Fantastično 8,8
na temelju 463 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 463recenzija
  • Čistoća: 9,3
  • Objekti 8,8
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 9,2
  • Uslužnost osoblja: 9,2
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 8,3
Sortirano prema

Mohd od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Excellent Weekend @ Four Seasons Spore
Clean, Attentive and Near to shops
Recenzirano 23 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuanheng od Singapur
Poslovni putnici
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Truly a 5-star hotel.
Room comfort, hotel condition and location.
Recenzirano 29 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NALAE od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Premier
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
it is very nice and comfort
comfort, clean
I had a pleasant trip while I stayed. it is elegant and it has nice service and facilities as its fames. Everything was great but one thing is a little bit far to downtown. Always had to grab taxi due to baby stoller to downtown.
Recenzirano 22 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Great place to stay
Extra bed for toddler without requesting. Comfy bed. Big bathroom.
Great experience. Fantastic staffs who are efficient. Super clean rooms.
Recenzirano 20 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wilson od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Luxurious, high standard
Clean, luxurious, convenient
Located behind ION Orchard, it is very convenient to get to shopping district and food. Staffs are professional and efficient across all hotel services. Beds are very comfy, Extremely clean room and satisfies four-seasons standard. Highly recommended for any traveller with a high budget.
Recenzirano 29 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Levina od Indonezija
Grupe
Four Season Executive Apartman
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
fantastic
design, comfort, luxury
feel overrate for this hotel
Recenzirano 22 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wai od Hong Kong
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Overrated
Good service, free wifi, prime location
Four season's Singapore is over-rated. The hotel and the room is old, particularly the washroom. In terms of amenities, cannot accept the hotel are providing shampoos, bath gel, and body lotion that is made in China. The comforter also has a bit of blood stain, though tiny but alarming. The good things are good service, free wifi and prime location but all in all doesn't justify the price
Recenzirano 26 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

parichart od Tajland
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Great hotel with very comfortable room
very comfortable room, comfortable ambience and great services
My stay at the Four Seasons Hotel was great. I like the best was the mattress and pillows that were so comfortable. I admire the person who do the purchasing a lot. overall, the room was great. I will come back again.
Recenzirano 26 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Debby od Indonezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
good hotel
good place, comfy, staff friendly
Recenzirano 29 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FENG od Kina
Obitelji sa odraslom djecom
Soba Boulevard
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
High standard hotel with cheap price!
1.Good location. 2.good room space, quite big. 3. High standard service
In my impression, Four Seasons hotel should be quite expensive, but this time I got very good price from Agoda. Four Seasons Hotel has the very high standard service level and big room space, which is very good experience, the bed is very comfortable, location is very good. I will recommend it to my friends.
Recenzirano 31 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: