2015
Fantastično 8,3
na temelju 2375 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2375recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

BYUN od Južna Koreja
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
very nice
nice room
nice room good beach nice food nice room good beach nice food nice
Recenzirano 15 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
There's better hotels out there and not this one!
It's clean and have a nice pools
Out of no where location and no easy access to public transportation. Bell boy attendant forgot to deliver our luggage in our room and we had to go to them and instruct them that our luggage is still in their area. Free shuttle to go to the city but if you missed the pick up or drop off time then you have to take a cab or wait for another hour. the shuttle does not run every hour.
Recenzirano 15 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Winnie od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Once quiet now crowded resort.
Location,
The resort was quiet and romantic on my first stay. now it's really crowded.
Recenzirano 14 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Olivia od Švicarska
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 5 noći u travanj, 2013
We had a great stay with a lot of relaxing time
Staff very friendly, a lot of conveniences in terms of children activities and the pool was amazingly well maintained
We stayed there for few days, with my wife and our 19 month old baby girl. Everything was great from the check-in till the check-out. Staff welcoming, helpful and very friendly with always a huge smile across their adorable faces... I would definitely recommend to any family to stay at that resort
Recenzirano 14 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sivaram od Kanada
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2013
Great staff, met all requirements.
Staff, beach, food
Standard luxury resort, had a bit of envy as I think that for a couple we should have booked the Shangri-La
Recenzirano 14 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HAN od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2012
loved my stay at crimson
clean, neat room and perfect to relax by the poolside
Recenzirano 14 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kevin od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Beautiful resort for relaxing and fun
The cabins are so nice, staff are incredibly friendly and the pool is perfect for relaxing
Very impressed that many daily activities were included eg sailing, volleyball, aerobics classes etc
Recenzirano 13 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TAI od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
beautiful and calm resort
beautiful scene, kind staff, plentiful buffet
I ordered to remake my room second day, the housekeeper reset skillfully but not cleaned the floor. The hotel limousine fare is double of the taxi's.
Recenzirano 13 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sang od Južna Koreja
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Recommendable resort.
Room, bathroom, friendly staff
Fully satisfied except breakfast Breakfast is too expensive and staff was not so good. I don't remember the name supervisor, woman. Except that bad service,mostly perfect.
Recenzirano 13 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steven od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Total Perfection
Incredible service, romantic setting, wonderful room
Really excellent, we loved it and would come back again!
Recenzirano 13 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: