2015
Vrlo dobro 7,8
na temelju 2554 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2554recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Caroline od Indonezija
Solo putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Value for money
The room is considerably spacious and comfortable. Perfect location to take a good rest, find good foods or spend time sitting in the park, enjoying the late afternoon breeze while watching cute dogs running around the park. The hotel provides free shuttle to Novena MRT with frequent schedules from morning till night.
Recenzirano 12 rujna 2016

Caroline od Indonezija
Solo putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
My sanctuary
Ever since I stayed in this hotel last year, I always pick this hotel to stay every time I visit Singapore. It's has been my sanctuary, a place where I could call a home. Good location near supermarket, food center, cinema and beautiful park.
Recenzirano 12 rujna 2016

Caroline od Indonezija
Solo putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
My second home
Been staying in this hotel for over five times and feel like being at home. The location is very strategic especially Te hotel provides free shuttle bus to Novena MRT and Orchard Rd. Though the service at the front desk could have been better if only they read my special request for one big bed everytime. So I don't have to repeat the same request during check-in and waste my time to wait. Despite that little inconvenient, no b doubt I will always come back!
Recenzirano 12 rujna 2016

Mohammed od Saudijska Arabija
Parovi
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
It's very good place to live in hotel every thing and safe also good locution
Recenzirano 11 rujna 2016

King od Malezija
Solo putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Worth for the money
Location is fine as they have shuttle bus service to nearest mrt station. There is bus stop nearby too. Breakfast is fine too. Will come back.
Recenzirano 07 rujna 2016

Andrew od Mjanmar
Parovi
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Very Good
Very good.
Recenzirano 06 rujna 2016

Mellita od Indonezija
Poslovni putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Ok
Ok
Recenzirano 04 rujna 2016

Mellita od Indonezija
Poslovni putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Ok
Ok
Recenzirano 04 rujna 2016

Mellita od Indonezija
Poslovni putnici
City View s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 04 rujna 2016

Mellita od Indonezija
Poslovni putnici
Soba s Krevetom Tipa "Queen"/2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu - Pogled na Park
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 04 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: