Rezerviraj sada: Embassy Hotel

Dobro
Temeljeno na 244 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,3

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (244)
6,3
Dobro
Temeljeno na 244 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,2
Objekti5,3
Lokacija7,7
Udobnost sobe i kvaliteta5,8
Usluga6,1
Vrijednost za novac6,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Français
Deutsch
Nederlands
više
Vrsta sobe
Standard Twin
Standard 3-krevetna
Apartman Soba
Obiteljska soba
više
Sortirano prema
Prikazuje se 208 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
Steven od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good value for money and central for ferry”
Get what you pay for. Beer downstairs and food nearby.
Recenzirano 29 lipnja 2016
5,6
Jenny od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Ok”
OK
Recenzirano 27 lipnja 2016
5,2
Jenny od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
OK”
OK
Recenzirano 27 lipnja 2016
9,2
Izvanredno
mohd od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Overnight Stay”
Perfect place to stay in for overnight stay. Very cheap and clean too. The double bed worthy for the money. Hot shower available. Basic amenities provided too and surprisingly kettle provided as well. But no breakfast provided. But rest assured, there plenty mamak store and some conviencent stores available surroundings. Wifi connection very strong inside the room. Just small hiccups, the TV channels is not functional. Anyhow, perfect places to stay in overnight. Worthy for money! Recommended for solo and families travellers.
Recenzirano 15 lipnja 2016
4,4
Alexandre od Kanada
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Cleanliness”
There is hol in the wall and every thing is broke!
Recenzirano 03 lipnja 2016
3,2
Kim od Vijetnam
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Terrible”
This hotel is dirty, wet, terrible which I've stayed. The price is so expensive without good facilities. I 've never been here again.
Recenzirano 03 svibnja 2016
10,0
Izvanredno
HIFZAN od Malezija
Grupa
Standard 3-krevetna
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
clean, complete, worth for money”
Dont get surprise to see the hotel from the outside. I am impressed to see the hotel and room.. very clean, very tidy, worth for money we paid. We are groups of all ladies. We feel safe n secure staying here. Just 5minutes walking to the jetty. Free wifi, hot water, towels provided. Great budget hotel and really worth for money!
Recenzirano 28 travnja 2016
8,0
Odlično
Tan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Good ”
Good
Recenzirano 06 travnja 2016
5,0
WOO od Malezija
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Need improvement”
Location
need improvement in toilet and the mattress.
Recenzirano 23 ožujka 2016
2,0
Swee od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Forget about this hotel ....”
The room is old & rundown. The facility has no lift, it practically a motel ... I would not recommend you to stay here ....
Recenzirano 17 ožujka 2016
5,0
ANDRE od Francuska
Par
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Ok stay”
Price, location, location.
Mersing is a gateaway to neigboring islands. It is almost necessary to spend a night in Mersing, this hotel or others is a must.
Recenzirano 14 ožujka 2016
6,8
Dobro
selvam od Malezija
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Pleasant”
Clean but very old hotel.....need to repair
Recenzirano 13 ožujka 2016
8,0
Odlično
Daniel od Singapur
Solo putnik
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good hotel for a night stay”
Value for money. Clean.
Recenzirano 24 veljače 2016
5,3
Levi-Ann od Filipini
Grupa
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good for the price and location”
Location and price
For a one night stay, it is OK. The price is cheap and location was near enough to the jetty. Room is very basic, bed and toilet plus aircon
Recenzirano 22 veljače 2016
6,3
Dobro
hamidah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Satistied 1 night stay”
Clean and newly renovated bathroom. Old bath towels need replacement spacious room.
Hotel next to main road. Would be a bit noisy whose rooms are facing main road. Restaurant with nothing interesting to eat but walk out a bit and there's plenty to choose from.
Recenzirano 10 veljače 2016
7,7
Vrlo dobro
Say od Singapur
Grupa
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Not bad. Comfortable for the night ”
Good location, free wifi, quiet
It was good for those waiting for ferry timings.
Recenzirano 11 siječnja 2016
7,3
Vrlo dobro
Tammy od Sjedinjene Američke Države
Par
Apartman Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Adequate, but in room wifi did not work”
Location, ac, staff
Adequate, nothing special, had to go outside to the noisy dining room/bar to get wifi.
Recenzirano 15 listopada 2015
4,3
Soo od Južna Koreja
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Just for few hours staying”
Cheap, Location.
So so.. Only for few hours rest to wait ferry departing time.
Recenzirano 13 listopada 2015
6,3
Dobro
Rozana od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good value for money. Easy access to ferry. ”
Cleanliness, location and service.
Good.
Recenzirano 09 listopada 2015
6,0
SEOW od Malezija
Par
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Embassy Hotel”
Location, staff, cleanliness
Satisfied.
Recenzirano 06 listopada 2015
4,7
Cara od Kanada
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Check your expectations at the door”
Location, price, beer sold at the Chinese bar downstairs
There's hot water for a shower and place to lay your head for a few hours before you get the ferry. If you're expecting anything more, you'll be disappointed. The AC in my room was broken so I can't even comment positively on that. I slept inside my sleep sheet and wore my shower shoes at all times, and got the heck out at the crack of 4 am.
Recenzirano 05 listopada 2015
6,3
Dobro
Chui od Singapur
Grupa
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
PM stay”
7-11, Guardian and Coffeeshop across the street
Recenzirano 30 rujna 2015
4,7
Rattan od Australija
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Deserving 1 star if that”
Friendly knowledgable front staff, close to ferry and bus station
Greeted by the friendly Indian-Malaysian lady at reception we were off to a great start at embassy hotel. From there on unfortunately things went down hill as when we entered the room it stank of stale cigarette smoke and had a large amount of hair and dust on the floor. The location of the hotel is great for the day you'll be in mersing and the Indian-Malaysian receptionist can provide good tips on any questions. Lastly the hotel has a kareoke place next door which goes till midnight then the cleaning ladies take over the making noise department from 7am so don't expect a peaceful nights rest. Mind you we were on floor 1 so this might be where the cleaning ladies congregate so get a room higher if you can.
Recenzirano 28 rujna 2015
8,0
Odlično
Ee od Singapur
Grupa
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
One night stay before taking ferry to tioman”
Cheap, close to mersing ferry and clean
our room was right beside the main road, so it was rather noisy.
Recenzirano 28 rujna 2015
7,3
Vrlo dobro
Shahrizah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Budget hotel”
Clean, comfort & affordable
Ok so far. Wifi connection not good. Can't connect to wifi hotel from our room. The rest is ok
Recenzirano 27 rujna 2015
7,3
Vrlo dobro
Anthony od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Clean and reasonably equipped.”
The room was clean, the bed comfortable and everything we needed was there.
Recenzirano 27 rujna 2015
7,7
Vrlo dobro
Tiffany od Singapur
Grupa
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Clean”
Clean
Recenzirano 26 rujna 2015
8,7
Odlično
Eleanor od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
A-ok”
fine hotel, good location
The owners are quite nice and super helpful, volunteering to keep out bicycles there while we were on Tioman. The room itself is perfectly clean, the bathroom could use a little attention, but again, fine. We were nervous after reading reviews, but it's a standard hotel, perfectly fine for the night before the ferry.
Recenzirano 20 rujna 2015
8,3
Odlično
Say od Singapur
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
not too bad... clean and neat.. good for a night ”
clean, neat, got hot showers and air conditioning
very good.. check in process was fast.. everything was easy.
Recenzirano 13 rujna 2015
7,7
Vrlo dobro
Michael od Njemačka
Par
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Nice stay”
Price,Location, clean
Ideal for Transfer to Tioman. We had a "Suite" in the "new part" of the Hotel. Did Not see See other rooms. No window in the Rom but no needs for that. Aircon was nice the room was 100% clean!!
Recenzirano 27 kolovoza 2015
6,0
Kim od Malezija
Grupa
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Ok Place for one night but grubby with no bed shee”
cost, location,free parking at the back
Stopped here for one night before getting the boat to Tioman. Not the best in term of decor and cleanlines. No sheet were provided to sleep under, only over used dirty blankets. However cannot really complain for he price!
Recenzirano 25 kolovoza 2015
4,3
giorgio od Italija
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Poor, old hotel”
Position
Just for a night to get the ferry to Tioman Island. Old and quiet dirty hotel. Position ok, close to Bus Station and Pier. Would have been ok if the cost was around 10 Euros. Bad Experience!
Recenzirano 24 kolovoza 2015
6,3
Dobro
Sara od Singapur
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
good for a night stay to catch the ferry to Tioman”
basic but extremely clean, close to jetty, hassle-free
I had a good night sleep in a quiet room, and overall the best choice to spend the night before the early morning ferry to Tioman
Recenzirano 18 kolovoza 2015
7,0
Vrlo dobro
Barbara od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Nice clean hotel good value for money”
Clean rooms. Simple but comfortable rooms for one night
Good accomodation for one night
Recenzirano 14 kolovoza 2015
7,7
Vrlo dobro
TAN od Singapur
Grupa
Apartman Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Value for moneynhotel”
Location, Value for money,friendly & helpful staff
It was not great but is value for money. We were allocated to Level 3 & the water dispenser is only at Level 2. Would be good if kettle is available in the room. Another complaint I have is that the shower head is leaking.
Recenzirano 13 kolovoza 2015
5,0
Shuet od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
A nosiy night”
Fast Check in,
Recenzirano 10 kolovoza 2015
5,0
Shuet od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Noisy night”
Fast check in,
Recenzirano 10 kolovoza 2015
8,0
Odlično
alex od Australija
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Comfortable and clean”
clean, comfortable, convenient location
The hotel was clean and comfortable for an overnight stay.
Recenzirano 04 kolovoza 2015
7,0
Vrlo dobro
Florian od Njemačka
Par
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good for an overnight stay”
central located, clean rooms, comfortable beds
Recenzirano 02 kolovoza 2015
5,3
Tram od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
So-so”
Inexpensive, relatively near the ferry, and close to eateries.
Although the rooms were clean, it had a "not so clean" odor. My parents found it difficult to sleep. The bathrooms were not flushable.
Recenzirano 23 srpnja 2015
5,0
Lik od Malezija
Grupa
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Simple Night”
Location X3
ok. Not much expectation
Recenzirano 05 srpnja 2015
5,3
Robin od Njemačka
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Way to expensive for what you get”
+AC ----No wifi above first floor, too expensive, not so clean
Recenzirano 19 lipnja 2015
5,0
AZLAN od Malezija
Par
Apartman Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Recommended for an overnight stay”
Near to Jetty, generous food outlets, near to Seven-Eleven
Recenzirano 18 lipnja 2015
6,7
Dobro
Yong od Singapur
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Basic hotel for 4 hrs rest”
location, location, location
I needed a place to rest before I get the morning ferry to Tioman. It was easy to find from the bus terminal. You walk out and lookout for the "Embassy Hotel" signage on top of the building. The room I got was C5, yay... 3rd level and furthest away from the stairs. Room was spacious, hot water shower good, Air-con ok. Blanket was way too thin to be called a blanket. Toilet leaks after I flushed it, dripping sound was my lullaby. I arrived at 2am, the nightman was sleeping at the gate, passed me the key after I showed him the reservation printout. Left at 0545 am. Left the key on the table as I walk passed him still lying in his bed.
Recenzirano 17 lipnja 2015
8,3
Odlično
Khairil od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Good stay for budget hotel”
Location, price & nice
Pleasant stay with good bed, basic toiletries are there with hot shower. However parking in front of the hotel was too popular so parking was a problem.
Recenzirano 11 lipnja 2015
5,0
AZLAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Hotel near to Tioman Jetty”
Located in the middle of Mersing Town, nearby 7-Eleven, Walking distance to Jetty
Recenzirano 10 lipnja 2015
3,0
Jeremy od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Best to avoid”
the location, not far from the ferry
Mersing is not a very large town, so it was not difficult to find the Embassy Hotel, which we had booked online three weeks earlier. This was easily the worst hotel we stayed in during our trip through Malaysia. Admittedly, it was also the cheapest, but there's not a lot of choice in Mersing. We were a little uncomfortable with the state of the bed and bathroom, and decided not to undress or wash there. The bed was just a mattress with an old sheet on it and a very used-looking blanket (no undersheet). When I asked for another sheet, I was told that this was not possible since housekeeping was "closed". Both the room and bathroom were grubby, and the state of the lock on the door made it feel very insecure. The ground floor of the "hotel" also double as a drinking hole for the local men, so could be a little daunting for females travelling alone. Mersing itself is a place to avoid spending too much time in. If like most folks you're in transit to Tioman, better to go directly to the afternoon ferry.
Recenzirano 05 lipnja 2015
4,0
Ville od Finska
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Good location, non existent service”
Enjoyed the location. Price was competetive
Checking in was all fuzzing and buzzing. Room messy. No one around in reception on sunday between 8am and 10am.
Recenzirano 29 svibnja 2015
5,7
MICHEL od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
1 night in Embassy hotel”
situation, price
No paper in w.c. No window Only one sheet, under. Cover very light.
Recenzirano 18 svibnja 2015
6,0
Penelope od Australija
Par
Standard 3-krevetna
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Ordinary”
Convenient, inexpensive. That's all.
We only stayed there on our way to Tioman Island. Nothing wrong with it, nothing special either.
Recenzirano 22 travnja 2015