Rezerviraj sada: Double K Hostel

Vrlo dobro
Temeljeno na 172 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,8
80% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (172)Booking.com recenzije (688)
7,8
Vrlo dobro
Temeljeno na 172 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,4
Objekti7,0
Lokacija8,5
Udobnost sobe i kvaliteta7,0
Usluga7,9
Vrijednost za novac8,2
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
日本語
한국어
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Dvokrevetna za 2 Osobe
Sortirano prema
Prikazuje se 79 komentara potvrđenih gostiju
6,0
Huang od Tajvan
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
good”
good
Recenzirano 06 studenog 2017
4,0
Fue od Malezija
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
BED BUGS! BED BUGS!”
Bed bugs! Bed bugs! Scary experience. If you can bare with the itchiness on your body for the following,do enjoy the place..
Recenzirano 22 listopada 2017
6,8
Dobro
Tham od Malezija
Par
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Dobro”
good
Recenzirano 18 listopada 2017
9,6
Izvanredno
Amornrak od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good”
Good
Recenzirano 22 rujna 2017
9,6
Izvanredno
FOOK od Singapur
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Izvanredno”
nice location, good location
Recenzirano 14 rujna 2017
8,4
Odlično
MASNIZA od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
value for money”
we looking for cheap but comfortable place..found this and I would like to recommend to everybody to stay in here..only shower have no hot water,but it was fine for me..
Recenzirano 02 srpnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Sharon od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2017
Budget for stay n Near Bus Station”
The best part is near Larkin Bus Station. Surrounding all Malay foods and convenience shop. When come to the room, I have catch a bed bug. Which the place is not that clean.
Recenzirano 24 lipnja 2017
8,0
Odlično
Wang od Malezija
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Gd for quick rest a night ”
Overall the hostel staff was friendly. It's a hostel so don't expect too much. Location was gd and value for a quick stay for those who need some sleep overnight after long drive
Recenzirano 06 lipnja 2017
8,0
Odlično
Tengku od Malezija
Solo putnik
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Double K is cheapest in town”
Very comfortable. Clean and tidy. For breakfast they only provide the bread but the jam all were finish or left a bit. To owner, please ensure the jamm are fresh and new. Thanks.
Recenzirano 06 lipnja 2017
4,8
Marco od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Very bad experience: BED BUGS (picture)”
This is second time I stay here and I'm expecting there is improvement after last trip I feedback about the BED BUGS. but it seem there is no serious action taken to clean the bed bugs. this is crazy. Please take a look the picture and video below: https://goo.gl/photos/5aM22yQwCUT26w1Y7
Recenzirano 05 lipnja 2017
6,4
Dobro
Marco od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
a lot of Bed bugs”
everything is ok. except the bed bugs keep biting during midnight. Totally can't sleep well. I requested to change a new room, fortunately there is still have room available.
Recenzirano 05 lipnja 2017
5,2
Chin od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Standard dropped”
Beds bug all over the bed
Recenzirano 29 svibnja 2017
8,8
Odlično
Li od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good”
Worth the money. Very cheap price.
Recenzirano 25 svibnja 2017
8,0
Odlično
FOOK od Singapur
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
near larkin terminal
Recenzirano 22 svibnja 2017
5,2
Jason od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
bed bug bites”
wake by itchiness, now hand and leg with red spots, uncomforable, wonder how long double k change their bed sheet and pillow cover like once a month?
Recenzirano 29 travnja 2017
9,2
Izvanredno
Kezia od Malezija
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Izvanredno”
Hostel is easy to locate, nearby Bus Terminal, safe enough to walk at night. Have to call them up if you are checking in later than 4pm. They have restaurants nearby.
Recenzirano 10 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Syamimi od Malezija
Solo putnik
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Could improve on bedding”
Everything was ok; clean toilet, hot shower, nice staff. Except for one thing; the bed sheet. It was sandy, like someone just came back from the beach and step on my bed. It was very uncomfortable, and I kept on waking up from the itchiness. I checked and it was not a bed bug or anything, but just sand. Hope they can clean the bed really well before new guest check in.
Recenzirano 05 travnja 2017
10,0
Izvanredno
WEE od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Very comfortable and clearly room.”
Thank You Marilia!
Recenzirano 02 travnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Mario od Španjolska
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Basic but clean rooms”
The hostel is a little bit far from the center, but the bus station is really near, so you can take a bus to the center. The room were small and basic, but well kept and clean.
Recenzirano 02 travnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
near to Larkin bus station”
i stayed here just because its near to Larkin bus station!
Recenzirano 26 ožujka 2017
8,4
Odlično
cik od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
nice place for backpackers”
nice.neat place to stay
Recenzirano 11 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
Z od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Izvanredno”
Clean, friendly staff, designated smoking area, free coffee/tea facilities .
Recenzirano 18 veljače 2017
9,2
Izvanredno
diyana od Australija
Solo putnik
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
I love the ambience ”
Very convenient
Recenzirano 16 veljače 2017
4,8
Mohamad od Malezija
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
A budget hostel”
Fast wifi, slow check-in because my booking was lost in their system
Recenzirano 07 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
Lim od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Clean and the staff are helpful , water heater is working well ”
Near to Larkin bus station
Recenzirano 21 prosinca 2016
6,8
Dobro
Logan od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Ok ok”
Big no for shared bathrooms
Recenzirano 04 prosinca 2016
7,2
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
nice but no tv in the room”
nice but no tv in the room
Recenzirano 22 studenog 2016
8,8
Odlično
MOHD od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
good”
good
Recenzirano 07 studenog 2016
9,6
Izvanredno
Zulkarnain od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good”
i will stay here again
Recenzirano 25 rujna 2016
8,0
Odlično
Eudora od Malezija
Grupa
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Excellent!”
Excellent service
Recenzirano 20 rujna 2016
8,0
Odlično
koid od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Wifi connection problems ”
Everything is good and fine , unfortunately the wifi connection is bad at the 2nd floor ... The room that we stay cannot connect the wifi and the connection is nt stable and weak ...I hope u can fix it 😄
Recenzirano 25 srpnja 2016
6,8
Dobro
Hwee od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Booking”
I had booked my room, they didn't record my booking!! What a disappointing services!
Recenzirano 14 srpnja 2016
7,6
Vrlo dobro
Katherine od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Clean, comfortable, acceptable.”
Only 5 mins walk from Larkin bus terminal so perfect to catch a bus in the morning. (Only stayed 1 night so unsure how close it is to Johor attractions.) Bed was clean and comfortable, no window in room but good AC. Shared toilets and showers. On the second floor shower pressure is so poor it's difficult to wash, I used the downstairs ones instead. Good security and key card entry system. Breakfast was just toast with spreads that seemed to have been sat out in the heat for days. Not great. But free water refills, tea and coffee.
Recenzirano 21 lipnja 2016
9,2
Izvanredno
SOFEA od Malezija
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
I will definitely come again!”
Strategic location ( i walked around 5 minutes from Larkin Bus Station) and easy to find,very helpful staff (knowledgeable). Clean hostel with good facilities. 24 hours Dobi at ground floor, a lot of restaurants,cafe nearby.
Recenzirano 21 svibnja 2016
7,6
Vrlo dobro
KWOK od Hong Kong
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Best location with very nice staff ”
It's just 1min walk from Larkin Bus Terminal. The bed was clean, but only 1 washing basin for the entire floor. The staff was very nice and gave me some suggestion about where to go in Johor Bahru (but just for the record, it's not safe to go to Senibong at night by bus)
Recenzirano 08 svibnja 2016
4,0
Mohd od Malezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
pricey”
staff very polite
Recenzirano 04 svibnja 2016
6,4
Dobro
huiyuan od Kina
Grupa
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Dissapointed ”
I booked the hostel few days ago. They cancelled my booking because the late check in. Agoda also never mentiaon about it.
Recenzirano 02 svibnja 2016
8,8
Odlično
Lim od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Cheap, location and clean”
I found this cheaper in town with good location (near Larkin bus terminal). Room is new and clean with high quality comfort bed come with private locker. Complement WiFi is available and simple breakfast(bread,coffee and tea)
Recenzirano 02 travnja 2016
7,2
Vrlo dobro
Amanda od Tajland
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Just refreshing enough to crash between bus trips”
I was a bit concerned that I could not locate the hostel easily when arriving on a late bus to JB Larkin terminal. However once I arrived, staff were most welcoming, facilities were adequate and bedroom was clean and restful. I availed myself of the breakfast and low-cost printing facilities. The only suggestion I would make is to forewarn those with cat allergies that there are a few felines for company who also like to stay at the hostel. Pack some antihistaimes ;)
Recenzirano 15 veljače 2016
3,0
Kevin od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
No wifi and they lie about it!!!!!”
Poor no wifi, and i mean no wifi!! They are using wifi from Chawalla across the road, so they have lied on Agoda and to my face, real shame as they were nice enough, strange.. Do not bother staying here or in this area, i only stayed as closer to Senai airport, and i was no going to Singapore, do not bother stay in JB sentral area, more to do, more places to stay and still very cheap bus ride to airport. No point staying around this area, lesson learned.
Recenzirano 31 listopada 2015
8,3
Odlično
CHANG od Kina
Poslovni putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Double K Hostel”
new,tidy,good location
Recenzirano 24 rujna 2015
6,8
Dobro
So od Južna Koreja
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Dobro”
not bad but littl a bit different with pic. share bathroom and just breads for breakfast
Recenzirano 12 svibnja 2018
8,4
Odlično
doyeon od Južna Koreja
Solo putnik
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
터미널과 굉장히 가까움/ 주변 관광지 없음/ 편히 쉬다 가기 좋음”
찾아가기 굉장히 좋았음, 주변 편의시설(편의점, 식당)이 많음, 시간이 남아서 주변 곳곳 돌아다녔는데 나름 좋았음 조용해서 쉬어가는 여행으로 좋았던 것 같음. 바로 앞 터미널이 있기 때문에 다른 지역으로 넘어가는 것도 매우 편리했음.
Recenzirano 04 kolovoza 2017
9,2
Izvanredno
JINSUNG od Južna Koreja
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2017
good”
베드버그 사례가 몇번 있어서 그런지 낮엔 항상 소독 비슷한 걸 하네요. 아고다에 나와있는 지도 위치랑 틀리니 구글맵 등을 이용해서 찾아가세요. 터미널에서 가까워서 다른 곳으로 이동할 때 편리합니다.
Recenzirano 16 srpnja 2017
8,8
Odlično
Nam od Južna Koreja
Solo putnik
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
좋아요”
숙소 바로 아래 세탁방있으며 방은 남녀구분 도미토리였습니다. 직원들이 매우 친절합니다. 라킨 터미널까지 걸어서 5분거리입니다.
Recenzirano 24 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Cheng od Malezija
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
OK lah”
周围没有中餐吃
Recenzirano 02 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
lei od Kina
Solo putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
很好”
前台的那位姐姐很棒,给我指点了很多.旅社位置好.去新加坡和乐高乐园都很方便.很棒!
Recenzirano 04 srpnja 2017
6,8
Dobro
ELFEIRA od Indonezija
Solo putnik
Ženska Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Overall ok”
Dibawahnya ada loundri 24 jam
Recenzirano 03 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Bambang od Indonezija
Par
Dvokrevetna za 2 Osobe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Hostel dekat dengan terminal bus”
Hostel dekat dengan sarana transportasi sangat menguntungkan Backpacker.
Recenzirano 29 srpnja 2016
9,7
Izvanredno
AMIR od Indonezija
Poslovni putnik
Muška Osmerokrevetna Spavaonica
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Saya sangat senang tinggal di Double K hotel.”
Bersih (Clean), Rapih (Neat) and Confortable (Nyaman)
On Line Booking Via Agoda (Internet).
Recenzirano 16 rujna 2015