Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 767recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

MENG od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Great Hotel at Hanoi
Very Good Breakfast, Internet access fast, Clean Room and comfortable
Great hotel near to old quater, easy for shopping.
Recenzirano 25 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

richard od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2013
Friendly Hotel Staff
Staff, Breakfast, Vicinity to City Center
Aside from the friendly staff, all was average. The location is not too good so the hotel was really for sleeping and breakfast only
Recenzirano 20 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Laura od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
No safe to stay
Food, location
Nothing to recommend this hotel. We do not want to recommend this hotel. Not safe with wallet and money.
Recenzirano 20 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Laura od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Keep far away! No way!
Nothing special- just budget hotel
Room was too small and tired and full of mosquito, we could not sleep well. Food is good and very good for location. However, staff broke down its reputation and we thing there was a snake in the grass.
Recenzirano 20 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sylvain od Kanada
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Great location and great saff
Very near hoan kiem lake yet quiet; great staff
Excellent stay, no issue. Shuttle was there at the airport, check-in was very smooth and same for check-out and shuttle back. Breakfast is simple but good. Staff is very attentive and want to help.
Recenzirano 17 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anan od Laos
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
It's graet
Location room
This hotel stand in the great location is easy to go travel round the city
Recenzirano 17 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sylvain od Kanada
Solo putnici
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Great location, great staff
location, friendly staff
Excellent stay, shuttle from and to airport, itnernet was good, hotel very clean and walking distance to Hoan Kiem Lake and old quarter. No issue whatsoever with the hotel.
Recenzirano 15 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

frederick od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Superior pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
comfortable
comfort/ easy access to the city/ big rooms
satisfied including breakfast. airport transfer patiently waited for us even our flight was delayed for one hour past 1 a.m.
Recenzirano 13 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lep od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
The hotel is clean, friendly staffs and accesible
friendly staffs, cleanliness and accessibility
Our stay in Gia Bao Grand Hotel is pleasant and memorable.
Recenzirano 11 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEE od Hong Kong
Poslovni putnici
Executive suite s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
not a good experience
big room, free breakfast, nice staff
we picked this hotel as our final destination in Hanoi, we thought the president suite is sweet enough for our last night. The room is really big, good views, everything looks clean but a bit old. however, the bathroom is quite worse. you need to take shower in the jacuzzi tub, which means if you are tall, you can hardly stand straight to shower, can only sit! and when we switched on the jacuzzi tub for awhile, some black little pieces kept coming out from the drain hole. and then we found a used shower cap was hanged on the bathroom door.it's quite terrible..
Recenzirano 11 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: