2015
Fantastično 8,3
na temelju 2376 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2376recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

NAM od Južna Koreja
Parovi
Privatna Vila s Bazenom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
good service and proper cost
Kind, warm, and beautiful place
I'm so satisfied with Crimson Resort and Spa. Thank you
Recenzirano 30 rujna 2013

Juv od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
Good escape from the storm
breakfast buffet, large bathroom, attentive staff
The hotel was fully booked with guests, mostly koreans. Since the beach was closed due to the oil spill, the pool was full. The resort offered a lot of activities for guests and has a shuttle service to SM and Ayala Malls. The resort accommodated our request for a complimentary birthday cake. It was a good 4 day rain-free escape from the rains that plagued the manila area that week.
Recenzirano 26 rujna 2013

Max od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
Beautiful Hotel
Beautifully designed
Beautiful hotel, but the beach is over-rated. Generally too expensive, not worth the money.
Recenzirano 23 rujna 2013

NOemie od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
All inclusive hotel
All inclusive hotel, relaxing atmosphere, super friendly/respectful staff
Crimson is indeed a 5 star resort hotel and true to its ads. This hotel can compete worldwide. The kids so loved the pool and the babysitting facility was an added value though we did not use this facility but one day in the future. In terms of dining, maybe they should explore more on creating a very enticing and nice menu with much much more variety on it. The staff were just so awesome and they always greeted their guests with a smile and respect. Well done!!!!
Recenzirano 22 rujna 2013

Anna od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
Beautiful Escape
Beach, Service, Food
It was a hassle-free and beautiful stay overall. The pool was breathtaking and the food and service were superb!
Recenzirano 17 rujna 2013

Jodie od Australija
Solo putnici
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Azaming resort
location beach resort friendly staff
I was very lucky to receive a free upgrade to pool room. The room was azaming staff very friendly and helpful would come back and stay here again.
Recenzirano 17 rujna 2013

taeheum od Južna Koreja
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
good everything is good
peaceful and nice swim pool
good and nice but expencive about bar to drink ... next time i wanna stay here again...
Recenzirano 16 rujna 2013

YIN od Hong Kong
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Enjoy a lot and recharge energy
Very friendly and nice hotel staff; Excellent resort with private beach, infinity pool; Feel so romantic to have our "own house" (the deluxe garden room)
We enjoyed a lot during our stay at Crimson. Staff are friendly and the facilities are great and nearby. We spent two days here and finally pay 50% charge to extend to 6pm late check out because we want to enjoy the infinity pool again for longer. One thing is not that perfect is the hotel is far from city center. There are few shuttle bus schedule so we could only take taxi, but most taxi requests extra fee on top of meter. otherwise, they do not drive us back.
Recenzirano 10 rujna 2013

Alex od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2013
I have had not spend time in hotel facility.
It offers a free shuttle bus to Ayala Malls
The shower water was not hot , so I had to take a warm water at the early morning and late evening
Recenzirano 09 rujna 2013

AQUINO od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2013
Ok
Room, pool, beach, mango
Recenzirano 09 rujna 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: