Rezerviraj sada: Emerald Puteri Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 756 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,4
85% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (756)Booking.com recenzije (42)
7,4
Vrlo dobro
Temeljeno na 756 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,1
Objekti6,9
Lokacija8,0
Udobnost sobe i kvaliteta7,3
Usluga7,5
Vrijednost za novac7,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
ภาษาไทย
više
Vrsta sobe
Deluxe
Superior
Sortirano prema
Prikazuje se 444 komentara potvrđenih gostiju
5,2
Chong od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
old hotel and not so clean”
is an old hotel with strategic location at town. facilities are very run down and bedsheets etc not so clean. even hotel rooms items are not properly maintained. i am travelling to kedah again but i am not going to stay in this hotel again.
Recenzirano 16 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
Rozeta od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Value For Money”
Value for money
Recenzirano 06 ožujka 2018
6,8
Dobro
FARIS od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Go for deluxe”
Nice room and good location. Walking distance for everything
Recenzirano 03 ožujka 2018
6,8
Dobro
Shaiful od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Dobro”
location is ok and the staf very freindly
Recenzirano 26 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Roznani od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Izvanredno”
Very good location and cheap..thanks
Recenzirano 26 veljače 2018
6,8
Dobro
CHING od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Cleanliness”
Toilet bowl and bedsheet yellowish. But staff are very friendly especially at receptionist area.
Recenzirano 25 veljače 2018
4,0
Ooi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Cleanliness need to improve ”
Cleanliness of room need to be improve. There’s smell on the room carpet. Also, there’re flies on the fruits.
Recenzirano 22 veljače 2018
7,2
Vrlo dobro
Nur od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Satisfactory stay”
The hotel is just beside the highway exit toll. There is KFC, 7e and atm in a walking distance. The interior is a bit old, the TV in our room is faulty but overall it is ok for its price. During check-out, the staff at the counter ask me to wait for room clearance, however, he didnt tell me when everything is okay and i am good to go. (we paid full prior to arrival). I just waited there in front of him but he ignored me until another staff ask for my room number and after checking she said everything is okay.
Recenzirano 22 veljače 2018
8,4
Odlično
noradmiza od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Very gOOD”
HUge room
Recenzirano 14 veljače 2018
6,8
Dobro
ruhida od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Stay for works ”
Ok. Good
Recenzirano 10 veljače 2018
3,2
Chong od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
dirty, slow response, and a lot of faulty items”
basin tub can't be remove and water is retained in the basin. call maintenance since morning 9am till 5pm. already done 5 or 6 times still not yet appear to repair. got ants and ash ciggarette on the table, bedsheet not clean, electrical socket making loud noises, poorly maintained. i will not book this hotel anymore. even a boutique hotel is better
Recenzirano 01 veljače 2018
5,2
AISYAH od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Iznadprosječno”
Ask for 1 queen bed. Got 2 single bed. I've already put the special request but been ignored and the staff at counter just simply said, "bilik penuh". I said, eh kan dah letak request tu, and he looks and say "oh aahlah.. em tu lah tapi bilik penuh. Should have call me to inform, at least.
Recenzirano 24 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Noor od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Vrlo dobro”
All good
Recenzirano 21 siječnja 2018
8,0
Odlično
Li od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Value for money ”
The staffs were helpful. Even they don’t provide the toiletries but it is compensated by the superb WiFi service. Just a little advice, please void the room 516.
Recenzirano 16 siječnja 2018
6,8
Dobro
Noor od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Big Room with Good Location”
The room is huge but the facilities is old and I almost injured by the deprived television cabinet. Hotel should change the toilet bowl to the new one. Breakfast is good and hotel location very near to the shops
Recenzirano 14 siječnja 2018
4,8
Che od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Location”
Value for money
Recenzirano 12 siječnja 2018
8,0
Odlično
Ismail od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Good location , surrounded by eatery outlets”
Location of the hotel is fantastic. Accessible to highways and surrounded by shops but the hotel offers only basic toiletries and faint hotwater supply
Recenzirano 09 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
mazlina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Izvanredno”
Good hotel
Recenzirano 08 siječnja 2018
8,0
Odlično
khairul od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Vrlo dobro”
Nice place to stay...friendly
Recenzirano 06 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
AZMI od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Good value for money and good location”
Value for money, nice room with facilities and bath tub. Many shops next to the hotel including 7eleven
Recenzirano 06 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Amir od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good Pricing & Location ”
Good rate being offered. Strategically located. Shopping & eatery area also within walking distance. Value for money.
Recenzirano 05 siječnja 2018
3,6
Erickson
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
clealiness is the utmost important factor for a hotel operator”
toilet smells stink caused whole room have the stink smell, some unknown liquid on the toilet floor, pillows smelly, feel whole body itchy when sleep on the bed. Wont stay this hotel for second time.
Recenzirano 05 siječnja 2018
8,4
Odlično
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
I give 4 star”
We needed hotel Car park for guess
Recenzirano 04 siječnja 2018
2,4
Siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Fussy receptionist ”
Booked,paid and requested 3 queen size room but received twin bed instead. Its difficult for elderly with their adult daughters and a family with a baby to sleep in since they drove far to get here . Requested early check in over the phone and were asked to pay RM30 upon arrival which we have paid without receipt given. During check out, receptionist made us wait for the staff to spot check the rooms before letting us go which is the first time we’ve experienced in a hotel stay that wanted us to wait for them to inspect the rooms first. Fussy Receptionist insisted for another RM30 because of early check in but we’ve paid earlier upon checking in. Staff are not great in customer service which can be improve with proper system.
Recenzirano 01 siječnja 2018
8,4
Odlično
Arull od Malezija
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Washroom facilities”
Pros: Food is great Area is quite safety Minibar provided Air-cond and Wifi is good Staffs are good and friendly Cons: Bathtub is okey just that when i shower with the curtain close causes water spillage everywhere making the slippery. Toilet bowl looks quite dirty(i thought like that) but it was the paint fading and quite rusty.. Other than that, everything us ok and i enjoyed my trip there...! Thanks Emerald💪
Recenzirano 29 prosinca 2017
8,4
Odlično
safari od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Very strategic hotel ”
Overall very good hotel facilities and location quite strategic, close to parkson and good stall just walking distances. But for breakfast lack of menu
Recenzirano 28 prosinca 2017
8,0
Odlično
ZAITON od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Acceptable”
processing during check in and check out are quite slow.
Recenzirano 28 prosinca 2017
6,0
Norzawani od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Iznadprosječno”
Good A happy costomer
Recenzirano 27 prosinca 2017
3,2
Sithra od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Toilet”
The toilet bowl extremely dirty especially the stains is stick on toilet bowl which will make you to vomit.There is no toiletries item were provided.They just provided a refill container soap.There is no shampoo or conditioner.Overall i would advise they have fix this toilet and washroom which sounds terrible.I will not come back to this hotel
Recenzirano 26 prosinca 2017
8,0
Odlično
shaharudin od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Pleasant stay”
Very good and fresh nasi lemak served foe breakfast
Recenzirano 25 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
MUHAMMAD od Malezija
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
love all about the hotel”
we will repeat our stay here later
Recenzirano 24 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
NORHIDAYAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Recommended”
All were good provided.
Recenzirano 23 prosinca 2017
3,6
EeQi od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Not recommended”
Location good only when u need fast access out to highway, found a CICAK on the bed.
Recenzirano 15 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Erwin od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good to stay”
Good to stay..coz enough for me to sleep
Recenzirano 14 prosinca 2017
5,2
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Very upset with the pool ”
scary area and no maintenance
Recenzirano 14 prosinca 2017
8,4
Odlično
Wai od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Odlično”
Great value
Recenzirano 13 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
GOH od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Breakfast”
please provide more varity of breakfast to customer choosing. Fired rice only fried rice! no garlic, no egg at all. Fired mee hun very dry and hard!
Recenzirano 11 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Nadiah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Decent size room with spacious bathroom”
Pros: good services, friendly staff and value for price m, easy access from n to PLUS highway. Cons: no elevator service from the basement parking. Still it is good if one can get a parking outside the main entrance
Recenzirano 10 prosinca 2017
5,2
alagesan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Iznadprosječno”
Toilet not clean. I was at 5pm for check in they mention room not ready. Worst part on Monday !!!
Recenzirano 06 prosinca 2017
6,4
Dobro
ZAITON od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Satisfactory”
Small swimming pool.
Recenzirano 06 prosinca 2017
4,0
Nurul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
If you think to stay in this hotel please think again..I stay for 2 days with my LO 2years and they give me smoking room and two single bed..I booked 1 month before..when I check in they say no room available for queen bed even superior type...Staff was so rude..not friendly at all..better go other hotel near emerald hotel. Much cheaper and new also.
Recenzirano 04 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Vickneshvary od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Good”
Good n safe for travelers
Recenzirano 03 prosinca 2017
4,0
PAN od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Poor service & disappointing this hotel”
There is an finish eating tray (not belongs to me) outside my room before I check in to the hotel at 4.00pm ( 30/11/17) . Until today morning ( 01/12/17) the finish eating tray still outside my room & I make an complain to the front counter & reqeust to take away & clean it . Around 12.10pm when I back to my room preparing to check out , the track still outside my room (612) & during I check out time I make an complain again . The front counter staff told me ini bukan kita (not belongs to them) & you can make a complain to the restaurant manager . I told to the staff how many times I need to make a complain & I already check out & is up to the hotel staff wheather to clean it or not.
Recenzirano 01 prosinca 2017
8,0
Odlično
MD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Best”
Best
Recenzirano 29 studenog 2017
8,0
Odlično
MD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Best”
Best
Recenzirano 29 studenog 2017
4,8
Wai od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Hotel is a bit old and smells funky”
Chose this hotel because family recommended and that it close to our relative's house. Don't think that the hotel is worth the price paid. The rooms are old and dusty. Got choked up and started coughing a couple of minutes of being in the room. The toilet bowl had nasty stains from not being properly cleaned. Best to bring your own air freshener if you're staying in this hotel. Receptionists were rather rude upon us checking in. Hotel is about 10 min drive to town area, not too far from food stalls and shops.
Recenzirano 21 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Che od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Value for money”
I will visit again
Recenzirano 20 studenog 2017
9,6
Izvanredno
Ahmad od Malezija
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Izvanredno”
very good hotel and nice friendly worker. love iit
Recenzirano 10 studenog 2017
6,4
Dobro
shek od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Dobro”
parking place limited.
Recenzirano 29 listopada 2017
4,0
mohd od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Prihvatljivo”
no towel for the pool...not well organise,
Recenzirano 21 listopada 2017