Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1217recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Fu od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Swimming pool poor maintain, water dirty & smelly
Staff quite friendly
Disappointing with the poor maintenance, not worth to go.
Recenzirano 04 siječnja 2016

Kok od Malezija
Parovi
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Dirty
No comment
Recenzirano 04 siječnja 2016

SIAK od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Rundown, Children Fun Pool not opened and dirty.
Locality, quiet and comfort.
Recenzirano 03 siječnja 2016

SYAFIQAH od Malezija
Grupe
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
About Damai Puri Resort & Spa
very near from the beach. love the pool and there are a lot of parking
room condition not good. we could not even sleep. got so many insects in our room. my baby's skin became red effect of the insects. besides, the toilet also not really good. the resort should make another pipe in the toilet, use for wash filth.
Recenzirano 03 siječnja 2016

Sreedaran od Malezija
Parovi
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Horrible Stay and service
Inexperienced staff.Made us change rooms halfway thru our holiday citing powrr outage but in the end there were no power outage.Toilets unclean and no towels when checked in.Spa was closed for 3 days but hoetl kept promoting without notifying guests its closed. Would not recommend this hotel to anyone. Its worth 2 stars and not 4 stars. The pool is dirty with sand as guests can wear any attire and swim in the pool. Overall, bad experience and never going to come back again.
Recenzirano 02 siječnja 2016

zainal od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Not like before
Beach,view,
Just ok
Recenzirano 02 siječnja 2016

Micheal od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Disappointed at the state of facilities but...
our room was right in front of the pool, the pool have a great view of the sea and the mountains, the beach was clean
The bad- no wifi, a little run down, maintenance was poor, under staff, the spa was pathetic, the lobby literally no lights on at night, our room Aircon was leaking the whole time, there were no bedroom slippers, not pleasant as the room was sticky The good - staff tried their best, weather was nice although raining most of the time (I'm not a sun on the beach guy :). Daughter had a fall, the first aid kit was beyond pathetic,
Recenzirano 01 siječnja 2016

Thu od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Need to upgrade hotel cleanliness
Location only
Facilities not up to standard
Recenzirano 31 prosinca 2015

Adeline od Malezija
Parovi
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Expensive and no breakfast included
very near to damai central where we can have our meals with reasonable prices, relaxing & that's about it
Recenzirano 31 prosinca 2015

LIEW od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Bad Check In Service waited for 45 minutes.
Beaches,children swimming pool, quite place.
The worst ever in the same hotel, had to wait 45 for 45 minutes to check in although reach there 2.40pm before the check in time 3.00 pm, the rooms condition worst ever most lights not function, power socket not working etc, children swimming pool not clean up, the pool waters look green and dirty, and some of the tiles crack danger to children playing in the pools legs got scratch n bleeding.
Recenzirano 30 prosinca 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: