Rezerviraj sada: De Palma Hotel Kuala Selangor

Vrlo dobro
Temeljeno na 533 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,0
92% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (533)Booking.com recenzije (356)
7,0
Vrlo dobro
Temeljeno na 533 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,9
Objekti7,1
Lokacija7,3
Udobnost sobe i kvaliteta6,1
Usluga7,0
Vrijednost za novac7,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Superior Queen
Junior Apartman
Superior Twin
Sortirano prema
Prikazuje se 359 komentara potvrđenih gostiju
7,2
Vrlo dobro
Ili od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Clean & Satisfy”
No tissue in the room nor in the toilet. Receptionist during my check-in not friendly and slow. Others, surely if I come to Kuala Selangor, I will visit again.
Recenzirano 02 veljače 2018
6,4
Dobro
fatihah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Dobro”
The toilet is not bad , but there's a bug at the toilet haha but so far so good.
Recenzirano 29 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Azmeer od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Overall Nice”
Everything was nice and clean.
Recenzirano 19 siječnja 2018
6,8
Dobro
Nurul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Best Stay for Short Getaway”
Great view, calm environment
Recenzirano 12 siječnja 2018
6,8
Dobro
Hoo od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
natural n relaxing place”
not bad, only the breakfast shown in AGODA is 4 person, but actual is 2 person.
Recenzirano 12 siječnja 2018
4,4
Piyush od Indija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Staff bad, facilities worse and the swimming pool that was worse than a sewer”
My mum-in-law, who was travelling with us, had slipped and had had a fracture on her arm. As it is, we were travelling with young kids and thus it was even worse for us with 3 weary kids and a slightly sombre elder in our group. Upon reaching the hotel at 1pm, we were told that the check in time was 3pm. We requested for an early check in, but we were told that that cannot happen as ALL the 60 rooms in the resort were being cleaned. We weren't too happy about it, and to top it all, Mr Aziz at the reception had the cheek to say that if you are travelling in Malaysia, you should learn to speak in Malay!!! This was by far the most disgusting thing anyone has ever said to me! Having someone from the service industry where they are supposed to attract "FOREIGNERS" to stay at their resort, to say this, was absolutely nonsensical. Nonetheless, without creating too much fuss, we stepped out for lunch and returned at 3.15pm only to be told that our room was still not done!
Recenzirano 02 siječnja 2018
8,8
Odlično
NUR od Malezija
Grupa
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Best for Family Gathering ”
I was incharged for Family Gathering and We've booked 5 rooms with 14 pax. really enjoyed! The facilities provided was so good ! Their have swimming pool, badminton court ,volleyball court, horses riding and also zumba (only for weekend) definitely will recommend this hotel to our friends !
Recenzirano 01 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
nik od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Excellent ”
If you are looking for a nearby place to stay over the weekend. This is one of the places for you. There is plentiful to do. You can ride a bicycle, explore Mother Nature, visit the fireflies park, feed monkeys nearby and etc.. try it out yourself and you’ll know.
Recenzirano 30 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Raja od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
good base for exploring selangor nature”
overall ok but the pool was not cleaned full with leaves and bugs it was only on Friday that the pool was cleaned. I guess they don't care much of off-season vacationers. if the hotel provide more eco activities such as bike, trekking or river cruise it could have been more attractive
Recenzirano 08 prosinca 2017
6,4
Dobro
TzeYih od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Nice Hotel”
My 2nd time to choose this hotel. Overall is ok, but only the water heater is still not function after changed a few room.
Recenzirano 07 prosinca 2017
8,4
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Odlično”
Nice for short trip vacation.
Recenzirano 04 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Mohamed od Malezija
Grupa
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Worth it. Satisfied, value”
Please place tissue in the room. Tq
Recenzirano 28 studenog 2017
8,0
Odlično
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
best view”
very quiet and peaceful but lot monkey
Recenzirano 10 studenog 2017
10,0
Izvanredno
Nashreq od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
4th time holiday here”
nice and peacefull place to relaxing my mind..
Recenzirano 30 listopada 2017
6,8
Dobro
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Suitable for Family for Short Vacation because Near to the City...”
Overall its OK... but need to be aware with monkeys & mosquitoes. Big swimming pool... but all facilities seem old & not properly maintained. The cleanliness could be further improved...
Recenzirano 23 listopada 2017
4,4
EMERRA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Pool are vers dirty not well maintanance. no water flow & no filter like other pool. pity to kids. ”
It was very bad if children accidently drink the water from the dirty pool. I saw the water not clear & I saw somebody vomit into the pool & the dirty water stuck in the pool due to the pool dont have filter or any pool water cycle system.No pump water at all. very bad experience we had for this school holiday.
Recenzirano 20 listopada 2017
8,0
Odlično
SITI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Vrlo dobro”
The chalet was magnifique in size. Hiwever I would have to derate the cleanliness of the chalet and the problem we had with the loo.
Recenzirano 19 listopada 2017
8,4
Odlično
Nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money ”
Nice renovated resort. Breakfast was good, add more local breakfast like lontong, can add extra grilled meat if possible. Water pressure for room very low,
Recenzirano 11 listopada 2017
8,0
Odlično
Norbaya od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Vrlo dobro”
Family with 3 kids. Just exploring good place to eat and nice to stay.
Recenzirano 10 listopada 2017
8,0
Odlično
ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Vrlo dobro”
lot of monkey.. nearest taman alam can ride train mpks
Recenzirano 27 rujna 2017
5,6
Zul od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Water presure so slow. Can not take bath”
Have to rectify water presure issue. Other quite ok
Recenzirano 25 rujna 2017
8,4
Odlično
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Value for money”
Good weekend gateway. Air cond can be better (not cool enough during daytime)
Recenzirano 24 rujna 2017
9,2
Izvanredno
ASRUL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Worth the price. Overall good experience ”
I guess the premise is a no smoking zone. Didn't see any ashtrays. But may consider having a dedicated smoking zone rather than seeing cigarette butts being thrown on the ground
Recenzirano 18 rujna 2017
10,0
Izvanredno
Nashreq od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
very satisfied”
large bed, large chalet, very cheap..clean and nice place to go..
Recenzirano 12 rujna 2017
8,0
Odlično
WAHIDAWATIE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Vrlo dobro”
nice place for your weekend gateway
Recenzirano 11 rujna 2017
6,8
Dobro
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Nice”
Nice. In renovation. Good for family gathering event.
Recenzirano 04 rujna 2017
8,0
Odlično
Mazlin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
Affordable resort”
Affordable resort and surrounded with seafood restaurant
Recenzirano 03 rujna 2017
8,4
Odlično
Muhamad od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Love it”
We choose to stay during my visit to Kuala Selangor. Unbelievable experience during stay, really friendly and helpful staff, nice room, and good food. Will return again.
Recenzirano 29 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
FAIRUZASZILA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Izvanredno”
Nice view & places..good to relax & release tension...
Recenzirano 28 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
Asmadi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
very good”
very good
Recenzirano 12 srpnja 2017
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Best hotel in Kuala Selangor”
Well, with limited choices - it is the best hotel in Kuala Selangor, nice breakfast, nice pool and nice rooms. The rooms / chalets have just been refurbished. Also, looks like some renovation around the parking areas. Keep up the improvement.
Recenzirano 05 srpnja 2017
8,0
Odlično
NOR od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Ok”
Ok
Recenzirano 02 srpnja 2017
6,0
Dorothy od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Pleasant stay. No Wifi”
Maybe should provide more facilities such as jungle trekking, free shuttle to Bukit Melawati.
Recenzirano 28 lipnja 2017
5,6
Noor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Refurbished in progress”
In process to refurbished d resort. Chalet looks cozy with modern touch.
Recenzirano 19 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
FARIDAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
I love this place”
Peaceful, clean, great facilities, swimming pool for children with slides, foods are delicious, easy parking, and my children loves the "tiger on the tree"! Hehehe! We even took some photos there. We will come back after Raya!
Recenzirano 17 lipnja 2017
8,8
Odlično
Sok od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Odlično”
Nice environment as it is surrounded by green trees. Room is very new and we can feed monkeys during our free time. The monkeys usually stay away from resort and will only come to compound when we feed them. Quite a number of them since this resort is near to bukit malawati. Cleanliness is moderate, some stains on bed sheets and still have rubbish below the bed left by previous customers but overall a good experience. Will return again!
Recenzirano 13 lipnja 2017
6,4
Dobro
ON od Malavi
Obitelj sa starijom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Bed sheets dirty, they changed after we asked many times. ”
Location quite good. Nearby the tourism spots. You will see lot of monkeys nearby. Parking is available also. I booked 3 rooms with junior chalets but found 1 room with moldy bed sheets, 1 room with broken window. We called many times till they come to fix everything. Complimentary breakfast, they gave us only 6 coupons while we booked 12 persons. Till we screen shoot our booking, asked for their manager but he/she didn't show up, then only they gave us 12 person. Quite not manner at this case. Anyhow they satisfied us at last. BBQ facilities, it's actually like buffet, they asked for Rm35 each person. Wi-Fi only available at lobby, not the room.
Recenzirano 12 lipnja 2017
8,8
Odlično
Lee od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Odlično”
A place to relax if you love nature.
Recenzirano 11 lipnja 2017
4,0
Wei od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Not worth for the price”
A lot of problem for the bathroom. No hot water, very little volume and the water drains very slow. Bad soundproof too as I can directly hear the next room talking. Breakfast refills very slowly and limited choice. Can definitely get better value at other place for this money.
Recenzirano 01 lipnja 2017
6,0
Cheong od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Iznadprosječno”
the chalet is fine for staying, however, hot water is not available at times. even though this hotel have just be upgraded recently, the small fittings used for the toilet is not satisfactory. pls check cleanliness and please do not give fray old towels with holes to the guests. flies everywhere in the cafe. flies can be seen in our food which we ordered ala carte for dinner. sigh....
Recenzirano 27 svibnja 2017
6,0
Iqta od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Ok for transit”
The place was undergoing minor renovation when we stayed. Facilities especially water park need to be upgraded and have better security feature. Ok for 1 night transit.
Recenzirano 23 svibnja 2017
8,0
Odlično
Nursyazni od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Fresh air”
Room is nice, but cleaner should check the toilet. We found poop inside toilet bowl just after checked in our room, disgusting. Pool is dirty. Can be improved. Very quiet at night, which is good. Hotel is near to all the interesting places at Kuala Selangor. Breakfast just ok, lack of choices.
Recenzirano 22 svibnja 2017
5,2
ismail od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Iznadprosječno”
They need to maintain their hotel surrounding, their room and bathroom. The location of the hotel is stunning.
Recenzirano 21 svibnja 2017
8,8
Odlično
FARAH od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Quite okay”
The room is okay and quite spacious. Need to improve a little on the breakfast menu though. Overall we enjoy our stay.
Recenzirano 20 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Sheril od Malezija
Grupa
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Short Getaway.”
I'm staying here for 1 night since it was my birthday. The staff were helpful and friendly, the breakfast buffet was delicious with some varieties, and the place was just nearby Kuala Selangor town. There's monkeys around but it won't harm you (unless you tease them). Overall its a good place or short getaway.
Recenzirano 13 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
kham od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Slow response”
The room is not ready even i check in around 3pm n the amenities is not complete yet and the floor is not clean.
Recenzirano 08 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Wan od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Value for money”
Everthing is good except the cleanliness and privacy. Our bed sheet has some stain and we can hear noise from the next room. I saw some monkeys too. Breakfast was perfect with variety of food. This place is suitable for family gathering and short gateway.
Recenzirano 03 svibnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Mohamed od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
quiet and serene”
Close to Malawati Hill. Had a good walk in the morning. The rooms recently refurbished and quite fresh
Recenzirano 28 travnja 2017
6,0
Carmen od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Iznadprosječno”
A Cozy place for relaxation with all the monkey around you. close to nature. Only the breakfast are too simple and not much off choices.
Recenzirano 27 travnja 2017
8,4
Odlično
Khairul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Nice stay with basic breakfast. ”
Location is perfect. At the centre of Kuala Selangor. Place just refurbished. Everything is new & clean. Breakfast was basic and unsatisfactory. They need to change the chef. Even their nasi lemak was awful. And their toast was equally horrible. It should be basic, cheap but quality. Still, the stay was worthwhile due to the comfy accommodation & price.
Recenzirano 23 travnja 2017