Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Ming od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Run down and facilities not properly maintained
Love the private beach and the location is quiet and private. Good if you would only like to spend your holiday by the beach. However the overall facilities are not maintained properly. Room is decently cleaned though.
Recenzirano 07 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JUNAIDI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu s Pogledom na More
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Beautiful Scenery
Nice facilities with amazing sceneries, But maintenance of facilities are poor. Staff are not committed to their services & not customer friendly . Need to improve & upgrade services to be attractive to customers
Recenzirano 06 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ade od Malezija
Grupa
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Damai Puri
Our room facing the beach, the staffs are friendly. Quiet surrounding and the best place to relax your mind!
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mazriman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Poor service and facilities
Bedroom are dusty, no functioning television and telephone upon arrival, counter service are poor and slow respond, food service are bad & expensive! No pool at night time, all view are dark at night even from room balcony, And more importantly, breakfast services are the worst! Less variety choices of food, empty food & drink are not refill immediately, some even not cooked properly. Other than that.. view from the beach are excellent and friendly staff with a smile ☺
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AII od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Room cleanliness worst
The room is far away from the lobby since I called for requested the nearest connecting room, but when I checked in, it is the farest room I got. The room is very dirty, the floor lots of dirt & all the furniture inside the room looks old, didn't maintain as well. The aircon is leaking water, & felt very hot.
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Allen od Malezija
Grupa
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Awful
Aircon leaking , no toothbrush , run out of pool towel although they giving us pool towel card , pillow and bed are wet that we need to sunbath it before sleep , weird smell in room , dirty floor ,cant see anything in the swimming pool (that dirty) , very limited choice of breakfast buffet
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Singapur
Solo putnik
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 9 noći u travanj, 2016
Good for quiet retreat
.
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chui od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Cleaning
Still got space to improve
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YIT od Malezija
Grupa
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Good location
Good location, friendly staff. Good place for relax.
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jenny od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Nice sea view and clean
Enjoyable stay
Recenzirano 19 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: