Vrlo dobro 7,6
na temelju 35 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 35recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Joanne od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Vrtni Balkon
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Christmas break
Location, pool, friendly.
Recenzirano 03 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yu od Hong Kong
Grupe
Garden soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Relaxing resort
Friendly staff, clean and tidy room, wide range selection on breakfast
Recenzirano 28 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chris od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Garden soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Great but a little disapppointing.
location from Arlie Beach and the Great Barrier Reef. 2. The wildlife was great to see while snorkeling at the resort and the wallabies. 3. The living reef was a great attraction. The staff was very i
The room was great and the sights to see around the island. One complaint I have is that early in the morning(between 6&7) there were children in the hallway being children. Which is of course noisy. I also was not happy with the dinner options when you are doing activities off the island. Having not been there before we did not know that bookings in the Mermaid restaurant were "mandatory". We had a limited budget and could not afford to eat and had no desire to eat at the buffet. We had brought some food with us for lunches so we ate what we had left for Dinner.
Recenzirano 27 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amanda od Australija
Solo putnici
Garden soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Beautiful place!
The location was great, close by ferry and very peaceful. There was always something to do. And the mountain walk!
It was really nice, they had activities all day something for everyone. They have this awesome open aquarium that goes around the whole resort. At one end you have restaurants and the accomodation and the other end was a bar, another pool and the outdoor cinema. The walk from one end to the other is about 5mins and the walk over the mountain was beautiful. The negatives were: The buffets were average and the hotel is in need of a renovation. Also as this is a family resort, children were screaming before 6am which was annoying.
Recenzirano 25 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fang od Australija
Obitelji sa malom djecom
Garden soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Nice beach for fishes feeding
Mermaids retaurant, fish lagoon and beautiful beach
Very friendly staffs. Wish more choices for dining.
Recenzirano 08 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bruce od Australija
Parovi
Garden soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
A relaxing break
Staff excellent location location location, weather
Nice place to stay, however because you are trapped here the extras tend to be expensive. We always have massages in SE Asia, but felt that the pricing is way over the top here, but to be fair all these type of things are xxy here
Recenzirano 13 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kelly od Australija
Parovi
Garden soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
From a youg couple
- Didn't need to leave island - Swim up bar - activities availble albeit not always free as advertised
Recenzirano 30 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chloe od Australija
Parovi
Vrtni Balkon
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Valentine's day stay
Buffet pool shark pool
Good
Recenzirano 21 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anete od Latvija
Parovi
Vrtni Balkon
Boravili ste 5 noći u veljača, 2015
It is not worth it.
View, and nothing else
Never will go there again. It is max 3 star hotel
Recenzirano 15 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fermina od Australija
Parovi
Garden soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
view from cairns
comportable bed , very clean water ; exelence view , nice pools ; lome a paradise exe
Excelence, awesome
Recenzirano 12 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: