2015
Fantastično 8,7
na temelju 2477 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2477recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,7
  • Lokacija 9,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Faisal od Kuvajt
Obitelj sa starijom djecom
Fairmont Premier Soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
love it
great spacious rooms
Recenzirano 03 rujna 2016

Hyo od Južna Koreja
Solo putnik
Deluxe soba, pogled na luku
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Wonderful!!!!
Nice view~~
Recenzirano 01 rujna 2016

Chung od Južna Koreja
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Enjoyable Stay
Great location, service and room.
Recenzirano 01 rujna 2016

Lam od Hong Kong
Par
Fairmont Premier Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Nice hotel to stay at
The location is extremely convenient. The room is clear with a view looking at the Raffle Hotels. It is a nice hotel to stay at. Highly recommended.
Recenzirano 31 kolovoza 2016

LIU od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great Stay
overall a great stay.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Sushma od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Perfect location
Most impressive aspects of the hotel were location, wide variety at breakfast and the spa facilities! Would definitely recommend this hotel to anyone visiting Singapore for the first time.
Recenzirano 29 kolovoza 2016

Alvina od Indonezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great
Spacious room, very friendly staff Great location
Recenzirano 29 kolovoza 2016

Julinda od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba, pogled na luku
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Family staycation
Good size room and excellent view. Lots of add on fee for internet access, parking, usage of fridge for personal use etc etc
Recenzirano 28 kolovoza 2016

elly od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
good
all of the facilities make your holiday awesome and of course the staffs
Recenzirano 28 kolovoza 2016

peter od Australija
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Excellent
From the time we arrived Until we left was amazing stayed in club room for 2 nights will definitely stay again
Recenzirano 28 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: