Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Leonard od Malezija
Parovi
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
overpriced
Quiet, clean and friendly staff.
Had a pleasant stay. But not given the room which i booked for. Booked for a Seaview room but given a mountain view room.
Recenzirano 28 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MALCOLM od Malezija
Parovi
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Resort need a major makeover
Location, beach, environment
This resort has been around for some time. A major makeover would be good. Swimming pool need to be cleaned. It was greenish when i was there. Facility in room is old and aging. Food offered for breakfast is limited and no buffet breakfast was served.
Recenzirano 27 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Noviana od Malezija
Grupe
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good for grouping n fun
The beach,the scenery
Enjoyable n fun
Recenzirano 27 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leonard od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great place but staff need more training.
Love the sea breeze
I book for 2night but they check in me for 1night n make me walk all the way to reception when they lock me out from the room. They should have emergency phone boot somewhere in the middle of the passage
Recenzirano 27 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jee od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
my expectations..
none
Not as what i expected as its rated as 4 star resort.. the building and facilities looks like not well maintained and quite old, not value for money.
Recenzirano 26 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Nice beach view
Beach, beach and beach
Location is good, 5 min walk to the Sarawak culture village, and food court. However hotel food was lousy. This is one of the resort I stayed with lots of insects crawling and entering from the environment. Bed is comfortable. Toilet had a smell. One of the bedroom is smelly too.
Recenzirano 25 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sebastien od Francuska
Solo putnici
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Nice resort, but far from activities
view, cleanliness, staff
Very beautiful resort. However, only a few of people and many activities closed or under maintenance. Restaurant menu with a few choices.
Recenzirano 24 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sy od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
A nice place for outing for family
Sea view,nature view and relaxing
Ok but no wifi..
Recenzirano 23 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Muhamad od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Bad Experience
The Beach and swimming pool
Bad experience. Too many stuff not in the room for money you spent. No iron, hairdryer and when request they may asked you to pay additional RM30.00 for the iron etc..
Recenzirano 18 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Francis od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
not a value for money hotel stay
nice and clean beach, good swimming pool even have section for little kids, clean room.
not good since not include breakfast and not value for money since we pay RM263.98 with sea view.even if go for dinner only choice you have is ala card menu and expensive thus ending up we drive down to nearby Buntal restaurant,some of the hotel restaurant are close, some of the lights not functioning and no tub.also a spoil kettle.
Recenzirano 18 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: