Rezerviraj sada: Fuller Hotel Alor Setar

Vrlo dobro
Temeljeno na 1716 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,4
90% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (1716)Booking.com recenzije (465)
7,4
Vrlo dobro
Temeljeno na 1716 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,6
Objekti6,7
Lokacija8,3
Udobnost sobe i kvaliteta7,4
Usluga7,2
Vrijednost za novac7,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
日本語
više
Vrsta sobe
Premier
Standard
Sortirano prema
Prikazuje se 1150 komentara potvrđenih gostiju
6,4
Dobro
Chin od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Great location!”
Great location & clean room.
Recenzirano 08 travnja 2018
8,0
Odlično
Wei od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Vrlo dobro”
Good location. Overall is fine the only complaint is the roof top ball room and the restaurant downstairs are making too much noise.
Recenzirano 02 travnja 2018
Thank you for staying in our hotel. It happened there was a school reunion dinner at our rooftop ballroom that night. Your comments are noted and appreciated. We have advised the restaurant operator about keeping the noise level civil and shall strive to do the same for future functions at our rooftop ballroom. We hope to welcome you back soon.
Odgovoreno 05 travnja 2018
Fuller Hotel Alor Setar
6,4
Dobro
Chen od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Loud noise at night”
The noise was from around 10pm till late night 2-3am, was staying on 1st floor. Suspecting the loud music/noises are from the pub below the hotel. Was very disturbing can't rest properly
Recenzirano 31 ožujka 2018
Thank you for staying in our hotel. Your comments are noted and appreciated. We have advised the pub operator to be more civil about the noise level, especially after midnight. We hope to welcome you back soon.
Odgovoreno 05 travnja 2018
Fuller Hotel Alor Setar
6,0
zahaimi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
the room is too small”
The staff were not friendly, was given a smelly smoking room and can hear a loud noise from downstairs. Nevertheless the location is good
Recenzirano 28 ožujka 2018
8,4
Odlično
MING od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Odlično”
nice and clean
Recenzirano 28 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
CHIANG od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Sound isolation need to be improved.”
Came back after few years time, a big shopping mall nearby, just few minutes walk. The only issue is that the sound isolation of hotel room, i stayed at first floor, there were high volume sound from the bar just next to the hotel. Hope it can be improved.
Recenzirano 23 ožujka 2018
We thank you for your feedback. We will be speaking to the outlet operator at the around floor of the hotel to control their sound level.
Odgovoreno 27 ožujka 2018
Fuller Hotel Alor Setar
5,6
MARLINA od Indonezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Nice location”
Good
Recenzirano 16 ožujka 2018
8,8
Odlično
NOOR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
great place to discover Alor Setar”
We stayed there for a night as we were on our way to Langkawi Island. It's very convenient to discover the city and easy excess to food (near to Aman Central). Overall it's a great stay there.
Recenzirano 09 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Nur od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
suitable for me”
beautiful hotel
Recenzirano 08 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
ABDUL od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Great Spot”
Located in the center of Alor Setar city, it is a great place to crash by. Price is perfectly affordable and the hotel provides free underground parking for hotel guest. Food is in the vicinity of the hotel and so do the largest shopping mall in Alor Setar - Aman Central. Overall, it is very satisfying place to stay.
Recenzirano 06 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
Chia od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good location ”
good location
Recenzirano 06 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
Intan od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
great”
i just inlove with this hotel...mysalute to the owner for having a wonderful staff and perfect place for my bussiness matter
Recenzirano 27 veljače 2018
8,8
Odlično
YEAP od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Chinese New Year ”
Very good location and helpful staffs
Recenzirano 27 veljače 2018
6,8
Dobro
Nor od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
bad service”
Bad service on front office. the staff name Faiz very rude to me, not helpful.
Recenzirano 26 veljače 2018
Dear Ms Nor, Thank you for your comments. I apologies for the problem that you encountered during your stay with us. We will make sure that this kind of situation will not happen again to you and other guests. Thank you for staying with us, and we look forward to seeing you on your next trip.
Odgovoreno 06 ožujka 2018
Fuller Hotel Alor Setar
8,0
Odlično
CHIN od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
staffs are friendly. ”
noisy during night time..due ti the pub at 1st floor....
Recenzirano 22 veljače 2018
6,8
Dobro
Jee od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Dobro”
Good location, cheap and clean...but noisy with bar / karaoke below and thin walls.
Recenzirano 20 veljače 2018
8,8
Odlično
Yee od Malezija
Grupa
Premier
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Private parking”
The location of this hotel is strategic, got a lot of chinese food stall around. Aman central is just in front of the hotel. But the private parking lot is limited.
Recenzirano 20 veljače 2018
8,0
Odlično
ammy od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Vrlo dobro”
Good location. Aman Centre shopping mall is near. Only walk take 3 mins to Aman Centre Shopping Mall.
Recenzirano 19 veljače 2018
7,2
Vrlo dobro
pek od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Vrlo dobro”
room is good . but the building is having poor sound proof. the bar downstair will play loud music until 3am =.=
Recenzirano 13 veljače 2018
5,6
Joo od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Bed is not comfortable ”
Was staying 3 days for business trip. Overall room is clean, toilet no smelly, feel fresh. Just one comment is the bed is not comfortable at all. Make me can't sleep well all the night..
Recenzirano 09 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Mohd od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Value for money”
Everything is good. The only thing is wifi connection is slow.
Recenzirano 01 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
Nathalie od Nizozemska
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
Pros: near shopping mall and many eateries. Neat and tidy .
Recenzirano 01 veljače 2018
6,8
Dobro
zaleha od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Great location, thin wall unfortunately.”
Just next to aman mall and menara alor setar if u just stop by 1 night which is the best location. However might have been a problem for a light sleeper as you probably have hard time to sleep if the next room is loud due to thin wall plus i even can hear which channel tv that they are viewing lol. Wifi was not working when i was there. Good for a 1 night trip and probably if they have extra vacant room dont put the guests next each other due to the thin wall.
Recenzirano 26 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
WINSSEY od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Vrlo dobro”
Good location. Clean Room.
Recenzirano 25 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
HO od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Closed to Shopping mall”
Just a short walking distance to shopping mall. Room is clean and comfortable. Value for money.
Recenzirano 24 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Mahmud od Malezija
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
Wifi services poor. I could not use wifi despite using the username and password given
Recenzirano 23 siječnja 2018
8,4
Odlično
norhayati od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Recommended”
near to AMAN Central Mall (2 min walked), Alor Setar Tower (5 min walked) and the most important near to Nasi Lemak Royale (less than 5 min by drive car). Room ok and nice. Affordable room rate/price.
Recenzirano 23 siječnja 2018
8,8
Odlično
Yong od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Clean and good location ”
Very good location. Walking distance to aman central and easy to find food.
Recenzirano 22 siječnja 2018
6,0
SF od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Iznadprosječno”
The room is clean and comfortable. Walking distance to my working place.
Recenzirano 22 siječnja 2018
6,0
JAMES od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
good ”
NICE ROOM
Recenzirano 19 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
mohd od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
very good location ”
cosy room nice environment
Recenzirano 16 siječnja 2018
8,0
Odlično
Khim od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
good and nice”
value for money. near to shopping and many eateries
Recenzirano 15 siječnja 2018
8,8
Odlično
Kuan od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Clean and good location”
Staffs had miscommunication and gave me a room that wasn't ready yet upon check-in. It was immediately rectify. The room cleaner was very friendly and helpful. Room was comfortable and clean. Wifi available. Location was very good just walking distance from Aman Central mall and Alor Setar Tower. More toiletries should be provided such as toothbrushes but overall it was a pleasant stay.
Recenzirano 15 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
TIONG od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
The greatest valued hotel in Alor Setar”
Over all the location is great. You can easily get the variety of meal from the street to the mall. All local cuisine are there for you. Stone distance to shopping mall with GSC cinema. Staff are very friendly and helpful. Room is perfectly clean with no smell. Will continue to stay for my subsequent business trip.
Recenzirano 11 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Yong od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
clean room but a bit smelly. ”
basically still good to stay.
Recenzirano 11 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
ROHAYA od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
comfortable”
clean, comfort,near aman central
Recenzirano 02 siječnja 2018
8,4
Odlično
Pamaree od Tajland
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Location”
Very close to central departmentstore. Walking distance to tourist spots.
Recenzirano 02 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Muhammad od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Worth the money”
Located near a shopping mall. Parking space is limited but can park at another hotel nearby under the same management
Recenzirano 26 prosinca 2017
6,4
Dobro
Chia od Malezija
Grupa
Premier
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Very nice location”
Its a small hotel but its clean and comfortable. Staff wasn't too friendly and I think that should be improved. Walk across (3 mins) its Alor Setar's largest and newest mall. So food is not an issue.
Recenzirano 25 prosinca 2017
6,4
Dobro
WONG od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Very rude Senior Receptionist who is not helpful to solve my querries..”
Asking for invoice during check out but the Senior Receptionist is very rude talking to me and not willing to help. There's no chinese speaking receptionist to standby to assist China Tourist staying in d hotel s language barrier makes the tourist difficult in communicating with staff..
Recenzirano 22 prosinca 2017
6,8
Dobro
Ang od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Always stay”
Good
Recenzirano 19 prosinca 2017
6,8
Dobro
Ang od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Good”
Always stay
Recenzirano 19 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Khim od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
great location”
near to aman central and many famous eating places...
Recenzirano 19 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Lok od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Excellent hotel”
The hotel is strategically located at Alor Setar, near shopping malls and eateries.
Recenzirano 15 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Khairel od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
Good at all
Recenzirano 15 prosinca 2017
8,8
Odlično
Intan od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
male staff ignorance”
i like the janitor, all of them being helpful.. dislike counter boy.. no smile.. counter lady good
Recenzirano 12 prosinca 2017
8,0
Odlično
Intan od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
space for my car”
parking lot not enough
Recenzirano 12 prosinca 2017
3,2
Ying od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Dirty, poor facility”
There was waste on the bed when we checked in hotel, hot shower is not functioning and the explanation from technician was the heater operated by solar energy and it is inevitable during raining day.
Recenzirano 05 prosinca 2017
8,4
Odlično
Azmi od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Odlično”
It’s much more appreciated if hotel have cafe / breakfast facilities
Recenzirano 01 prosinca 2017
4,8
Tan od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Noisy corridor ”
Cleaner cleaning all the time at corridors (nonstop). They press door bell for cleaning room, it's very noisy.
Recenzirano 27 studenog 2017