2015
Fantastično 8,3
na temelju 2376 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2376recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Samuel od Filipini
Par
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
We had so much fun.
Good staff, nice room overall good nice hotel
Recenzirano 23 travnja 2013

Ruth od Filipini
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Just Great :-)
The very best thing was the price Agoda gave me which afforded me to be upgraded to a villa with a private pool at such a very unexpected but most welcomed price.
Recenzirano 22 travnja 2013

Thomas od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 4 noći u travanj, 2013
Great stay over priced
Gardens, Pool, Staff
It was a good stay however we felt a little trapped. The food was over priced and not as represented on the menu. The transportation to and from the resort was a little pricy and slow.
Recenzirano 20 travnja 2013

Hyunah od Južna Koreja
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
Awesome and relaxing stay with friendly staffs
Clean, kind staff, awesome fruit shake
It was great. The staffs were so friendly and attentive. Food was good too. I hoped to have a laid back vacation and crimson resort was the perfect choice. Unfortunately my mum got sick one night, so we had to call the doctor. After IV, resort nurses took care of her and visit us every few hours to follow up. I really appereciate that. I would like to recommend the resort to my friends.
Recenzirano 19 travnja 2013

Jeff od Filipini
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Superb
The best staff ever, nice surroundings, very relaxing atmosphere
One of the best, staff are very friendly and accomodating. Place is very private and good for relaxation.
Recenzirano 18 travnja 2013

SEWOON od Južna Koreja
Poslovni putnik
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Awesome memory in Cebu
e pools were great for kids, breakfast buffet was good, helpful and friendly staff
Recenzirano 18 travnja 2013

Martin od Australija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
it was good and comfortable
the food and the swimming pool all else needs attention
Recenzirano 18 travnja 2013

Russell od Filipini
Par
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Resort is excellent. 5 star is quite underrated.
View, Service, Ambience
Recenzirano 17 travnja 2013

BERNADETTE od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
Good for families with young children.
babysitting service, attentive staff, cleanliness
I liked Crimson a lot! It has good babysitting service which gives parents time to have quiet meals. : ) Rooms and amenities are great, the staff are all nice and helpful. Good wifi signal around the resort. They have 'fun' activities for both kids and adults (snorkeling, sailing camp, WATER ZUMBA). Its pools are kid-friendly, their beach not so much. But food is on the expensive side, and any department you phone for service will take forever to answer.
Recenzirano 17 travnja 2013

JUNGNAM od Južna Koreja
Solo putnik
Deluxe Soba s Vrtom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Good!!!
clean, nice swimming pool, calm
really clean, i was suprised when I entered bath room. it is really clean.
Recenzirano 16 travnja 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: