Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Iznad prosjeka



od 274recenzija
  • Čistoća: 5,2
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 6,9
  • Udobnost/standard sobe: 5,4
  • Usluga 6,1
  • Vrijednost za novac 6,0
  • Hrana/objedi: 5,0
Sortirano prema

james od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Budget soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Great for location
Close to Church ..Close to airport ...Close to shoping
I would recommend this hotel for traveling alone and Close to airport
Recenzirano 02 travnja 2015

Erwin od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Not worth the money
Location, room size, wifi connection
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Recenzirano 23 ožujka 2015

Nicoletta od Italija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Cheap hotel next to the airport
Location, price and convenience
PROs: - Conveniently located less than 10 minutes by taxi from Manila airport - Basic but clean rooms, overall decent value for money CONs: - Very noisy: at night you can hear and dogs barking and cars passing by, which makes it hard to fall asleep - Poor breakfast choice
Recenzirano 09 ožujka 2015

Marco od Njemačka
Par
Budget soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
no need
ok
Recenzirano 07 ožujka 2015

Rafael od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Not so clean.
Location
Recenzirano 11 veljače 2015

kevin od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Absolutely disgusting
We stayed here because of location to the airport, we booked a room for 4 adults + 1 The extra bed was a old bit of foam on the filthy floor, we asked the girl on the desk for a proper bed for my children and was told she would ring the manager, total lies no phone call no proper bed, And just to add insult my youngest daughter had been Bitten by bed mites probably 50 times without exaggerating, Spent the nxt few days in and out of hospital and doctors, We have stayed in many hotels as a family and single parents all round the world, By far the most disgusting place ever, You have been warned
Recenzirano 24 siječnja 2015

Kjell od Švedska
Solo putnik
Apartman
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
ok value for the money spent.
Relatively close to the airport. Very nice staff
It was totally ok, but as a european I missed some things on the breakfast table... Only philipino breakfast. And the room could have been a little cleaner. But the staff was kind and helpful and the price was not to high.
Recenzirano 20 siječnja 2015

james od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Budget soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Great for location
Location is great rooms offer everything you need for the price and staff is more than willing to help with you problems
My stay has always been more than pleasant Room is always ready and location for taxi and culture is perfect
Recenzirano 01 siječnja 2015

EDNA od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Budget soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
1 star hotel. room too small. old furniture. old l
Near airport
Not too pleasant.only an overnight stay.
Recenzirano 16 prosinca 2014

Darren od Kanada
Poslovni putnik
Budget soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
not quite what was promoted
close to airport, close to airport, close to airport
stressful, lack of sleep, no amenities , such as tv, shower, telephone for a wake up call, all of which was lacking in this room, last last option in my opinion.. horrible last night flying out of manila,
Recenzirano 03 prosinca 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: