Izvrsno 9,3
na temelju 550 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 550recenzija
  • Čistoća: 9,4
  • Objekti 9,2
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 9,2
  • Usluga 9,4
  • Vrijednost za novac 9,2
  • Hrana/objedi: 8,8
Sortirano prema

Rainier od Indonezija
Grupe
Superior soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
great hotel!
Friendly and informative staff, strategic location,
Recenzirano 26 listopada 2015

Yee od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Soba s Prozorom
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Super value for money
Room, food, location
This hotel is great, room is awesome, food is delicious, staff is friendly, location is good, super worth the money! Definitely will choose the same hotel if come back to Hanoi!
Recenzirano 25 listopada 2015

Alexandre od Belgija
Parovi
Soba s Prozorom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Outstanding service!
Caring staff, tasty breakfast, nice bathroom
Were were warmly welcomed by a drink in this perfectly located hotel. Jack, the Manager, was specially caring when I was feeling sick. He opened 2 options of rooms for us once we arrived, and offered a hot ginger honey tea to me in the room and showed sincere apology for the presence of 2 cockroaches in our 1st room by offering us a free private car back to the airport on the last day. We were so pleased to have pho every morning as breakfast too. Definitely a very good hotel in Hanoi!
Recenzirano 08 listopada 2015

Cheng od Singapur
Poslovni putnici
Soba s Prozorom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Good Hotel & Service
good staff, good service and good location...
I enjoy it...
Recenzirano 18 rujna 2015

Quang od Njemačka
Parovi
Soba s Prozorom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Wonderful Hotel
Great location, very kind and helpful staff, proactive friendly service
We had a very good time and the hotel offered transport w/o charge due to a booking mistake which happened on our side. We warmly recommend this hotel!
Recenzirano 17 rujna 2015

Kristen od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Charming boutique in middle of Old Quarter
great staff, excellent location, good food!
I only stayed here one night, so I do not have a lot to say. However, my airport transfer was very nice, in a spotless Toyota SUV. Check-in was completed quickly. The hotel is right in the middle of Hanoi's bustling Old Quarter and only a 5 minute walk to Hoan Kiem Lake. Great location!!! My room was very comfortable (Junior Suite) and had a soft bed, clean bathrooms (fully stocked with amenities), and speedy WiFi. I ate dinner at the restaurant on-site, and the food was excellent. I have nothing negative to say about this hotel. Extremely affordable--a great value! I wish I had stayed there longer, and wish I had returned to it rather than staying at a different hotel in Hanoi after I returned from my Halong Bay cruise.
Recenzirano 07 rujna 2015

Nancy od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Soba s Prozorom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
In the heart of the old quarter
The staff, the staff, the staff !
Staff was super efficient, professional, accommodating & nice !
Recenzirano 23 kolovoza 2015

Robyn od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Incredible staff
Incredible kind and accommodating staff, location, cleanliness and comfort , quiet
Recenzirano 22 kolovoza 2015

Brett od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Soba s Prozorom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Location location and value
Location and value
Great tour desk needs more excitement and displays
Recenzirano 16 kolovoza 2015

Kaitlin od Južna Afrika
Solo putnici
Soba s Prozorom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Old Quarter accommodation
Location, service and convenience
Perfectly located in the old quarter. Room size and amenities very satisfactory. Staff are extremely helpfull and professional.
Recenzirano 14 kolovoza 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: