Rezerviraj sada: Eastin Hotel Penang

Vrlo dobro
Temeljeno na 3046 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,7
90% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (3046)Booking.com recenzije (540)
7,7
Vrlo dobro
Temeljeno na 3046 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,1
Objekti7,5
Lokacija8,1
Udobnost sobe i kvaliteta7,7
Usluga7,7
Vrijednost za novac7,3
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
日本語
Bahasa Malaysia
više
Vrsta sobe
Club Deluxe Hillview
Deluxe s pogledom na brdo
Deluxe s pogledom na more
Eastin Deluxe
više
Sortirano prema
Prikazuje se 2550 komentara potvrđenih gostiju
7,6
Vrlo dobro
Beng od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Good customer service”
Good breakfast range
Recenzirano 12 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Katherine od Australija
Grupa
Double Deluxe Mountain View
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Can’t fault it. Everything was good.”
Improve on breakfast a bit.
Recenzirano 10 travnja 2018
8,0
Odlično
FENGHSIUNG od Tajvan
Poslovni putnik
Eastin Deluxe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Whole employees are nice and friendly ,breakfast is good with many choices ”
Good hotel the queensbay mall just nearly with 5 minuets walking
Recenzirano 08 travnja 2018
6,8
Dobro
BEE od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
GOOD LOCATION”
NEAR THE BIG MALL
Recenzirano 04 travnja 2018
6,4
Dobro
Shannen od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Room under renovation”
I was not very comfortable with my first checked in room which was located at a renovating floor. Fortunately, the customer service has appealed to her manager for a swap. The new room was much better in terms lighting and decorations. Location wise, it is definitely not meant for leisure. Traveling to downtown is far.
Recenzirano 04 travnja 2018
8,0
Odlično
XU od Kina
Par
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Everything is ok except the room rates are high.”
Staff are good. Everything are good. Only the room rates are on the high side
Recenzirano 02 travnja 2018
4,4
Ishak od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Not worth the money”
Not for family
Recenzirano 29 ožujka 2018
6,4
Dobro
Bee od Singapur
Par
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Dobro”
This hotel staff dishonest during our checking, because at first they never give us the room we are booking- Delux sea view and high floor. At the end we need to move our baggage to the sea view room after we go down again to highlight to them my room booking is sea view instead of building view. Second, point i want to highligthe deposit collection, they can't
Recenzirano 27 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
Khairun od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Nice hotel ”
The deluxe sea view room seems a bit small. But the room is clean
Recenzirano 27 ožujka 2018
6,8
Dobro
HASRUL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Twin Deluxe Mountain View
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Ridiculous deposit taken”
RM300 deposit taken cash at reception whilst check in . Already paid my booking in full and took ridiculous amaunt of deposit. Im local not foreigner.
Recenzirano 25 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
Phoon od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Perfect for short stay”
Room is clean and new, walking distance to Queens Bay Mall
Recenzirano 22 ožujka 2018
8,0
Odlično
Yee od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good Location”
the wall sound proofing is not so good. can hear people talking on corridoors..
Recenzirano 22 ožujka 2018
4,0
Salynn od Singapur
Solo putnik
Double Deluxe Mountain View
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Near airport but smelly, noisy room”
We got a room with so-called mountain view but it was also overlooking the highway. Windows are not soundproof and u can hear the traffic late into the night. Shower room has a very strong stench from the drain hole. For RM300 a night, room is small with only a small window which we had to draw the curtains because the hotel was being painted on the exterior. Breakfast is adequate but not much variety. If you want to stay near shopping n airport, then this hotel is for you but must ask for a quiet room if you want a good nights sleep.
Recenzirano 22 ožujka 2018
8,4
Odlično
KIAN od Singapur
Poslovni putnik
Twin Deluxe Mountain View
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Great location and comfortable stay”
Great location with very near amenities and shopping mall within 5 mins walk. Buffet spread was good, except for the high price , overall was above satisfactory
Recenzirano 16 ožujka 2018
5,2
kun od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Dont expect to much ”
Had been thinking of staying in this hotel for some time. Finally Got the chance to stay here. All I can say is so so. Near Mall but the mall is a bit empty and need to walk a short distance as the building is seperated . Many restuarant nearby is closed ,Quite boring and quiet place to be at night.
Recenzirano 13 ožujka 2018
8,0
Odlično
Siddiq od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Vrlo dobro”
Breakfast spread was surprisingly wide and good. I've been to the one in PJ and so was expecting more from the room for the price and the hotel brand. Maybe it's similar to Ibis and just a little more spacious than Tune. Repeat stay? Boleh la... will just manage my expectations better next time.
Recenzirano 06 ožujka 2018
8,4
Odlično
Wan od Malezija
Poslovni putnik
Eastin Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Executive Room”
Room decoration exellent
Recenzirano 22 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Kristine od Australija
Par
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Very central for us n so close to shopping centre”
So close to where our friends live
Recenzirano 20 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Veronika od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Izvanredno”
nice hotel with walking distance to queensbay mall..
Recenzirano 19 veljače 2018
6,0
Jordhat od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljski Duplex Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Nice place out of the busy penang”
its the other side of penang and its not near any main tourist spots but if u wan to get away pay slightly cheaper and have a car then this place is perfect..just 20min drive to main town
Recenzirano 19 veljače 2018
8,4
Odlično
Han od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Comfortable and clean”
Staff is very friendly
Recenzirano 19 veljače 2018
6,8
Dobro
Zhiao od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Near to Queensbay Mall”
Walking distance to Queensbay mall, the room is spacious but the can improve on cleanliness. Personally thinks that the swimming pool facilities is not that good. Others are still good.
Recenzirano 18 veljače 2018
6,0
Rozie od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Not worth the value ”
Not really a 'Sea View' room and I have to request for another room since the first room allocated for me is with a smokey smells despite the Non-Smoking floor. The bed sheet have 'stain'!
Recenzirano 13 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Robinson od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Izvanredno”
By far, one of the best hotel that we’d stayed. Walking distance to Queensbay Mall and near lots of eating places.
Recenzirano 05 veljače 2018
8,0
Odlično
wi od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljski Duplex Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice place to stay near airport and queensbaymal”
Room is good except the smell of carpet is very strong....espesially near the entrance of the family room ...
Recenzirano 04 veljače 2018
8,8
Odlično
Peng od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
Odlično”
A most pleasant stay and would have been perfect if there wasnt the slipup to ensure the room was equipped for three guests as booked. Housekeeping had to be reminded everyday.
Recenzirano 02 veljače 2018
8,0
Odlično
Nur od Malezija
Poslovni putnik
Club Deluxe Hillview
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
Great accommodation. I enjoyed my stay at the hotel.
Recenzirano 30 siječnja 2018
6,8
Dobro
Yeow od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Dobro”
old building old room, small swimming pool
Recenzirano 29 siječnja 2018
4,4
CHAI od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Not recommended”
Had informed refer NON smoking room, lastly still given smoking room. Front staff performance very slow.
Recenzirano 26 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Albert od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
Business travel”
Great location to the industrial area for my visit to my business customer. Overall a nice stay.
Recenzirano 26 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
PANG od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice clean and convinient”
Just a one night stay for some visiting. It had everything we needed. Didn't try their breakfast, but their lunch buffet at RM70 (US$22) is value for money. There are other cheaper food options surrounding the hotel, but paid a little extra to get out of the scorching heat.
Recenzirano 25 siječnja 2018
8,4
Odlično
Eric od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
good location ”
few step to the shopping mall will come back again
Recenzirano 24 siječnja 2018
8,4
Odlično
Bunji od Singapur
Poslovni putnik
Club Deluxe Hillview
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Convenient for stay and near airport”
Good location just next to Queensbay mall and near airport. Always good to stay
Recenzirano 15 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Siu od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Great hotel”
Clean modern room, very close to queens bay mall, very helpful and polite staff. I bought a DIY shelf for son who is schooling in Penang and asked the hotel for a screwdriver. The hotel helped me to set the shelf up! Talk about good service! No complain what so ever about this hotel.
Recenzirano 10 siječnja 2018
8,0
Odlično
irene od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
GOOD”
THE LOCATION IS EXCELLENT. SHOPPING MALL JUST RIGHT BESIDE THE HOTEL. EASY ACCESS. THERE'S FOOD COURT NEARBY THE HOTEL
Recenzirano 08 siječnja 2018
6,8
Dobro
Chea od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Electric black out for 4 hours”
No electricity and no air-cond in the room for 4 hours at night, reason due to local power supply was under maintenance.
Recenzirano 08 siječnja 2018
8,0
Odlično
joycelin od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljski Duplex Soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Vrlo dobro”
Overall room was ok however it was a bit small and given that we participate during the Penang marathon, it was a bit noisy at night. However if u are looking to participate the marathon, it is one of the best place to stay as it is nearby. It is also beside Queensbay where you can do a lot of shopping there. Cleanliness is ok as I think the hotel is a bit old.
Recenzirano 07 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Jian od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Izvanredno”
Clean room and very near to Queensbay shopping complex.
Recenzirano 06 siječnja 2018
8,4
Odlično
TAN od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2017
Odlično”
Friendly staff at the front desk and Lobby area.
Recenzirano 05 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Kenny od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
4 star hotel”
Good environment, rental a little more expensive !
Recenzirano 05 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Ridzwan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Worth to stay”
Very good location
Recenzirano 02 siječnja 2018
6,8
Dobro
MUHAMMAD od Malezija
Solo putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
5.0 Average”
Late check in and need to wait until 4:30pm to check in. Need to wait at the lobby. So wasting time. Please dear Eastin hotel need to upgrade the time management services at all. Let the customer wait for a longer period of time could be the bad image to the modern style hotel. Thanks
Recenzirano 02 siječnja 2018
8,0
Odlično
kuan od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Highly recommended”
Clean, neat, walking distance to queenbay mall,eateries and pubs. roof top swimming pool and big gym room
Recenzirano 29 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Annie od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Vrlo dobro”
Overall, experience is good, only the check in time took about half an hour.
Recenzirano 27 prosinca 2017
8,0
Odlično
Daniel od Malezija
Par
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good quality hotel..only for the check in matters.. room is not ready n we have to wait about 1 hour”
please be sure that our room is ready right about the time we going to check in..everythings seem to be so good..
Recenzirano 25 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Mon od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Roon very comfortable and clean...”
Most of the Event l come here to stay and ...near to queenbay shopping mall
Recenzirano 24 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
CHYE od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Clean Room with Comfortable Bed (Deluxe Hill View)”
Arrived hotel around 12 noon. No early check-in allowed hence left luggage at Concierge. Check-in (after 2pm) & check-out was fast and easy. Required to pay RM300 cash as deposit. Queensbay mall is less than 5 mins walk from hotel. Many eateries and massage parlours just behind hotel.
Recenzirano 20 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Helen od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Price a bit high ”
Location not bad as near shopping mall (Queensbay Mall). Price a bit high, room quite small, facilities not much.
Recenzirano 19 prosinca 2017
4,8
Niruth od Tajland
Solo putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Book for non-smoking room but got smoking type”
Very disappointed with hotel room and the staff service as I requested for non-smoking room when i made reservation but be informed upon checked-in that no non-smoking room available. Try to ask for change but hopeless.
Recenzirano 19 prosinca 2017
6,8
Dobro
Siew od Malezija
Solo putnik
Deluxe s pogledom na brdo
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Ok”
Cleanliness level need to improve, my duvet cover have some patch look like a blood stain. It was very disgusting when see it. As for the water heater it was very hard to adjust the water temperature, all the time water was too hot even at cold side. Hope the management will look into this. Overall very comfortable sleep.
Recenzirano 16 prosinca 2017