Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Merziela od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Short trip to Damai Puri
Beach, scenery & kid's pool
Quiet unhappy.Very unfortunate to found out the water pipe was very dirty(yellowish colour).So frustrating coz I hv small kids and its below my expectations.The hospitality also quiet lame.No body answer my phone call at all although I've called so many times.Sadly for 4 star rated hotel need LOTS AND LOTS of improvement!Pls do something bout it..
Recenzirano 05 svibnja 2015

Jenny od Malezija
Grupa
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Adorable but needs to improve on cleanliness
swimming pool. Tight security. Friendly staff
room was a little too small and filthy. Bathroom is not properly cleaned. But swimming pool is nice and clean.
Recenzirano 05 svibnja 2015

chin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
smelly n dirty.
Damai Puri Resort & Spa
smelly n dirty room. water tap at toilet is spoil. tv cant received the channel clearly. the management just didnt mange the hotel nicely. water from water tap at toilet is yellownish.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Mariana od Indonezija
Grupa
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
great get away resort
good view of sea, staff friendly, facility are good.
Overall it is a great stay, location is also good. for relaxation resort is not bad. value for money.
Recenzirano 30 travnja 2015

Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
No complain, friendly staff, nice view, clean.
Swimming pool, Staff & location
very pleasent and I love the quiet environment
Recenzirano 24 travnja 2015

Vernette od Singapur
Par
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
worst place ever
aircon was cold & powerful.
So far from everything..resort neside beach but no watersports at all..to town & airport about 30mins to 45mins..room fone was down. most.of the things were run dwn too..bath room had many things spoilt. Lights in room spoilt too. Lift down. Receptiom couldmt find my booking initially
Recenzirano 22 travnja 2015

chong od Malezija
Par
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
bad condition need maintenance
the seaview and the beautiful mountain santubong nearby
The resort is very run down. Poor maintenance. A disappointment compared to 2yrs ago during my stay was very impressive.. all telephone lines in room not functioning. Pool is very dirty. Surrounding not upkeep.
Recenzirano 22 travnja 2015

Chai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Nice view n staff but the got ants in room
nice view, nice staff
Quite relaxing staying here, nice view, only dissatisfied with the cleanliness, got ants in the room and around the swimming pool.
Recenzirano 14 travnja 2015

Lau od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Relaxing trip
Great pools, beach and relaxing
A great breakaway for weekends. Clean and beautiful beach. Rooms are clean and comfortable.
Recenzirano 10 travnja 2015

NORHAFILLAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Value for money
Good staff, near to the beach, and nice view
Recenzirano 09 travnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: