Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Valerene od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Towel not clean, room got smell.
Staff friendly
Recenzirano 16 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Relaxing vocation trip
Re commanded sea view room
Was having family trip on 1st - 3rd day of Chinese New Year. Overall is good stay but too bad they should have good maintenance on the lift, the lift is faulty but luckily their staff help to carry up our luggage cause we are stay at 3rd floor. The weather are very bad too so unable go near to the beach but the view is superb from the room. Still very recommended to stay at DAMAI PURI RESORT.
Recenzirano 10 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

vanessa od Malezija
Solo putnik
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Awesome sea view
Nice pool and seaview, friendly staff, relax enviroment
It is located in Damai beach, they have a private small beach, we can access to the rainforest resort. Nice sunrise and sunset view. Suitable for couple and guest like quiet resort. I am loving it and come back again.
Recenzirano 05 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LIM od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Overated
it's beach front, quiet and suitable for those seeking tranquility, nature lovers haven
the resort is understaffed. therefore housekeeping is unsatisfactory, maintenance of facility is poor. it did not stood up to standard as a 4 star hotel. it is also too expensive as compared to the service and facilities offered. not worth the money spent. needs major upgrades.
Recenzirano 24 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hussaini od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
terrible room,expensive
Resort need to improve. Room terrible, pool for children very dirty...... Really regret if possible i want my money back
Recenzirano 21 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rodney od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Awful Stay
Run down, infested with insects, many fixtures not working and still charge a leg and a arm
Recenzirano 14 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

azizah od Malezija
Par
Junior apartman
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
a very unsatisfied stay!
beach, view and room junior suite
Its a very unsatisfied stay. Services not up to standard. Restaurant food not nice and the hotel maintanance is so poor. Will definetely not coming again!
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

iyang od Malezija
Par
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Poor of Cleanliness
View is Spectacular
Moderate
Recenzirano 12 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TRACY od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
good
swimming pool
Good
Recenzirano 09 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Azlan od Malezija
Par
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Pls renovate to provide toilet water hose
There was no toilet water hose and that is a big turn off for me personally. Other than that the hotel was great. Excellent beach and friendly staff. Only walking distance to Damai Sentral and Kg Budaya.
Recenzirano 02 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: