Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Martin od Njemačka
Par
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
has been a nice hotel
location, beach
Good location but the hotel and outdoor facilities needs to be fixed. Hotel is old
Recenzirano 24 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lee od Malezija
Solo putnik
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
nice resort overall
ambience, sunset, music
No wifi in room....aircon area leaked water to the floor. However, overall ambience was good and the view facing the pool and sea from my room was beautiful...
Recenzirano 17 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lim od Malezija
Grupa
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
No SPA facilities in the hotel
nice beach, quiet
No SPA facilities although it written spa resort!! No water sports such as banana boats and jet ski. Almost every facilities (ping pong table, chess table, pool table etc) in the resort need charges. Dining is closed during daytime and just open during the night. By the way the staff is friendly and the room is comfortable and clean.
Recenzirano 17 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kwee od Malezija
Par
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Hotel lead of maintainance
1. View is nice 2. pool also not bad
First complaint was the shower handle is fixed and you need to hold it with one hand to take a shower. Can this be accepted by the management? The water was not filtered, the color is dark brown color. After my pee, I flushed the toilet bowl but after 5 minutes my wife want to use it and first thing she complaint I did not flush the toilet and she tell me to take more water. Later we found out it was the water so dirty. (i captured a video and will put it up in trip adviser). We have to by a big 5 liters water to wash our mouth and to clean after shower. The bed spread was not changed when we check in, we have to ask house keeping to change it.
Recenzirano 16 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rohaida od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
best view but not the hotel conditions
view..beach..mountain
During my arrival i was planning to extend 1 more night stay there because the view is great..but i wait until we enter the room and Use the bathroom..and finally we decided not to extend :) its not too bad but i think the price is overrated compared to the hotel conditions
Recenzirano 12 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AII od Malezija
Par
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
The room is spacious with nice beach view.
nice view & conform
Relax & Good.
Recenzirano 11 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

thien od Malezija
Grupa
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
holiday trip
Good security, customer service and environments was clean.
Overall I am satisfy. The swimming pool got a bit dirty..
Recenzirano 08 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Pleasant stay
The pool and the beach
It's all day fun for the children.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Nice family getaway
The pool is great for children
Pleasant, but crowded due to weekend holiday.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Water no filter very dirty. Bathroom fooding .
No maintenance . Telephone line not good condition . Water every dirty. Bathroom fooding after shower. Must be upgrate the hotel room. Hopefully look forward my suggestion.
Recenzirano 07 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: