2015
Fantastično 8,3
na temelju 2376 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2376recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Mark od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Recenzirano 20 veljače 2014

Vicente od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Recenzirano 19 veljače 2014

Luo od Kina
Solo putnici
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Recenzirano 18 veljače 2014

Gregory od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Very nice
location, beach sceanery
Recenzirano 17 veljače 2014

Maria od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Recenzirano 11 veljače 2014

nancy od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Recenzirano 11 veljače 2014

ed od Australija
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Recenzirano 09 veljače 2014

Stephen od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Recenzirano 08 veljače 2014

steve od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Just go! do yourself a favor.
happy hour and coconut by the beach.
the resort was new and well kept. Service staff from concierge to the lifeguards are top notch. great and convenient getaway.
Recenzirano 08 veljače 2014

Eric od Kanada
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Restful, relaxing and chill
Cleanliness, staff, location
I took my mum to the Crimson Resort once she arrived from Canada. It's been a col winter out west and she needed some some and surf. We had a great room, good food and very helpful and considerate staff. I don't tend to love big resorts but this place will be one I return to again
Recenzirano 07 veljače 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: