Rezerviraj sada: Empire Hotel Subang

Vrlo dobro
Temeljeno na 5187 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,8
90% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (5187)Booking.com recenzije (1685)
7,8
Vrlo dobro
Temeljeno na 5187 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,0
Objekti7,4
Lokacija8,2
Udobnost sobe i kvaliteta7,8
Usluga7,8
Vrijednost za novac7,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
日本語
简体中文
Bahasa Malaysia
više
Vrsta sobe
Svetilište 2-Sobni Apartman
Premier Dualistic Family Room
Premier Essential
Premier Clique Family Room
više
Sortirano prema
Prikazuje se 3706 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
Anna od Filipini
Par
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Great place”
Near station, easy to walk to. Right beside a mall, and also fronting another mall so food is easy access. Room for 2 is very spacious. Limited toiletries but you can always ask the front desk. Nice cleaning and reception staff.
Recenzirano 28 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Swee od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
GREAT ROOM!”
Comfortable stay
Recenzirano 28 svibnja 2018
5,2
Wilfred od Singapur
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Inexpensive Large room with kitchenette , a little rundown ”
In a less congested part of Damansara. Has several food options and a 7-11 next to the apartment block, which is sharing space with the Qliq hotel. Makes it easy for Grab & taxis to locate. Room is a little rundown, furniture just basic, and TV reception was fuzzy but overall alright for short stays. Kitchenette is handy for simple cooking, floor to ceiling windows let in plenty of light.
Recenzirano 26 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Ayuuni od Malezija
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
BEST ROOM!”
EXCELLENT I LOVE THE ROOM!
Recenzirano 22 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
Ganesa od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Good service”
The location is perfect with so many convenience right below your room. The staffs are extremely polite, friendly and helpful especially the fron desk members. A perfect hotel for family outing especially with small kids. Only set back was there are no baby pool and was not properly mentioned was a set back for my kids. You are spoilt for choices for meals option from empire shopping gallery. Overall a thumbs up with 5 star recommended.
Recenzirano 21 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Khoo od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
the facilities”
the water pressure varies all the time and the water heater is not well functioning. Wish they can improve that
Recenzirano 21 svibnja 2018
8,4
Odlično
Lee od Singapur
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Comfortable ”
Stayed 2 nights . Location just beside the shopping center . Walk across is the Subang Parade. Easy to get grab. .
Recenzirano 19 svibnja 2018
6,0
Siow od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
No in-house swimming pool”
We were given free access to Fitness First's swimming pool, however, it has to walk through the mall, taking 3 different lifts to reach because it was located in the office building on the other side which is not convenient at all. U are not going to wear swim wear and walk through the mall right? Room cleanliness was worse than expected. Breakfast was "meh" but I like the egg counter.
Recenzirano 18 svibnja 2018
8,0
Odlično
SAM od Malezija
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Vrlo dobro”
Location convenient, condition and facilities in room is satisfied.
Recenzirano 17 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Faridah od Singapur
Grupa
Svetilište 2-Sobni Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Good hotel”
Hotel in good location, rooms are clean. Value for money.
Recenzirano 14 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Kin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Chinese New Year Stay”
Hotel is located inside a mall. Very convenient with all that you need inside the mall. Location was very good for me as my relatives are located in Subang Jaya. Very close to Subang Jaya and fast access to USJ
Recenzirano 13 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Suhailah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Premier Executive Soba sa king krevetom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Neighbourhood quiet ”
The pros would be clean & pleasant room, quiet neighbourhood, connected to shopping centre and there is another mall nearby. The cons is you need car to travel out but I also do see LRT but I don't know if it's near to the hotel.
Recenzirano 10 svibnja 2018
8,0
Odlično
Chin od Malezija
Poslovni putnik
Premier Executive Soba sa king krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Nice stay”
Great location just attached with Empire Shopping Mall.
Recenzirano 10 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
shan od Singapur
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Value for money ”
Very convenient and nice room
Recenzirano 09 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
shan od Singapur
Poslovni putnik
DOUBLE PREMIER - ROOM ONLY
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Great hotel ”
Nice room with city view
Recenzirano 09 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Julius od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2018
Izvanredno”
Good size rooms, well layout. Convenient location
Recenzirano 09 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
AINUL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Weeekend stay for mall theraphy - 39weeks heavily preggy mom”
A night stay after long day at the saloons (had pedicure manicure, massage, eyelash & hair done at the mall down there. Preparation before I give labour). We even received free voucher for 3-hrs karaoke session at Redbox Empire Mall.
Recenzirano 07 svibnja 2018
8,0
Odlično
Idris od Singapur
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Awesome ”
Please maintain the level of consistency.
Recenzirano 04 svibnja 2018
8,4
Odlično
Yi od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
An Awesome Stay”
Had a great time with Empire Hotel during our holiday. We were enjoyable and staying whole day in this building. Ate, Slept & had fun.
Recenzirano 03 svibnja 2018
6,8
Dobro
Yu od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
There was no view from the window which was little disappointing”
I had a room facing all the air conditioner compressor, which people can just walk past from outside if there is maintenance. Which i find really no privacy. Plus this wasn’t the first time i stayed there
Recenzirano 03 svibnja 2018
6,0
i-Stone od Malezija
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
NIL”
NIL
Recenzirano 30 travnja 2018
10,0
Izvanredno
i-Stone od Malezija
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2018
NIL”
NIL
Recenzirano 30 travnja 2018
4,0
Farrah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Executive Soba sa king krevetom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Prihvatljivo”
Not a kids friendly hotel.. & dusty
Recenzirano 30 travnja 2018
6,0
Hwee od Singapur
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2017
Empire Hotel Subang”
Clean & tidy
Recenzirano 25 travnja 2018
8,4
Odlično
Joyce od Singapur
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
Odlično”
The room is comfortable and the location is convenient with Empire shopping centre beside the hotel. The only complaint is that the breakfast has no good coffee, only a coffee machine that dispense only expresso
Recenzirano 23 travnja 2018
8,4
Odlično
Ben od Malezija
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Staffs should be trained equally ”
Front office staffs are very friendly, helpful! Staffs serving breakfast especially the egg station were very rude.
Recenzirano 23 travnja 2018
8,0
Odlično
Sandy od Singapur
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Great Hotel”
always have hard time to book the hotel room, the occupancies rate are always high. at times have to unable to get a room at very last minute.
Recenzirano 23 travnja 2018
6,8
Dobro
HUEY od Malezija
Par
Premier Executive Soba sa king krevetom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Overall was good value”
Overall was good value, price and locale. Would give 5 star if not for slight rudeness of check-in staff Gab.
Recenzirano 22 travnja 2018
8,4
Odlično
Ooh od Malezija
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
Odlično”
Very convienient with easy access to food snd public trsnsport
Recenzirano 22 travnja 2018
8,0
Odlično
Kay od Singapur
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Convenient Hotel”
Convenient for my business travel and handy with a shopping mall attached.
Recenzirano 21 travnja 2018
9,2
Izvanredno
Maher od Novi Zeland
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste 10 noći u travanj, 2018
Good but a lot of hidden charges ”
The hotel itself, location and staff is great. But please be aware of the promotion price. They did not give any breakfast (did not mention this when gave the promotion price), GST was not mentioned as separate and tourist tax also was not mentioned. I ended up paying extra 370 MYR ( equivalent to 130NZD).
Recenzirano 21 travnja 2018
8,4
Odlično
Wan od Singapur
Grupa
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Odlično”
The hotel is clean. However our room only has one shower head which makes it inconvenient to perform ablution. The room lighting is dim, maybe can consider having a few white light. Breakfast spread has excellent variety; quality of food is average. Overall I'm happy with my stay at the hotel.
Recenzirano 20 travnja 2018
8,0
Odlično
Heng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Dualistic Family Room
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
convenient”
after a hectic day, enjoy nice dinner, leisure shopping and lepak ... then just take a lift up to the hotel room.
Recenzirano 20 travnja 2018
2,8
NG od Malezija
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Prihvatljivo”
Water heater not functioning
Recenzirano 19 travnja 2018
5,2
Shah od Malezija
Poslovni putnik
Premier Room Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Poor pillow quality and the noise from vehicle travel outside will mot allow u to sleep.”
1. Shower water was bery small and poor. 2. Lift for costumer is very slow and taking time to reach. 3. Person incharged for taxi/transport is unfriendly.
Recenzirano 19 travnja 2018
9,2
Izvanredno
Wan od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Izvanredno”
The only thing that we dislike is the cleaniness of the minibar, it does not have a freezer section and the minibar is not cold enough
Recenzirano 17 travnja 2018
10,0
Izvanredno
sugumaran od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
great stay this time around”
great n friendly customer service. enjoyed tge stay. good spread of breakfast. friendly environment and staff.
Recenzirano 15 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Jing od Singapur
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Place was generally clean and comfortable for me”
There were heavy cigarette smell in room and the floor i was staying in
Recenzirano 12 travnja 2018
8,0
Odlično
Ai od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Great stay with very friendly houskeeper”
We stayed 5D4N at Empire. The hotel breakfast almost the same everyday. The front desk is friendly, housekeeper is friendly and the bellboy is friendly, too! Recommend this hotel.
Recenzirano 09 travnja 2018
6,8
Dobro
KAM od Malezija
Poslovni putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
everything ok. ”
just normal 4 stars hotel, room is ok, bathroom is ok, but little bit old, bed comfortable. TV no Chinese channel, breakfast just a Malaysian food, no surprise. staff performance is good. everything ok, but only swimming pool joint with gym together is next building. hotel life so slow.
Recenzirano 08 travnja 2018
8,0
Odlično
ANTHONY od Singapur
Poslovni putnik
Premier Room Essential
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Spacious room with nice design”
Wonderful hotel that is close to everywhere.
Recenzirano 07 travnja 2018
10,0
Izvanredno
muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Dualistic Family Room
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Empire hotel ..room besar dan view best”
berbaloi lah tido sini
Recenzirano 04 travnja 2018
8,4
Odlično
Lam od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Executive Soba sa king krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
free upgrade”
we got free upgrade after waiting for 10 minutes for the room to get ready. that is a nice move and my family love the room. this hotel is connected to Empire Shopping Centre and always our favourite choice for a short staycation in KL. we can get all the things we need without driving and stuck in the jam. Will definitely come back again!
Recenzirano 03 travnja 2018
6,8
Dobro
VICTOR od Malezija
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
ok”
ok
Recenzirano 02 travnja 2018
6,8
Dobro
Boon od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Dobro”
The room (#1012) was good. However, it was quite noisy considering it was facing the highway. As for the breakfast, it was only a so-so. Coffee tastes horrible
Recenzirano 02 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Terry od Malezija
Par
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Very nice”
It seems that the whole place was refurbished. Now very nice and looking forward to staying there again.
Recenzirano 29 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
KARUNAKARAN od Bruneji Darussalam
Obitelj sa starijom djecom
Premier Executive Soba sa king krevetom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Vrlo dobro”
too for from city
Recenzirano 27 ožujka 2018
8,8
Odlično
sugumaran od Malezija
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
value for Money”
Pleasant stay. Check in staff was not friendly. Otherwise room was clean. The breakfast spread was good
Recenzirano 25 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Ricky od Malezija
Solo putnik
Premier Essential
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Izvanredno”
Efficient room service. Able to send someone fast to change dirty bed sheet upon request in the middle of the night at 2am after I check in
Recenzirano 23 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Lau od Malezija
Grupa
Premier Essential
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good. Location , kind staffs ,clean and comfortable room ”
Excellant breakfast , friendly staffs , good facilities , reasonable price
Recenzirano 22 ožujka 2018