Dobro 7,3
na temelju 2443 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 2443recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Usluga 7,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Jan od Češka Republika
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
Very nice, clean and cheap hotel
clean, cheap, good service
It is big Hotel in the corner of Historical center of Chiang Mai. Room was clean and beds comfortalbe. AC was working fine. It is 20 minute walk to the historical Wats and Temples. By taxi 20 minute to the Airport. It is possible to hire a motorbike and arrange trips in this hotel. We were very sattisfied with this hotel and can recomend it!
Recenzirano 01 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

john od Nizozemska
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
a very nice and quite hotel
clean big rooms, friendly staff, good location
i had a good time in this hotel, because it was not far from restaurants and sightseeings
Recenzirano 28 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sue od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Good value, not bad location
staff, value for money, room size
stayed here for 2 nights when we first arrived in chiangmai. in terms of price, this hotel has amazing value. at only usd20 or so, you get a full service hotel and large rooms. it is located within 15 minutes walk to tae pae gate. i kept my expectations in check bearing in mind the amount i paid for and i was not disappointed. its location is not the best, but it is not bad. there is a local restaurant literally outside the hotel serving local delicacies, amongst them the famous northern curry noodles. this only cost me 35 baht. the room was large, bed comfortable and bathroom was ok. the hotel does look a little dated, but it did not bother me. Internet here was not great, wifi quality varied significantly.
Recenzirano 24 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pithai od Tajland
Parovi
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Nice clean rooms, centrally located
clean rooms, nice staff, centrally located
Recenzirano 22 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zachary od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Nice Stay
Price, location, staff
I had a nice stay at this hotel. It had a fairly good price and was centrally located. The staff was nice and helpful. I would stay again.
Recenzirano 20 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Katie od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2014
Enjoyable, close to everything, attentive staff
Affordable, staff and location
Enjoyable, the staff were friendly and helpful, it was close to everything and affordable.
Recenzirano 18 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
another good stay
Free computer,Breakfast,Good staff
Just blocks from old city. In old city you have old and new culture. I had all kinds of food. Great location!!
Recenzirano 18 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
Great location
Good Breakfast,Good location,Good service.
Recenzirano 12 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
Little far out - Great nights sleep
comfortable bed, travel agent & strong air con
Hotel a little far out of the ld town but only by a 15 minute walk. Bed was very comfortable. Lady in reception helped us book tours and she was honest and really listened to what we wanted!
Recenzirano 08 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

senija od Hrvatska
Grupe
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Old, but comfortable.
location, price, breakfast
In the rooms that look to the courtyard you can not open the windows, so be careful. Fridge only works when you are in the room :(
Recenzirano 07 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: