Dobro 7,3
na temelju 2445 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 2445recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Qi od Kina
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
friendly staff, not very convenient location
Hotel was clean, very friendly and helpful staff. but the location was far from city, we had to pay extra for the day tour driver to pick us up from the hotel. I would highly recommend this hotel if you had your own vehicle.
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chelsea od Novi Zeland
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
awsome location great staff. sooo cheap get way more for your money
clean, air con, free water amazing service.
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tamas od Mađarska
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Location is everything
Cheap hotel with facilities as its price would suggest. It's in the center of the city so with a short walk you can reach all that are interesting there. Reasonably good internetand international TV channels.
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Taweewat od Tajland
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Good location and clean
Recenzirano 04 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Citra od Indonezija
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good hotel
Nice place. Keep clean and more better.
Recenzirano 28 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

neha od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Lovely
Was great a great location just a 5/10 min walk to the east gate. Loads of food around. The hotel was really cheap and really clean! However the staff seemed quite rude on arrival and during our stay. Other than that it's great :)
Recenzirano 28 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marco od Italija
Par
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good
Good Hotel
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Junho od Južna Koreja
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
satisfied
value for money and has bathtub
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carolina od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Affordable hotel in the city
Our room was big and there's a lot of room for everything. The hotel was in the corner of the city, about 10 minutes walk. It was worth it. I will definitely go back and stay longer.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

munyaradzi od Njemačka
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Pleasant quiet hotel
Our stay was pleasant enough and staff were all friendly and spoke English. Everything was clean and they clean the rooms everyday. Definitely cheaper booking through the internet as their prices are higher when you book in person.
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: