Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1217recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

NANCY od Malezija
Grupe
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
dirty
the room is very dirty
Recenzirano 21 rujna 2016

tan od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Recenzirano 21 rujna 2016

Abdullah od Malezija
Grupe
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
50-50
Nice place
Recenzirano 21 rujna 2016

Norafiza od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Recenzirano 19 rujna 2016

PEI od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Not bad
Not bad
Recenzirano 19 rujna 2016

PEI od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Not bad
Not bad
Recenzirano 19 rujna 2016

BOONGER od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Recenzirano 19 rujna 2016

Amelia od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Recenzirano 19 rujna 2016

CHE od Malezija
Parovi
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
no comment
No comment
Recenzirano 16 rujna 2016

HABIBAH od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
need refurbish
this hotel need refurbish.. all furniture quite old..
Recenzirano 15 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: