Rezerviraj sada: Euro+ Hotel Johor Bahru

Dobro
Temeljeno na 862 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,1
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (862)Booking.com recenzije (206)
6,1
/
10
Dobro
Temeljeno na 862 recenzijama
Čistoća:5,6
Objekti5,4
Lokacija6,9
Udobnost sobe i kvaliteta6,2
Usluga6,1
Vrijednost za novac6,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Superior Queen
Deluxe Queen
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Obiteljska Premier
više
Prikazuje se 528 komentara potvrđenih gostiju
3,2
Tony od Malezija
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2018
Very Rude Night shift Front office”
FO shouting at guest even threaten to chase guest out.
Recenzirano 18 kolovoza 2018
9,2
Izvanredno
hairul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
good place”
better provide pool for kids
Recenzirano 16 kolovoza 2018
6,8
Dobro
GUANG
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
good location”
will come to visit again
Recenzirano 08 kolovoza 2018
3,2
Kah od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
Water very small”
Photo looks good, but the room not as good as the photo. The water in bathroom very very small.
Recenzirano 22 srpnja 2018
5,6
Syarizawaty od Malezija
Grupa
Obiteljska Premier
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
Bad facilities”
Our room is not clean,especially the floor I thinks they never mop the floor.As Muslim traveler, we need to pray on a clean floor.The water from shower is very slow and we cannot shower comfortably .The rest is okay and the staff is friendly.
Recenzirano 17 srpnja 2018
8,4
Odlično
Hsiao od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Premier
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Big room to accommodate my family of 6”
Good enough for night sleep over. Aircon working well and towels provided. Toothbrushes, soap bars are provided. Wifi also working very well. Met a helpful receptionist though she can't speak English very well.
Recenzirano 27 lipnja 2018
5,2
TAN od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Premier
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
It's ok just for 1 night stay”
No frills stay.. I booked this hotel becos they have family room(2 queen+1 single). Just perfect for our 5 family member. Rooms big & aircon cold. But shower pathetic... dimly lighted, water pressure v low with broken sink tap Furniture aged, noisy trafic from outside window.
Recenzirano 25 lipnja 2018
2,0
thai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
room problem”
Bad smell... No house keeping
Recenzirano 23 lipnja 2018
2,0
thai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Obiteljska Četverokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
room problem”
Bad smell....
Recenzirano 23 lipnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
good”
cheapers
Recenzirano 21 lipnja 2018
8,0
Odlično
Learn od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
Surprisingly good”
Good: Lot of eateries around, massage parlour and spa just next door, and night guard watch over the parking in front of the hotel. Bad: There is no freaking chair inside the room, if you need to work on your laptop, you need to go down stair to the lobby.
Recenzirano 06 lipnja 2018
3,6
Jhoan od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Not good”
The room is not clean. Location is not safe.
Recenzirano 02 lipnja 2018
5,6
sarah od Malezija
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2018
Iznadprosječno”
I
Recenzirano 02 lipnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Mira od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Obiteljska Četverokrevetna Soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
Strategic location”
We were there as a family for my sibling's convocation day at UTM. The location was good, there were shops and restaurants nearby. Jusco, Giant and Tesco was a 10 minute drive. JB town centre were about 20 minutes drive. The only thing to remember is you'll need to inform the receptionist for room tidy up before 1pm otherwise housekeeping won't be around.
Recenzirano 22 svibnja 2018
5,2
NORLIZA od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
OK JE”
HOTEL OK.. BERSIH.. TP IRON SSH NK DAPAT STAFF TK MESRA
Recenzirano 21 svibnja 2018
7,2
Vrlo dobro
DOLREEN od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Will continue to stay here in future ”
Corridor carpet is very dirty. Needs cleaning n vacuuming
Recenzirano 20 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
DOLREEN od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2018
Value for money, location”
Corridor needs vacuuming
Recenzirano 05 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
CHONG od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Vrlo dobro”
Hotel no shampoo and shower gel.
Recenzirano 03 svibnja 2018
6,8
Dobro
DOLREEN od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Conveniemt”
Some fittings needs repair
Recenzirano 01 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
nor od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Very nice receptionist ”
Helpful and understanding
Recenzirano 24 travnja 2018
4,0
Kah od Malezija
Grupa
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
The hotel very smelly, old and dirty”
Staff is friendly, but too bad the whole hotel very dirty. We booked 4 rooms and all room very bad smell, we ask refreshment from the front counter, but they dont have it, at last we buy from 7-eleven. We try to change room, but the new room they provide us is just same, dirty and bad smell. Beside, the toilet wall is totally glass and 70% transparent. I would not introduce this hotel to anyone and banned in my list.
Recenzirano 23 travnja 2018
8,4
Odlično
ANNISA od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Premier
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good hotel”
Good location
Recenzirano 19 travnja 2018
8,0
Odlično
ANNISA od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Nice hotel”
Cheap hotel, but good facilities. I like this hotel
Recenzirano 19 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
ANNISA od Indonezija
Grupa
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good hotel”
Good facility
Recenzirano 19 travnja 2018
8,0
Odlično
Nurul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Great stay!”
I booked a double room with two single beds for myself, husband and son (3 years old) at the price below rm70 via Agoda. It was a good experience for me. Bed is comfortable, room fascilities and toiletries were in good condition and complete. There was a water heater (for drinking) and hair dryer. The bed is comfortable, the ambience is good. The linens were clean. There is an elevator. The only downside is that I can hear conversations from the corridor while I was in my room, so I don' know if people outside could hear us talking in the room as well or not.
Recenzirano 19 travnja 2018
4,4
Wai od Singapur
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Low price, convenient but needs improvement ”
Sound proof was poor. Next door customers were quarreling and shouting and crying at 3am yet no staff came and solved the issue. No body shampoo only a soap was given. Not very clean, especially bath area got weird smells. Towel seemed clean.
Recenzirano 16 travnja 2018
8,8
Odlično
Teha od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Cleanliness need to improve”
The toilet and the floor are not clean enough. Sticky floor and the malay girl are quite rude. Other than that was superb. The indian girl are very friendly 👍🏻
Recenzirano 12 travnja 2018
5,6
Grace od Singapur
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Iznadprosječno”
The room is quite dusty and bad-smelling. Hope it can be improved.
Recenzirano 12 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
WAN od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good value for medium standard hotel”
Need to upgrade on tv channel. Add on more tv channel and make sure it clear to watch.
Recenzirano 11 travnja 2018
9,2
Izvanredno
nor od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Cheaper”
Nice room and friendly receptionist
Recenzirano 04 travnja 2018
6,8
Dobro
Kok od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Dobro”
Dirty. Blood stain on bedsheet. Dirt stain on towel. Low water pressure.
Recenzirano 03 travnja 2018
8,0
Odlično
KW od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Cheap and clean”
Budget Hotel consider advanced with this price
Recenzirano 30 ožujka 2018
6,4
Dobro
Mee od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Convenient location”
Hotel is near to AEON SHOPPING CENTRE. Room is clean but bathroom concept is not too suitable, better for couples.
Recenzirano 24 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Chan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
nice room”
well done
Recenzirano 24 ožujka 2018
8,8
Odlično
Goo od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Odlično”
Water pressure too weak
Recenzirano 22 ožujka 2018
2,4
Jo od Singapur
Grupa
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Smelly bedsheet and unhygienic environment”
I booked 4 rooms (three with double bed and one with triple occupancy). All the beds were smelly, i doubt the housekeeping quality of the hotel. And there is one room where my cousins step onto pieces of glass and it pierce thru her feet, i cant imagine it to happen in a hotel? The toilet bowl in every room produce an unbearable odour. Its really an unpleasant experience staying here
Recenzirano 20 ožujka 2018
3,2
Kim od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
very smoking”
will not recommend to anyone
Recenzirano 20 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
Diong od Singapur
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Water pressure need to be improved in the bathroom”
Water pressure is a term used to describe the flow strength of water through a pipe. The water pressure is to low in the bathroom. It took me 1 hour 30 mins to wash away my shampoo and shower gel.
Recenzirano 20 ožujka 2018
3,6
Lim od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Bad attitude indian receptionist”
Do not consider this hotel unless you have no choice! Bad attitude receptionist! Water supply extremely low and house keeping need lots of improvement.
Recenzirano 16 ožujka 2018
6,4
Dobro
Yen od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
If budget is your top concern, you can consider this.”
Honestly, for the price you pay, you shouldn't be complaining about it. We travelled as a family (2A2C) and wanted a room to stay overnight (going to LEGOLAND the next morning and arrived in Johor late at night from Singapore). We didn't want to spend much (just a place good enough to sleep for 8 hours). My husband was quite critical about the place coz the room is pretty sleazy (with toilet paper rolls placed on the bedside table) and all. The checkin was smooth and the receptionists were great people!
Recenzirano 15 ožujka 2018
8,4
Odlično
Sky od Malezija
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
The hotel design look like a 5☆hotel not bad so nice. ”
75 point good. 25point just so so.. Bathroom got smile need to upgrade .
Recenzirano 14 ožujka 2018
4,4
Mabel od Singapur
Par
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
No breakfast provided. Hotel is run down however, they managed to upgrade the lift with security card access and some toilet fittings. Room run down also, water volume is very low and small. Location is away from city, Aeon. Need another transport to the shopping malls. However, no problem to look for food nearby. There are alot of coffee shops.
Recenzirano 13 ožujka 2018
5,2
Muhamad od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
facilities”
no water at sink
Recenzirano 12 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Nurul od Malezija
Grupa
Obiteljska Premier
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
It was really good and cheap! Very near to legoland and got lot of places to go to eat.”
But the water pressure was very slow. Other than that it was okay.
Recenzirano 12 ožujka 2018
8,8
Odlično
nor od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Great service ”
Very helpful staff. The facilities is up to date. Just need to improve the cleanness in room.
Recenzirano 06 ožujka 2018
6,4
Dobro
Ivy od Singapur
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Not bad, Sure will stay again”
We stay Room 105 , Superior Twin Room 1. Room not bad cozy desing come with Mirror,Hair Dryer,Table. 2. TV it's awesome! Have Chelsea FC channel and alot channel ;) 3. Toilet not so cleaner, Can't flush after poop eww!, Shower have hot water but not working cold water , water low low 4. Don't have kettle and looby don't have water take, But room have two free bottle water. 5. Air con not so cold so so but not so old
Recenzirano 05 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
Yong od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman sa Sobom i Dnevnim Boravkom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Normal ”
So far ok, price is quite low
Recenzirano 05 ožujka 2018
3,2
Soo od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Location good”
Only location good. Other than that all is very poor.
Recenzirano 04 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
nurul od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
room without window smells like cigarette”
It worth the price. Just do something about the smell. Other than the cigarette smell i think the room is okay.
Recenzirano 04 ožujka 2018
2,8
OLIVER od Malezija
Grupa
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
understaffed but understandable as during long lunar new year holiday”
smoking culture of guests very noticeable in each room. best is install smoke detector and sprinkler in each room to discourage guests from smoking and collecting fines for smoking.
Recenzirano 26 veljače 2018