Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1368recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Giselle od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Koliba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Recenzirano 21 rujna 2016

tan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Recenzirano 21 rujna 2016

Joyce od Malezija
Grupa
Superior s bazenske strane
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Recenzirano 21 rujna 2016

ALIN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna sa Pogledom na Brdo
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Recenzirano 20 rujna 2016

Hong od Malezija
Par
Koliba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Nice
good n clear
Recenzirano 19 rujna 2016

Lee od Malezija
Grupa
Koliba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Nice place and will go again.
Improvement in hotel breakfast.
Recenzirano 19 rujna 2016

ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna sa Pogledom na Brdo
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good staff. good location. free room upgrade.
we got free room upgrade because the room we requested not available. more space and bigger toilet. only got a bit of dust in the room. room not smelly.
Recenzirano 19 rujna 2016

CHONG od Malezija
Par
Koliba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Chalet need re-new
Overall is a good hotel but the chalet is look old, paint job in and out is seriously needed.
Recenzirano 19 rujna 2016

Wellson od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Excellent
Nice view
Recenzirano 18 rujna 2016

Chin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s bazenske strane
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
So far so good
A good place to relax but not for good seaview
Recenzirano 18 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: