipnja 2014

Fiorello od Filipini
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Relaxing. Fun.
Room. Landscape. Beach.
Overall, our stay at the Crimson was excellent. The architecture is elegantly Asian. It is near the airport. It provides free shuttle to the city. It is very clean and well maintained. The pool is just great. The staff was very attentive, courteous, and helpful. We had a wonderful and relaxing break.
Recenzirano 15 lipnja 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: