Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Lim od Malezija
Grupe
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Awesome
Nice views, peaceful place and good spot to relax
Nice and awesome!
Recenzirano 21 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohamad od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Cuti raya
Swimming pool big, ocean near n seafood near
Good no problem
Recenzirano 21 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sandy od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Nice location,near beach and travel spot
The beach is really nice,great location near travel spot,the staff is very nice
Hotel location is good because near sarawak culture village and damai centre (they have foodcourt,restaurant and mini market).we travelled with young children (2 y.o),and we loved the beach.the beach is very clean so our baby can enjoyed themselve at the beach.and the pool is okay although the pool is little dirty. the room is too old and smell bad,but still okay.the AC is working so good. but overall we enjoyed staying at damai puri and be sure of coming back. But for 4 star hotel we think its overrated. It'll be 3 star,unless they renovated the room maybe we'll give 4 star
Recenzirano 21 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Evans od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Proper maintenance should be conducted.
Just the kids pool for my child. The only reason I was there.
Just nice.
Recenzirano 21 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jiat od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Swimming pool
Children pool
Dirty swimming pool. Bad Smell ftom rubbish bin near pool side.
Recenzirano 21 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NAM od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Very Bad service
it was a very bad experience. The manager was very unreasonable and wouldn't let us check in early even when we had requested an early check in. He was talking very loudly with a rude tone. He had made our stay unpleasant. not worth it.
Recenzirano 17 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Irene od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
The wifi just support at lobby, pls upgrade...
nice infinity pool & beach view!
Recenzirano 08 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nancy od Malezija
Parovi
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
very dissapointed
i have been here last time when still new really nice hotel,everything nice.but this time i going i feel very disappointed with this place,not value for mone at all...the water of swimming pool was dirty,and the room,very old and got weird smell,not comfortable at all also,i check out to other hotel at 9pm something cos i really cant stand the smell and really not comfortable,hope can improve ur hotel,i sure will be back after ur renovate
Recenzirano 07 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Merina od Malezija
Grupe
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Just nice only
Nothing
Recenzirano 03 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Woei od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Ramadan holiday package
Nice Pool, beautiful beach & perfect weather
It was pretty good generally speaking BUT we waited for breakfast for almost an hour to be served especially it was a low occupancy period during the month of Ramadan I guess so I would like to stress here that irregardless of whatever season in a year, Damai Puri should well train the staffs to get ready to prepare meals at anytime. I think Damai Puri needs to improve on this to keep up to its standard for being a 4-star or 5-star hotel in Damai area.
Recenzirano 02 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: